Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

👏👏👏 Çok güzel tebrik ederim.Nasil besleniyorsunuz?
Tesekkur ederim :KK36: diyetisyen kontrolünde besleniyorum liste her hafta değişiyor ama genel olarak sabah 1 dilim tam buğday ekmeğiyle zeytin peynir yeşillik vs yiyorum öğlen sebze yoğurt akşam da çorba et tavuk balık salata şeklinde gidiyor ara öğünler oluyor 2 tane birinde ceviz fındık badem yiyorum diğerinde ayran galeta yiyorum. Ölçüler çok önemli tabiki

Tesekkur ederim :KK36: diyetisyen kontrolünde besleniyorum liste her hafta değişiyor ama genel olarak sabah 1 dilim tam buğday ekmeğiyle zeytin peynir yeşillik vs yiyorum öğlen sebze yoğurt akşam da çorba et tavuk balık salata şeklinde gidiyor ara öğünler oluyor 2 tane birinde ceviz fındık badem yiyorum diğerinde ayran galeta yiyorum. Ölçüler çok önemli tabiki
Benim diyetim gibi.😊 Tabi artik uyamıyorum.Yeniden başlamayı umuyorum. Bugün mesela 😎

archimom archimom canım beni günceller misin tabloda :KK25:
Dün yapmamış miyim ya :ıslık: Neyse şimdi yaptım :confused: Sen de kilo almıyorsun canım çok iyi.Ben de çıkamıyorum hiç yürüyüşe bu aralar.Diyet zaten gitti.Daha yataktan kalkıp kahvaltımı yapmadım.Umarim bu hafta toparlanmayı başarırim

Dün yapmamış miyim ya :ıslık: Neyse şimdi yaptım :confused: Sen de kilo almıyorsun canım çok iyi.Ben de çıkamıyorum hiç yürüyüşe bu aralar.Diyet zaten gitti.Daha yataktan kalkıp kahvaltımı yapmadım.Umarim bu hafta toparlanmayı başarırim
Ay çok sıcak evden burnumu bile çıkaramıyorum
Aslında ben kolay kilo alırım da nedense bu sefer iyi gidiyorum
70 olmadan tamamlamak istiyorum hamileliği inşallah

Ay çok sıcak evden burnumu bile çıkaramıyorum
Aslında ben kolay kilo alırım da nedense bu sefer iyi gidiyorum
70 olmadan tamamlamak istiyorum hamileliği inşallah
Ben de cabuk kilo alıyorum.Nedeni de oncesinde cok sık kilo alıp vermem...60 la 80 arasinda 5-6 kez gidip geldim bugüne dek.Bir makalede okumuştum sık kilo alıp veren insanların yag hücreleri genişlemeyi tecrübe ettiği için sonraki kilo alımlarında rahatca genişliyor ve kolaylıkla kilo alınıyormuş.Tipki rahim gibi.Ilk gebeligimde çok kasık agrım vardı batmalar,sancılar.2.de çok az oldu bunda ise hiç olmadı.Cunku rahim genişleyip küçülmeye alisik ve agri sizi zorluk olmuyor böylelikle.Kolayca genişliyor.Ayni olay

Kahvaltıyı gayet dengeli yaptım.Yediklerimizi yazsak mi diyeceğim ama herkes kaçamak pesinde olduğu için kilo bildirimi bile yapmayacağız nerdeyse 😂😂😂 Self kontrol işi baya zorlaştı bu aralar.Hamile olunca çevrendekiler de destekliyor yemeni.
Evet kimsenin yazacağını düşünmüyorum ama bende 🤣 evet yeme konusunda en büyük destek çevreden geliyor diyetisyene gitme diyorlar bana ama bilmiyorum kararsizim o konu da

Evet kimsenin yazacağını düşünmüyorum ama bende 🤣 evet yeme konusunda en büyük destek çevreden geliyor diyetisyene gitme diyorlar bana ama bilmiyorum kararsizim o konu da
Yok sen çevrene bakma.diyetisyen sana agir zayıflama diyeti vermeyecek ki.Hamilelikte sağlıklı beslenmenin yolunu gösterecek,motive edecek.Diyetisyene gitmeden de olur ama gidince daha bir ciddi oluyor işte insan

Yok sen çevrene bakma.diyetisyen sana agir zayıflama diyeti vermeyecek ki.Hamilelikte sağlıklı beslenmenin yolunu gösterecek,motive edecek.Diyetisyene gitmeden de olur ama gidince daha bir ciddi oluyor işte insan
Stres yapıyorum aslında o yüzden düşünüyorum birşey yesem listede olmayan moralim bozuluyor geriliyorum ne bileyim hamileliğim mutlu geçsin istiyorum birazda ondan düşünüyorum :KK48:

Kac kg la baslamisti gebeliginiz 🙃Ben 58le basladim 10 gun ince kontrolde 57ye dusmusum ins bu kontroldede 57 kalmis olurum 57goremesemde 58e raziyim.yaa bende en fazla 65le doguma girmek istiyorum ama ins hersey planlamam dogrultusunda gider bebis buyudukce istahimi kontrol edemezsem diye endiseleniyorum acikcasi.Simdiden basladi sıksık acikmalarim bende aciktikca salatalik salata yada meyve yiyorum ama bakalim sonuc ne olacak🤓
Ben 56 kilo gibi hamile kaldim..canim ne istediyse yedim, ama hergün 4 km yürüyüşümü yaptim, birazcik yüzdüm ve evde pilates yaptim internetten açıp..

Sabah kahvaltı için birşey hazırlamaya üşendim yoğurt kahvaltılık gevrek çilek yedim

Sabah kahvaltı için birşey hazırlamaya üşendim yoğurt kahvaltılık gevrek çilek yedim
Protein almışsın nihayetinde idare eder 😁 Ben telefona kalori sayacı kurmuştum haftalardır yüzüne bakmamışım bugün girdim yediklerimi 2200 kalori 😀 Bi kendime geldim

X