Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Yaaa nasıl başardınız 2 kilo ile 31.haftaya girmeyi Sizin pek te kilo takibi yapılacak bir durum kalmamış.Lutfen bizimle de paylaşın
Valla inanın bende bilmiyorum başlarda bulantım çok oldu 73 e düştüm sonra 14. Hafadan sonra bulantılar azaldı yani ben yiyorumda yemiyorum değil ama nasıl oldu bende bilmiyorum ev içinde aktifim yürüyüşte eşimle vakit buldukça yürüyoruz ama annem bende hamileliğimde çok kilo almazdım diyor belki de anneme çekmişimdir ve zaten kilolu başladım belki onunda etkisi olabilir

Şimdi gördüm az önceki sorumum cevabını

Günaydin kızlar mutlu sabahlar ben dün itibariyle diyete basladim. Tabi zararsiz olandan
Sabah 1 haslama yumurta 2 dilim kasar peyniri 4 tuzsuz zeytin 1/2domates ve salatalik yanina acık cay
Ara = 1muz 3 ceviz
Öğle =1 tas semiz otu salatasi 1 tas sehriye corbasi
Ara =10 15 tane kiraz
Aksam =1 tane ortaboy balık salata 1 dilim ekmek

Ay maşAllah diyelim almak istemiyorum fazla zaten zayıf bir insan değilim ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda bunlar tabiki hep gelip geçici şeyler
Kesinlikle bebisler sağlıklı olsun en önemlisi o şimdi
Günaydın

Slm kızlar bu sabah aclik şekerim 117 cıktı sanirim aksam yedigim cokoprensin katkisi oldu.

Kızlar günaydın.Kilo bildirim günümüz hadi bakalım herkesin kilo bildirimlerini bekliyorum.
Bende durumlar fena.Birkac gündür yememi azaltmayı başardım ama olanlar oldu tabi.79.5 kiloyum.Bugun 12.haftayı tamamladım.Yani 1.trimester bitti.Ilk trimesterda 2 kilo almak normal tabi ama yine de hiç kilo almadan vererek çıksaydım önümüzdeki haftalar için daha güzel olurdu.Neyse,buna şükür.Herkesin minnaklarini öpüyorum.Cinsiyetler de bayagi belli oldu bu arada

Günaydın hanımlar Buralar baya sessiz kalmış nerelerdesiniz Liste paylasilacakti falan amaa herkes kacamaklarda heralde güncel kilom 76 . Ben 3 ayda 3 kilo almış oldum

Günaydın cnm. Ben 62.8 ile devam ediyorum. 6.haftamızı geride bıraktık.

Günaydın hanımlar Buralar baya sessiz kalmış nerelerdesiniz Liste paylasilacakti falan amaa herkes kacamaklarda heralde güncel kilom 76 . Ben 3 ayda 3 kilo almış oldum
Günaydın canım tüm hafta kimseden ses çıkmıyor gerçekten.Bence benim gibi herkes hunharca yiyor Ben diyetlere uyamıyorum.Motivasyon kalmadı.Gorumcem hala bizde tatil yapiyor.Ben de kismen çalışıyorum kismen ona takiliyorum.Ama birlikte cok yiyoruz.Yemeyi ,ozellikle karbonhidrat yemeyi seviyor o da.Dolapta sebze yemegi varken bol kalorili et yemegi,makarna yapiyor ustune...Varligindan memnunum ama o olmasaydı kilo vermeye devam edeceğime inanıyorum Nasıl yeniden motive olacağım hicbir fikrim yok.

Günaydınlar an itibariyle güncel kilom 49.30 Sanıyorum ki 12.haftaya kadar kilo vereceğim.Çünkü mide bulantilarim ve kusmalarim geri geldi.Bir hafta kusmamistim ancak iki gündür fenayım yine

archimom doğuma kadar kalırsa yanında napican gönder anam gitsin Hayır ama gerçekten emin ol herkes hunharca yiyor tutabildigimiz yok . Bak sürekli kusmaları devam edenler var imrensemmi halime şükür mu etsem bilemedim hoş başka sorunlarla bogusuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…