Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Cok iyiyim ama dikislerim agriyor birazcik...ilk gun cok uykusuz yorgun ve aciliydim..neden dogum yaptim ki ben buna nasil bakicam diye düşündüm hep...ama suan asiri mutlu ve heyecanliyim...

40+2 10 cm açılma
Dikişlerim acıyor demissin,epizyotomi atıldı herhalde.Gecmis olsun.Saglikla kucağına aldın,herşey yolunda önemli olan bu.Ben de ilk doğumda çok heyecana kapılmıştım ileriki günlerde.Cosku ve mutluluktan ağlıyordum.Lohusalik dönemi karışık biraz 😁 Bir de güncel tartı alalım bu arada fırsat bulabilirsen.Su an kac kilosun?

Merhaba,kilo takibine başlayan ilk gebe ben olmak istiyorum sevgili MelodiXX
Gebelik Haftası 6
Boy 163
Başlangıç Kilosu 78
Güncel Kilo 77

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😍
Canım benim haftayı düzeltir misin sana zahmet şuan 12+3 yani 13 uncu haftamizdayız önümüzdeki ay aşım var o zamanda kiloyu yazarım birde eğer cinsiyet kısmı eklenecekse dr büyük ihtimalle kız dedi 😍😘

Canım benim haftayı düzeltir misin sana zahmet şuan 12+3 yani 13 uncu haftamizdayız önümüzdeki ay aşım var o zamanda kiloyu yazarım birde eğer cinsiyet kısmı eklenecekse dr büyük ihtimalle kız dedi 😍😘
Haftan 9.haftada kalmış çünkü haftadan bu haftaya kilo bildirimi yapmamışsin canım.Kilo bildirimi yapılmadığı sürece hafta güncellemesi yapmıyorum. 3 hafta ustuste bildirim yapılmadığı durumda da topigi takip etmediği anlamına geldiği için listeden çıkarıyoruz yeni bildirim yapana kadar.Su anki kilonu biliyorsan güncelleme yapayim.

Haftan 9.haftada kalmış çünkü haftadan bu haftaya kilo bildirimi yapmamışsin canım.Kilo bildirimi yapılmadığı sürece hafta güncellemesi yapmıyorum. 3 hafta ustuste bildirim yapılmadığı durumda da topigi takip etmediği anlamına geldiği için listeden çıkarıyoruz yeni bildirim yapana kadar.Su anki kilonu biliyorsan güncelleme yapayim.
Bilmiyorum ki hiç tartınmadım 57 ile başladım ama kili aldığım söyleniyor cevrede dr göz kararıyla 59 varsındır dedi net bilmiyorum acikcadi

Günaydın kilo bildirim günümüz gelmiş.Anlık kilom 50.60.Ben bildiğiniz dengesiz bir kilo alıp verme süreci yaşıyorum.Bu günden sonra tam gaz kilo alırım gibi geliyor😅

Merhaba dun kontrolum vardi.
Güncel kilim 57.
Hic kilo almamisim ben 2 kg almisimdir diye dusunuyordum cunku bolgesel olarak yaglanmalarim mevcut sok icerisimdeyim🤔🤔

Merhaba dun kontrolum vardi.
Güncel kilim 57.
Hic kilo almamisim ben 2 kg almisimdir diye dusunuyordum cunku bolgesel olarak yaglanmalarim mevcut sok icerisimdeyim🤔🤔
Olsun ne güzel işte.Demek ki bebek büyürken sen az da olsa kilo verdin.Bence 18 haftada -1 de olmak iyi birşey

Ins bu aydan sonrada kontrollü ilerler ☺
Bende durumlar hiç iyi değil.Bu sabah itibariyle 80 li rakamlara geçiş yapmış bulunmaktayım.Hem de 81 den girdim direkt.Ne bulduysam yiyorum.Stres,misafir,işler karıştı.Bugun misafir gidiyor bakalım toparlayabilecek miyim

X