- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Ya evet süt olsun diye hunharca yememek önemli tabiVe besin değişim tablosu
Yok canım. Zaten çıkınca - 5 oluyorsun, birkaç gün sonra - 10.Eğer sütün kaliteli beslenme ve bol su ile çoğaldığını bilen, süt olsun diye çevreden duyulan süt yapıcı olduğu iddia edilen aşırı kalorili yiyecekleri hunharca tüketmeyen bilinçli bir anneysen deemzirerek birkaç ayda kalan kiloyu da veriyorsun olup bitiyor. Ben ilk çocuğumu 27 ay emzirdim. 20 kilo verdim çünkü emzirerek 300 ila 500 kalori yakıyorsun
Bende katılayım bariMerhaba canım kadınlar ,
Biz 2020- 2021 de bebek bekleyen anne adayları olarak,
-Gebelikte Sağlıklı Beslenme / Yeterli ve Dengeli Kilo Alımı / Kilo Takibi
hususlarında bilinçli ve temkinli olan gebelerimizi aynı çatı altında toplayarak sağlıklı beslenme/gebelik diyetleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak,birbirimize moral vermek,motivasyon saglamak adına için bu topiği açmaya karar verdikHaftalık kilo takibi tablosu oluşturarak gebelik sürecimizde aldığımız/verdiğimiz kiloları titizlikle takip etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.
Aşağıda bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler.TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR
Not: Üst üste 3 hafta kilo bildirimi yapmayanlar liste dışı kalacaktır.
Katılımcılarımız
Gebelik
haftamız
Boy Başlangıç
kilomuzGüncel
KilomuzAlınan/Verilen
KilomuzDoğum
Sonrası
iLk KilomuzDoğum
Sonrası
Güncel
Kilomuzarchimom 12 1.63 78 78.5 +500 gr Melodiam 11 1.75 73 75.5 +2500 gr @Pelusyastik 10 1.72 66 66.1 +100 gr @gamzisko 5 1.60 69 69 0 Torvi 9 1.70 78 77 -1 kg @Mermaid1991 21 1.72 66.5 66 -500 gr Manolya27c 7 1.68 56 56 0 @Karagullu 7 1.62 68 68 0 @toorudetobetrue 32 1.72 55 62 +7 kg @bynsyma 14 1.67 58 57 -1 kg shannon 27 1.65 63 68 +5 kg M mochaulatte 10 1.68 57 56 -1 kg @oxfordlu 13 1.60 62.2 62.2 0 @anneyimbenanne 13 1.58 62.5 65 +2500 gr @ebse26 8 1.62 59 59.2 +200 gr @Elif Ctr 14 1.65 56 58 +2 kg Nurov 6 1.62 52 0 @Mihmandar_34 30 77 74 -3 kg Kurabiyex 4 1.62 78.4 ayse vera 6 1.63 65 63 -2 kg
Kacıncı haftadasınız acaba bende 51 le basladım 60 oldum su anBende katılayım bari
Slm hanımlar benimde ikinci gebeliğim
Başlangıç kilom 51
Şuanki kilom 58
Boyum 1.57
Şuan 21. Haftamdayım cnm benim, ama şikayetçi değilim çok memnunum kilomdanKacıncı haftadasınız acaba bende 51 le basladım 60 oldum su an
Aynı gidiyoruz bende o haftalarda 58 filandı bende memnunum öle asırı kilo almıs gibi gözükmüyorumŞuan 21. Haftamdayım cnm benim, ama şikayetçi değilim çok memnunum kilomdan
Çok teşekkür ederim,umarım öyle olur,dikkat ediyorumIçinde olduğumuz haftayı yazıyoruz canım.Sen.27.hafta içindesin diye o şekilde güncelledim.Bu arada çok iyi gidiyorsun.27.haftada +5 kg iyi bir sonuç bence.5-7 kg daha alırsın gayet sağlıklı bir şekilde tamamlamış olursun
Aramiza hoşgeldiniz.Faydalanmak isterseniz bugün sağlıklı beslenme ve gebelik diyetleri paylaştım.Saglikli,mutlu bir gebelik ve dogum diliyorum.Bende katılayım bari
Slm hanımlar benimde ikinci gebeliğim
Başlangıç kilom 51
Şuanki kilom 58
Boyum 1.57
Bende öleyim cnm sadece göbeğim şiş yuvarlak bi top var sanki onun dışındaki yerlerim aynı aldığım kilo göbeğimde ve göhsümdeAynı gidiyoruz bende o haftalarda 58 filandı bende memnunum öle asırı kilo almıs gibi gözükmüyorum
Çok teşekkür Ediyorum cnm benim bakarım bende rabbim hepimize bi avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşAramiza hoşgeldiniz.Faydalanmak isterseniz bugün sağlıklı beslenme ve gebelik diyetleri paylaştım.Saglikli,mutlu bir gebelik ve dogum diliyorum.
