Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Aynen beni anlatmışsın canım ben doktora gitmiştim bana fitil taktılar çok rahatladım bı de bitkisel bir surup önerdi ama bu şurubu rahatlayinca bırak dedi temelli yaptırır dedi eczaneden şurubu alırken de eczacı kabuklu elma ye çok iyi gelecek demişti ve her öğün mutlaka kabak ya da ıspanak yiorum 4-5kaşık

Bı de b yürüyüş bağırsak hareketliliğini sağlıyor ben hergun 10 bin adımı geçmeye başladım biraz rahatladım sanki

Malesef cnm bana elma falan banamisin demiyor. Suya incirle kuru erik biraktim sabah kalkinca suyu icip onlari yiyecegim ins bu fayda eder

Teşekkür ederim bende incirle kuru erigi bir bardak suya koydum sabak o sekile tüketeceğim bakalim ins faydası olur.

Kızlar ben de araniza katilmak istiyorum. Bugün itibariyle tam 5 haftalık hamileyim. Başlangıç kilom 62,5 kg, boyum 1.60.

Beni de ekler misiniz? Yaş 28 boy 167 kilo 67 gebelik 6. Hafta

Bende onu denedim ama aç karbina yapmak gerektigi için midemi bulandirdi sen ne yaptın deneyebildin mi canim
Denedim iki gündür uyguluyorum.Aksamdan 1 tane kuru incir 3 küçük kuru erigi bir bardak suya koyup sabah aç karnına suyuyla birlikte tuketiyorum üzerinede bir bardak ılık su iciyorum.Gün icindede ilik su tuketiyorum dun ciktim fakat zorlandım belki uzun sure cikamamistim o yüzdendir.Bakalim devam edecegim umarim iyi gelir

Günaydın güzel anneler biz yavaştan kilo almaya başladık sanırım bugün güncelleme günüydü açılış benden 67,0 olmuşuz
Günaydın. Sorma sorma ben de pek istikrarlı başlamıştım ama alıyoruz 3-5..Ben de bu hafta yarim kilo aldim yine.. Hala biraz eksilmek için zamanımız var ama..Bebislerin kaloriye ihtiyaci yok henüz

Benim güncel kilom 61.9
Bulantılarım çok fazla o yüzden çok bisi yiyemiyorum. Kilo vermişim.
Normal zamanda diyet ve sporla göremediğim kiloyu yata yata gördüm resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…