Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Merhaba Arkadaslar,

hamilemiyim degilmiyim tam olarak bilmiyorum, ancak cok fazla kilom oldugu kesin. Saglikli olmak adina neler yapiyorsunuz?
Hamilelikte kilo korumak ve asiri kilo almamak adina neler yapiyorsunuz?

Aynisini dedi bana da doktor bende kiz diye ismini falan hazir etmiştim öyle seslendik durduk çocuğa dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Merhaba hanımlar, 21 Mayıs Cuma günü 40+2 de kızımı kucağıma aldım ben de.Geç oldu ama güç olmadı çok şükür. Rabbim bekleyen arkadaşlara da kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Doğum öncesi son kg 70.5 du , bugünkü kg 62.1 , doğum yapalı 10 gün oldu bugün. Bu kiloya kadar kendiliğinden düştü ama iki gündür sabit , düzgün beslenme ve harekete dikkat etmem lazım artık.

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı ben gibi bekleyenlerin başına inşallah normal doğummu yaptın?maşallah 10 günde iyi vermişsin hem bu arada sen nasılsın,güzel prensesin nasıl?

Sağol canım , Normal doğum yaptım, ikinci doğumum İkinci doğumlar kolay olur derlerdi gerçekten öyle oldu . Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür.
doğumdan sonra 8-10 kg çabuk gidiyor gerçekten, Sonrasında da dengeli beslenildiğinde emzirmeyle birlikte gebelik öncesi kiloya kolayca dönülebilir. Benim 4-5 kilom kaldı , onlar da giderse süper olur

Ohh maşallah süper canım iyi olmanıza sevindim,ne güzel eviniz cennet kokuyodur şimdi benim ilki normal ilerliyordu ama son anda acil sezaryen olmak zorunda kaldım o sebeple bu da sezaryen olacak gibi.ilkinde aşırı ödemim olmuştu doğum sonrası ödem attım sadece ama nerden baksan senin verdiğin kilo kadar gitmiştir ödem olmayıp normal kilo almış olsam heralde kolay kolay gitmezdi gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o

Hayırlı olsun canim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 10 günde iyi toparlamışsın canim. Kalanlar da zamanla gider

Sen ve bebeğin için en sağlıklısı neyse öyle olur inşallah, Normal ya da sezaryen. Kilolar gider İnşalla h, dediğin gibi önemli olan anne ve bebek sağlıklı bir şekilde kavuşsun. Bekleyenlerin de güzel haberlerini alırız inşallah burdan

Amin inşallah canım

Günaydın güzel hamişler listeyi akşama güncelleyeceğim . Bilgisayari anca bulabildim. Güncel kilolari yazanlari not ettim. Yazmayanlar için hatırlatma yapmak istedim. Bu arada farkındayım listeyi hafta hafta güncelleyemiyorum. Bu sebeple konuyu bilgisayarı olup devralmak isteyen varsa iletişime geçebiliriz.

Güncel kg bilgiisiiiğ; 65,20

slvlovehmt canım 35.haftamdan selamlar son 1 ayım kaldı artık çok heyecanlıyım güncel kilom 71.1 oldu bu arada 8.ayım bitti 9.ayımın içindeyim hiçte fena bi kiloda değilim sanırım sen nasılsın nasıl gidiyo hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…