-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Canım benim bu sabah 62.9Kızlar bildirimler nerde?
Beni de ekler misiniz? Yaş 28 boy 167 kilo 67 gebelik 6. Hafta
Ben unutmuşum bugün güncelleyeyimKızlar bildirimler nerde?
Şehir dışındaydım dün akşam döndüm. Bu sabah tartıldın 68.2yim.bu arada gebelik 7+6 olduMugolata devam ediyor musun topige?Kilo bildirimi alalım devamsa canim
Biraz hızlı mi gidiyoruz acabaŞehir dışındaydım dün akşam döndüm. Bu sabah tartıldın 68.2yim.bu arada gebelik 7+6 oldu
Köye gidince öyle oldu temiz hava derken biraz yedim ama bir de hava değişimi kabızlık yaptı onun da etkisi varBiraz hızlı mi gidiyoruz acaba
Tartilar arasında fark olabiliyor evet.Hangi tartiyla devam edeceksen onu gireyim.Herhalde hem yeni hem de seni daha zayıf gösteren tartiyla devam edersinarchimom bu sabah tartıldım dün tuvalete çıkamamıştım 63.3
Ama asıl garip olan dün ikinci bir tartımız oldu sabah onunla 62.6 çıktım
Merhaba, maşallah tebrik ederimMerhaba hanımlar 64ile doğuma girdim dün ve göktürkü kucağıma aldimmmm
Ilk bebegimiz geldi.Merhaba hanımlar 64ile doğuma girdim dün ve göktürkü kucağıma aldimmmm
Tabi ki.Hoşgeldiniz, ekledim.Bu gebeliginizde daha kontrollü olur umarım.Saglikla gelsinlermerhaba beni de ekler misiniz , ilk gebeliğimde 24 kilo almıştım , gebeliğimin 8. haftası , boy 1.77 kilo 65
Aa ne güzel olmuş gönlünüzdeki gibi.Bebis iyi mi? Siz iyi misiniz?Normal oldu ancak epidural ile