Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Acilen toparlanmak gerekiyor.Siz özel durumunuzdan ötürü diyetisyen takibindesiniz zaten değil mi

Yok malesef degilim. Kendim 1 ay evde bir seyler denicem. Hastaneye gitgel yapmak istemiyorum. Evde yürüyüş yapip .un şekeri kesip 1 ay sonra tekrar kan verip baktiracagim. Evde şeker aleti var günaşırı düzenli aç tok kontrol edicem

Günaydın herkese Ben az az sıksık besleniyorum.önceden bu aralık yaklisik 2.5 3 saatti ama simdi o kadar dayanamiyorum biranda elim ayagim bosaliyor sizdede oluyormu

Günaydın herkese ☺ Ben az az sıksık besleniyorum.önceden bu aralık yaklisik 2.5 3 saatti ama simdi o kadar dayanamiyorum biranda elim ayagim bosaliyor sizdede oluyormu
Ben yakın zamana kadar çok iyiydim.Birdenbire iştahım açıldı şimdi yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum.Cok kötü çok

Ben yakın zamana kadar çok iyiydim.Birdenbire iştahım açıldı şimdi yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum.Cok kötü çok
Evet bende yaklaşık 12.haftaya kadar cok iyi gidiyordum.Ama ne olduysa bu son iki haftada cok sık acıkıyorum 2 saat cok uzun bir süre artik benim icin

Kızlar merhaba mide bulantısına çözüm bulan bilen var mı
Merhaba canim benim kusmam birkac kere oldu fakat kokuya karsi hassasiyetim devam ediyor.Yemek yapamiyorum mesela makarna pilav dışında sigara kokusu agir kokular midemi bulandiriyor cok tiksiniyorum ama çözüm yok sanirim

Merhaba canim benim kusmam birkac kere oldu fakat kokuya karsi hassasiyetim devam ediyor.Yemek yapamiyorum mesela makarna pilav dışında sigara kokusu agir kokular midemi bulandiriyor cok tiksiniyorum ama çözüm yok sanirim
4-5 gündür sabah akşam içim çıkıyo artık

Evet bende yaklaşık 12.haftaya kadar cok iyi gidiyordum.Ama ne olduysa bu son iki haftada cok sık acıkıyorum 2 saat cok uzun bir süre artik benim icin
Hamileliğin başlarında yani hamile olduğumu bilmediğim 4 hafta boyunca 80 ya da 81 den 78 e inmiştim.Hamile olduğumu ogrendigimde 78 kiloydum.76 ya indim diyet yaparak.Ama o kadar sıkı diyeti normalde yapsan 5-6 kilo verirsin.Hamile olunca verilmiyor.Bende kusma yoktu ama iştah ta yoktu.Yatili misafir geldi eşimin bekar kızkardeşi.Öğretmen olduğu için tatilde zaten coronadan ötürü de tabi....O yüzden 3 haftadır bizde. Kendisini severim bizimle olmasından da mutluyum ama yemeyi çok sever,lezzetli yemek gözler hep nereye gitsek...Ilk birkaç gün onunla diyeti bozdum.Sonra da gerisi geldi zaten.Simdi çılgınlar gibi yiyoruz birlikte.Ne yapacagimi bilmiyorum.Her sabah diyete başlıyorum akşam bozuluyor.Saglikli gıdalar yiyorum ama miktar cok fazla

Ben yanlizca 1 kg verebildim.Ustelik cok dikkat ediyorum surekli acikiyorum ama aciktigimda her aklima geleni yemiyorum eger oyle yapsam simdiden 3 -4 kg almistim kesin.Mesela cnm dun cok cips istedi gittim markete kalorisi aklima gelince biraktim almadan ciktim.
Sadece dondumaya karsi koyamiyorum onuda kulahsiz ve sade tercih ediyorum.
Onun disinda max.gunde iki dilim tam tahilli ekmek yiyorum.sonrasi zaten yemek yapamadigim icin salata meyve yoğurt yada sayili tukettigim cig kuruyemiş suyu cok icemiyorum malesef aslinda nkrmalde icen biriyim ama nedense icemiyorum artik en fazla 5 bardak acikcasi birazda afedersinjz tuvalete cikmaktan yoruluyorum artik o yzdende icemiyorum.Genel olarak kendimi tutamayip kacamak yaptigim zamanlar cok cok nadirki onuda olculu yapiyorum.Bakilm uc hafta sonra kontrolde belli olacak ne durumdayım.Bana tuhaf gelen o ladar dikkat etmeme ragmen midem ya yan simit bolgem asiri yaglandi sanki bebek karnimda degil midemde buyuyor bu durum cok rahatsiz ediyor beni sizdede oyle yaglanma oldumu

Benim hamileyken kursagım çıkıyor gaz şişkinliği gibi.Simdi de öyle oldu Yedikleriniz hiçbirşey değil.Ben çorba içiyorum 3 kase.Yogurt yiyorum 2 kase..Bu şekilde gidiyor şimdilik.Istahim kapanır mi?Kapanmaz..Ancak minik minik yediklerimi tekrar azaltabilirim.Hamilelik öyledir biraz fazla yesen 3 kilo birden alırsın

Yeni gördüm bende doğuma kadar aranıza katılmak isterim kilo almaktan korkanlardan biri de ben

Bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…