- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.361
Sağol canımAaaa hayirli olsun canım benimSağlıkla büyüsün bebeğin ❤ 7 kiloya yakın gitmiş maşallah kalanlarda gider yavaş yavaş
Öncelikle geçmiş olsun canım, hayırlı bayramlarKizlar hepinize sevdiklerinizle hayirli bayramlar diliyorum
Bünye meselesi ben 2 hamileliğimdede 25den fazla aldım, ilk de çok yedim aldım ikincisinde az yedim gene aldımKızlar nasıl kilo aldiniz tavsiyeye ihtiyacım var 50 kiloyum 4 aylık hamileyim
Tebrik ederim canim valla helal olsun:)slvlovehmt canım nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
Güncel kilom 62,9 canım.böylelikle hamile kaldığım kilomdan -100gr vermişim
Helal nerdeyse 7 kilo. Bu kadar gidiyor mu yaGeçmiş olsun canım.biz iyiyiz şükür ayın 9 unda doğum yaptım.doğuma 72.3 ile girdim çıktığımda 65.7ydi.15 gün sonra falan tekrar tartılıcam bakalım
Geçmiş olsun canım bizde hastalıkla uğraşıyoruz maalesefMerhaba kizlar nasilsiniz durumlar nasıl sizlerde valla ben hep hastaliklarla uğraşıyorum önce ben sonra oğlum ishal ateş ve kusma salgınina yakalandik. Sizde dikkat edin valla korona gibi bulaşıcı bu illet.
Kiloma da dikkat etmedim bu haftalarda ne bulduysam yedim biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmis olabilirim güncel kilom 82.9
Sizde durumlar nasıl?
Merhaba canım aramıza hoşgeldin.bende bu kadar gitti başkalarında ne kadar gidiyor,herkeste aynımı oluyor bilemicemHelal nerdeyse 7 kilo. Bu kadar gidiyor mu ya
Hoşgeldin canım. Valla kilo sorunu enteresan birsey :) bende seninle ayni kilolarda hamile kaldim simdiye kadar 6 kilo aldim. Bundan sonra da maksimum o kadar daha alırım belki. Ama ilk doğumda da beslenmeme az buçuk dikkat etmiştim ona rağmen 24 kilo almıştımMerhabaaa.
Başlangıç Kilosu: 74
Şuanki kilosu:78
Gebelik haftası: 4 ay ( 16 hafta)
Sizde de öyle mi bilmiyorum ama şimdiden ağırlaşmış hissediyorum. Gebeliğinin tadını çıkar ye babam ye' ci anne kafası yok bende. Kilonun vermenin ciddi emek ve sabır olduğunu verildiğini bildiğim için yüksek karbonhidratlı bol kalorili besinler yememeye gayret ediyorum. Gebelikte 30 40 kilo alıp, 3 ay sonra veren annelerimize de helal diyorum.
Size de çok geçmiş olsun bütün çocuklar öksürüyor valla anlamadim ben. Şu an benim oğlumda ayni durumda. Aman diyim sen kendine dikkat et çocukların bağışıklığı bizden daha yüksek onlar atlatır bir şekildeGeçmiş olsun canım bizde hastalıkla uğraşıyoruz maalesefşükür corona falan değiliz ama büyük kızımda geçmeyen bi öksürük burun akıntısı var.kullanmadığımız ilaç kalmadı tam geçiyo gibi oluyo tekrar başlıyo.ondan da bana bulaştı malum hamilelikte olduğu gibi emzirme döneminde de her ilacı kullanamıyosun.2 defa doktora gittim tek verdikleri ağrı kesici.bende bu yüzden doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum.tek sıkıntım bebeğime bulaştırmak.umarım ona bulaştırmadan atlatırım benimde güncel kilom 63.3 oldu bu arada.hastalığımı geçiricem diye onu bunu yemekten birazcık gram olarak arttım
Bizim gibi kilo fazlası olan hamilelerin 9 kilo alması öneriliyor.Hoşgeldin canım. Valla kilo sorunu enteresan birsey :) bende seninle ayni kilolarda hamile kaldim simdiye kadar 6 kilo aldim. Bundan sonra da maksimum o kadar daha alırım belki. Ama ilk doğumda da beslenmeme az buçuk dikkat etmiştim ona rağmen 24 kilo almıştım10 u da bana hediye kaldi