Avokado yiyemiyom ya sade siz yemek için bi yöntem uyguluyo musunz ben yiyemıyom ne yaptysam olmuyo sade mi yiyosunuz başka şekilde miHergün bir avokado yiyin kızlar hamilelikte en faydalı olan şeylerden biri
Sade yenmiyo canım ben eziyorum güzelce, az limon sıkıyorum biraz, az da tuz karabiber mis gibi, dene bak seversinAvokado yiyemiyom ya sade siz yemek için bi yöntem uyguluyo musunz ben yiyemıyom ne yaptysam olmuyo sade mi yiyosunuz başka şekilde mi
Öyle deneyeyim bi de canım teşekkür ederm yaSade yenmiyo canım ben eziyorum güzelce, az limon sıkıyorum biraz, az da tuz karabiber mis gibi, dene bak seversin
Ne demek beybisiÖyle deneyeyim bi de canım teşekkür ederm ya ❤❤❤
Ya aslında ben heryer den aldım sanırım ceketimi giyiyorum kastırıyo bacaklarım desen zayıftı arası kapandıBende öleyim cnm sadece göbeğim şiş yuvarlak bi top var sanki onun dışındaki yerlerim aynı aldığım kilo göbeğimde ve göhsümde
Günaydın canım minnak minnak alıyorsun ne güzel.Aramizda 2 hafta var ben geçtiğimiz 15 gün uçtum.Stresten ne bulduysam yedim ve hemen artılara geçtim.Diyetisyene devam ediyor musun?Gunaydin kizlar.. 77.3 ile gunaydin..
Canım avokadoyu labne peyniri ile karıştır içine limon ve karabiber koy öyle de çok güzel oluyor. Hatta kızarmış ekmegin üzerine sür. Cok iyi oluyor☺Avokado yiyemiyom ya sade siz yemek için bi yöntem uyguluyo musunz ben yiyemıyom ne yaptysam olmuyo sade mi yiyosunuz başka şekilde mi
Canım ben listeleri dün paylaştım.6 adet diyet listesi.Sağlıklı beslenmeyi de hemen 1-2 mesaj sonra alıntı yaparak tekrar paylaştım.Evet çok hızlı gidiyorsun.Ben de bir onceki gebeligimde ilk 3 ay 3-4 kilo aldim hunharca yemeye devam ettim ve totalde 25 kilo almistim.60 kilo başladigim gebeligi 86 ile tamamladim.Eger simdiki gibi 80 le baslasam 100 olacaktim..Ciddi sekilde dikkat etmek lazim.Fazla kilo almamizin bebege hic faydasi yok.Onlara gunluk 300 kalori ekstra sağlıklı kalori yetiyor zaten.Once sağlıklı beslenme yap vücut alışsın sonra diyetlere geç. Direkt diyete geçersen olmaz.Uyamazsin da zatenGünaydın kızlarhunharca kilo alıyorum . 76 kg olmuşum. Bi an önce liste paylaşın ona uymaya çalışayım. Yani aşırı bişeyde yemiyorum ama iştahta yerinde maşallah çok moralim bozuk çok sanirim 100 kg olacagim