- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 25
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Valla inanın bende bilmiyorumYaaa nasıl başardınız 2 kilo ile 31.haftaya girmeyiSizin pek te kilo takibi yapılacak bir durum kalmamış.Lutfen bizimle de paylaşın
31 hafta da 2 kilo mu çok iyi31. Hafta 1.65 boy başlangıç kilom 75 güncel kilom 77 hoşbuldum canım
Şimdi gördüm az önceki sorumum cevabınıValla inanın bende bilmiyorumbaşlarda bulantım çok oldu 73 e düştüm sonra 14. Hafadan sonra bulantılar azaldı yani ben yiyorumda yemiyorum değil ama nasıl oldu bende bilmiyorum ev içinde aktifim yürüyüşte eşimle vakit buldukça yürüyoruz ama annem bende hamileliğimde çok kilo almazdım diyor belki de anneme çekmişimdir ve zaten kilolu başladım belki onunda etkisi olabilir
Ben de aynı tepkiyi vermiştimŞimdi gördüm az önceki sorumum cevabını
Ay maşAllah diyelim almak istemiyorum fazla zaten zayıf bir insan değilim31 hafta da 2 kilo mu çok iyinasıl başardın bunu
Kesinlikle bebisler sağlıklı olsun en önemlisi o şimdiAy maşAllah diyelim almak istemiyorum fazla zaten zayıf bir insan değilimama bebişlerimiz sağlıklı olsunda bunlar tabiki hep gelip geçici şeyler
GünaydınGünaydin kızlar mutlu sabahlar ben dün itibariyle diyete basladim. Tabi zararsiz olandan
Sabah 1 haslama yumurta 2 dilim kasar peyniri 4 tuzsuz zeytin 1/2domates ve salatalik yanina acık cay
Ara = 1muz 3 ceviz
Öğle =1 tas semiz otu salatasi 1 tas sehriye corbasi
Ara =10 15 tane kiraz
Aksam =1 tane ortaboy balık salata 1 dilim ekmek
Evet bu aralar hepimiz kaçamak modundayız.Pazar günleri yapıyoruz.Pazar sabahı hemen hemen herkes evinde diyeMerhaba herkes nelerde sessiz kalmış buralarkilo bildirimini hangi gün yapıyoruz
80 mi olması gerekiyorduSlm kızlar bu sabah aclik şekerim 117 cıktı sanirim aksam yedigim cokoprensin katkisi oldu.
80 mi olması gerekiyordu
Tamam pazar günü unutmayayım o zamanEvet bu aralar hepimiz kaçamak modundayız.Pazar günleri yapıyoruz.Pazar sabahı hemen hemen herkes evinde diye
Tatlı yediysen o ertesi gün etkiler aman dikkatli ol Allah korusunMaksimum 99 olmali 100 ve üzeri hic iyi degilmis. birkac gün dikkak edicem belki fayda eder
Tamam pazar günü unutmayayım o zaman
Tatlı yediysen o ertesi gün etkiler aman dikkatli ol Allah korusun
Günaydın canım tüm hafta kimseden ses çıkmıyor gerçekten.Bence benim gibi herkes hunharca yiyorGünaydın hanımlarBuralar baya sessiz kalmış nerelerdesiniz Liste paylasilacakti falan amaa herkes kacamaklarda heralde güncel kilom 76 . Ben 3 ayda 3 kilo almış oldum