Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Şükretmelisin halineTabi herkesin sorunları kendine has oluyor.Allah yardımcınız olsun

Bulantı oldu 7.-9.haftalarda.Kusma ise hiç olmadı.10.haftada bulantı bitti bende.Zaten işte son 3 haftadır gayet güzel yiyorum.Görümce öğretmen bekar işi gücü yok şu an en gec temmuz sonunda gider herhalde Sorunlarım deyince jeton düştü sende cok sıkıntı kalmamış olması lazım ama di mi?Diğer tarafta baya stresliydin kanama falan yok inşallah

Slm kızlar ben 90 olmusum. Allahım daha ilk ayda +1kg oysa doktor hic almayacaksin demisti. Artık sirkelenmek lazım .

Slm kızlar ben 90 olmusum. Allahım daha ilk ayda +1kg oysa doktor hic almayacaksin demisti. Artık sirkelenmek lazım .
Canım ben diyet listeleri paylaşmıştım onları gördün mü ? Evet silkelenmemiz lazım.Benim de kilo almamam gerekiyor. En fazla 85 le tamamlayacaksın diyorlar riskli gebeyim ben de

Kızlar selam, dikkatli beslenenleri tebrik ediyorum. Ben hiç dikkat edemeyenlerdenim. 27 haftalık gebelik ve 68.6 kilodayım. archimom +2 ile yoluma devam ediyorum.

Evet canım maalesef arada lekelenme tarzında kanamalar oluyor .o şey hala orada .ilk gorundugum doktor polip dedi ve 3 cm buyuklugundeymis .Yarın başka doktora gideceğim bakalım alınabiliyorsa aldıracağım.

Kızlar selam, dikkatli beslenenleri tebrik ediyorum. Ben hiç dikkat edemeyenlerdenim. 27 haftalık gebelik ve 68.6 kilodayım. archimom +2 ile yoluma devam ediyorum.
Canım daha ne olsun ya 27.haftaya +2 kg ile gelmişsin.Biz o kiloyu 12 haftada aldık.Dikkat edemedim diyorsan bundan iyisi can sagligi.Amaaa sağlıklı beslenemiyorum,iyi besinler yemiyorum ,kusuyorum bulantim var o yüzden kilo alamıyorum diyorsan o apayrı

Son düzenleme:
Evet canım maalesef arada lekelenme tarzında kanamalar oluyor .o şey hala orada .ilk gorundugum doktor polip dedi ve 3 cm buyuklugundeymis .Yarın başka doktora gideceğim bakalım alınabiliyorsa aldıracağım.
O çok ilginç birşey ya.Bir hayli korkutmuştun sen beni.Allah korusun bebiş gitti herhalde demiştim içimden ne yalan söyleyeyim.En kısa zamanda çözülsün şu mevzu da sen de rahatca önüne bak gebeliginin tadını çıkar inşallah canım

Valla Al bizden de okadar çok korktuk .Amin canım tez zamanda kurtulmayı umuyorum

Bu hafta çok neredeyse hiç yürüyüş yapamadım
Sonuç 62.9
63 olmak istemiyorum daha erken

Benim 38. Hafta 64 kiloyum
Kac kg la baslamisti gebeliginiz Ben 58le basladim 10 gun ince kontrolde 57ye dusmusum ins bu kontroldede 57 kalmis olurum 57goremesemde 58e raziyim.yaa bende en fazla 65le doguma girmek istiyorum ama ins hersey planlamam dogrultusunda gider bebis buyudukce istahimi kontrol edemezsem diye endiseleniyorum acikcasi.Simdiden basladi sıksık acikmalarim bende aciktikca salatalik salata yada meyve yiyorum ama bakalim sonuc ne olacak

31. Haftam bugün 76.7 geldim 300 gram verdim sanırım da yinede 77 olarak kalsın güncel kilom 300 gramın lafını mı yapıcam

13+1 68.600 olmuşum ben cnm ya 1haftadr hic bişe yiyemiyom.resmen kilo vermişim.yaa şoka girdim 3kere tartıldım resmen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…