Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Muhteşem gidiyorsun benim için bu kadar az kilo almak hayal gibi maksimum 15 kilo alsam yeter Çok iştahım var durduramiyorum kendimi

Muhteşem gidiyorsun benim için bu kadar az kilo almak hayal gibi maksimum 15 kilo alsam yeter Çok iştahım var durduramiyorum kendimi
Benimde bu hamileliğimde iştahım kesildi zaten canım geçen bu sayfada bi arkadaşa listemi atmıştım hiç bişey yemek istemesem bile listeme uymaya çalışıyorum en azından bebeğe yarayacak şeyleri zorlada olsa yemeye çalışıyorum.bakalım artık doğuma kadar bu listeye uyarsam 1 2 kg daha alırım heralde

Listeye uyabilmekte önemli işte. Ben listeye uysamda porsiyonlara uyamıyordum şimdi ise az az sık sık beslenmeye çalışıyorum birde yürüyüş yapıyorum

Listeye uyabilmekte önemli işte. Ben listeye uysamda porsiyonlara uyamıyordum şimdi ise az az sık sık beslenmeye çalışıyorum birde yürüyüş yapıyorum
Evet canım uymakta önemli tabi.ben en başından beri sürekli yürüyüş yapıyorum kendimi yormadan.onun sebebide ilk hamileliğimde aşırı ödemim oldu doktorum yürüyüşün ve su içmenin hem ödem için hemde doğum için çok önemli olduğunu söyledi.ilkinde yapamadım bunda bari söylenene uymanın faydasını gördüm

Maşallah çok iyi ilerliyorsun böyle devam edersen 1 aya kalmaz dönersin eski kilona dikkat ediyormusun yediğine içtiğine yoksa kendiliğinden mi gidiyor kilolar canim
Ediyorum ne yalan söyliyim bazen arada kaçıyor ama genel olarak ekmekdi tuzdu şekeri yemiyorum, canım tatlı istiyor ki hergün genelde sabah yiyorum akşam bir tabak yemek yada 2 kase çorbayla günü kapatıyorum o şekilde ama 2 haftadır nerdeyse durdu sanırım şok diyetle kilo vermede istemiyorum sonra geri alırım diye bekliyorum bakalım 80i görsem gerisi gelecek gibi inşallah 1 ay zannetmem ama 2 aya veririm gibi geliyor

Ayni fikirdeyim canım yürüyüş ve bol su en önemlisi. Şekerli gidalarla hamur işlerini de azalttik mi çok kilo almayız gibi

Emziriyorsan canının tatli çekmesi çok normal. Kuru meyve yanina da biraz kuru yemiş baya bastırır tatli isteğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…