- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.321
Bu arada emzirme döneminde bol bol su içmek çok işe yarıyor. Hem süt yapıyor hemde kilolar gidiyorMaşallah çok iyi ilerliyorsun böyle devam edersen 1 aya kalmaz dönersin eski kilonadikkat ediyormusun yediğine içtiğine yoksa kendiliğinden mi gidiyor kilolar canim
Muhteşem gidiyorsunslvlovehmt canım 35.haftamdan selamlar son 1 ayım kaldı artık çok heyecanlıyım güncel kilom 71.1 oldu bu arada 8.ayım bitti 9.ayımın içindeyim hiçte fena bi kiloda değilim sanırım sen nasılsın nasıl gidiyo hamileliğin
M myjourney canim sen ne yaptın cinsiyeti kesinleştirebildin mislvlovehmt o zaman ben kilomu tekrar güncelleyeyim şimdiden :) 19. hafta güncel kilo 65.
Benimde bu hamileliğimde iştahım kesildi zaten canımMuhteşem gidiyorsunbenim için bu kadar az kilo almak hayal gibi maksimum 15 kilo alsam yeter Çok iştahım var durduramiyorum kendimi
Buraya yazmamış mıyım ?? %100 Erkek ocinsiyet . ilk başta bi hayal kırıklığı oldu
Hayırlı olsun saglikla kucağına alırsın insallahBuraya yazmamış mıyım ?? %100 Erkek ocinsiyet . ilk başta bi hayal kırıklığı olduama kabullendim artık
Listeye uyabilmekte önemli işte. Ben listeye uysamda porsiyonlara uyamıyordumBenimde bu hamileliğimde iştahım kesildi zaten canımgeçen bu sayfada bi arkadaşa listemi atmıştım hiç bişey yemek istemesem bile listeme uymaya çalışıyorum en azından bebeğe yarayacak şeyleri zorlada olsa yemeye çalışıyorum.bakalım artık doğuma kadar bu listeye uyarsam 1 2 kg daha alırım heralde
Aynen Kesinleştirmeden kaptırma kendiniHayırlı olsun saglikla kucağına alırsın insallahbana da kız dediler ama hala inanamıyorum bi doktora daha kesinleştirmem lazim
Evet canım ilk gebeliğim inşallah 70i görmeden tamamlarım bakalımBence iyi gidiyorsun canim maksimum 3-4 kilo daha alsan güzel tamamlarsin hamileliğiniSenin ilk gebeliğin mi
Ayy yok yok asla kaptirmıyorum kendimiAynen Kesinleştirmeden kaptırma kendini.. benim gibi şok olursun sonra
Inşallah canimEvet canım ilk gebeliğim inşallah 70i görmeden tamamlarım bakalım
Doğumlardan sonrada sırayla kg verme işlemine geçeriz
Evet canım uymakta önemli tabi.ben en başından beri sürekli yürüyüş yapıyorum kendimi yormadan.onun sebebide ilk hamileliğimde aşırı ödemim oldu doktorum yürüyüşün ve su içmenin hem ödem için hemde doğum için çok önemli olduğunu söyledi.ilkinde yapamadım bunda bari söylenene uymanın faydasını gördümListeye uyabilmekte önemli işte. Ben listeye uysamda porsiyonlara uyamıyordumşimdi ise az az sık sık beslenmeye çalışıyorum birde yürüyüş yapıyorum
Ediyorum ne yalan söyliyim bazen arada kaçıyor ama genel olarak ekmekdi tuzdu şekeri yemiyorum, canım tatlı istiyor ki hergün genelde sabah yiyorum akşam bir tabak yemek yada 2 kase çorbayla günü kapatıyorum o şekilde ama 2 haftadır nerdeyse durdu sanırım şok diyetle kilo vermede istemiyorum sonra geri alırım diye bekliyorum bakalım 80i görsem gerisi gelecek gibiMaşallah çok iyi ilerliyorsun böyle devam edersen 1 aya kalmaz dönersin eski kilonadikkat ediyormusun yediğine içtiğine yoksa kendiliğinden mi gidiyor kilolar canim
Ayni fikirdeyim canım yürüyüş ve bol su en önemlisi. Şekerli gidalarla hamur işlerini de azalttik mi çok kilo almayız gibiEvet canım uymakta önemli tabi.ben en başından beri sürekli yürüyüş yapıyorum kendimi yormadan.onun sebebide ilk hamileliğimde aşırı ödemim oldu doktorum yürüyüşün ve su içmenin hem ödem için hemde doğum için çok önemli olduğunu söyledi.ilkinde yapamadım bunda bari söylenene uymanın faydasını gördüm
Emziriyorsan canının tatli çekmesi çok normal. Kuru meyve yanina da biraz kuru yemiş baya bastırır tatli isteğiniEdiyorum ne yalan söyliyim bazen arada kaçıyor ama genel olarak ekmekdi tuzdu şekeri yemiyorum, canım tatlı istiyor ki hergün genelde sabah yiyorum akşam bir tabak yemek yada 2 kase çorbayla günü kapatıyorum o şekilde ama 2 haftadır nerdeyse durdu sanırım şok diyetle kilo vermede istemiyorum sonra geri alırım diye bekliyorum bakalım 80i görsem gerisi gelecek gibiinşallah 1 ay zannetmem ama 2 aya veririm gibi geliyor
Aynen öyle canımAyni fikirdeyim canım yürüyüş ve bol su en önemlisi. Şekerli gidalarla hamur işlerini de azalttik mi çok kilo almayız gibi
Aminn canimAynen öyle canımRabbim hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah