Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Pazar yazamadım kiloyu hastanede yattım kanama olduğu için 60.5 şuanki kilo oldum 9+1haftadayım kilo aldım serumlarında etkisi varmıdır bilmiyorum 9 serum verdiler artık hep yatmam gerektiği için gelsin kilolar ama önemli olan bebişin düşmemesi inşallah benimle durur

Geçmiş olsun
Önce sağlık benim ilk hamileliğimde en az 20 kilo almıştım tam bilmiyorum çünkü o kadar çok almıştım ki tartışmayı bıraktım
Veriliyor kilo inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

İnşallah canım teşekkürler

Merhaba canım konunu çok beğendim bende katılmak istiyorum yaş 29, 7 haftaligiz1.60 boyum kilom 63.6 yim öğrendiğim zamandan bu zamana kadar daha kilo almadan inşallah da çok fazla almam

Geçmiş olsun canım.Merak etme kalbini serin tut.Yat,dinlen,kitap oku.

Kizlar kabizlik problemine cozum bulan oldumu bu zamana kadar ara ara surup kullaniyordum bu hafta biraktim cunku alisinca onsuz cikamayacagim.Tam bes gündür afedersiniz tuvalete cikamadim.Bol su iciyorum ekmekgi kahvaltida tam bugday tuketiyorum gun icinde kayisi incir kavun tuketiyorum ama nafile ac karnina ilik su iciyorum ayrica.Keten tohumu cok iyi geĺor bana aslinda ama onuda gebelikte tuketilmemeli yaziyor sitelerde.Ne yapicam ben

Bana magnezyum yazdı doktor ek olarak.Kabizligini toparlar dedi.Magosit kullanıyorum.O gün bugün rahatım.

Bende çok sıkıntı yaşadım hamilelikte kuru kayısı hatta duphalac bile işe yaramadı. Kuru incir yaradı bende mesela bi gün yemiym direk yine kabızım valla çok sor. Günde 3lt su içiyorum bide ona rağmen

Duphaloc ise yariyor fakat 3 aydir kulaniyorum artik biraktim cunku alisinca bagirsak iyice tembellesiyor.Dogal cozum ariyorum fakat yapilacklarda sınırlı belli seyler ins duzene girer.

Canım ben her sabah kahvaltıdan en az yarim saat önce 2 tane kayısı ve 2 bardak ılık hatta sıcak su içiyorum. Sonra kahvaltı yapıyorum. Çok sukur sıkıntı yaşamadım.
Bi arkadaşım şekersiz olarak kayısıyı suda kaynatıp blender dan geçirip tüket dedi. Senin durumun için çözüm olabilir gibi geldi.
Kabızlık çok zor oluyor. Allah kolaylık versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…