Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Ya evet süt olsun diye hunharca yememek önemli tabi inşallah tüm derdimiz doğumdan kalan fazla kilolar olsun bi şekilde gider nasıl olsa

Bende katılayım bari
Slm hanımlar benimde ikinci gebeliğim
Başlangıç kilom 51
Şuanki kilom 58
Boyum 1.57

Çok teşekkür ederim,umarım öyle olur,dikkat ediyorum

Bende katılayım bari
Slm hanımlar benimde ikinci gebeliğim
Başlangıç kilom 51
Şuanki kilom 58
Boyum 1.57
Aramiza hoşgeldiniz.Faydalanmak isterseniz bugün sağlıklı beslenme ve gebelik diyetleri paylaştım.Saglikli,mutlu bir gebelik ve dogum diliyorum.

Aynı gidiyoruz bende o haftalarda 58 filandı bende memnunum öle asırı kilo almıs gibi gözükmüyorum
Bende öleyim cnm sadece göbeğim şiş yuvarlak bi top var sanki onun dışındaki yerlerim aynı aldığım kilo göbeğimde ve göhsümde

Aramiza hoşgeldiniz.Faydalanmak isterseniz bugün sağlıklı beslenme ve gebelik diyetleri paylaştım.Saglikli,mutlu bir gebelik ve dogum diliyorum.
Çok teşekkür Ediyorum cnm benim bakarım bende rabbim hepimize bi avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin inş

Bende öleyim cnm sadece göbeğim şiş yuvarlak bi top var sanki onun dışındaki yerlerim aynı aldığım kilo göbeğimde ve göhsümde
Ya aslında ben heryer den aldım sanırım ceketimi giyiyorum kastırıyo bacaklarım desen zayıftı arası kapandı sadece yüzüm zayıf hala 51 kilo cok az bi kilo oldugu için insanların gözüne su anki halim cok kilolu gelmiyor bide benm boyum 165 51 kilo az baya zayıfmışom baya sanırım

Kızlar 10+3 oldum bugün henüz karnım falan çıkmadı , sadece şişkinliğim var sabah karnım düz akşam dobik
Sizde durumlar ne

Bir de gebelikle ay ay ne yemek faydalı acaba bilgisi olan var mı , avokado neye yarıyormuş ben de tadini bilmiyorum

Günaydın kızlar hunharca kilo alıyorum . 76 kg olmuşum. Bi an önce liste paylaşın ona uymaya çalışayım. Yani aşırı bişeyde yemiyorum ama iştahta yerinde maşallah çok moralim bozuk çok sanirim 100 kg olacagim

Gunaydin kizlar.. 77.3 ile gunaydin..
Günaydın canım minnak minnak alıyorsun ne güzel.Aramizda 2 hafta var ben geçtiğimiz 15 gün uçtum.Stresten ne bulduysam yedim ve hemen artılara geçtim.Diyetisyene devam ediyor musun?

Avokado yiyemiyom ya sade siz yemek için bi yöntem uyguluyo musunz ben yiyemıyom ne yaptysam olmuyo sade mi yiyosunuz başka şekilde mi
Canım avokadoyu labne peyniri ile karıştır içine limon ve karabiber koy öyle de çok güzel oluyor. Hatta kızarmış ekmegin üzerine sür. Cok iyi oluyor☺

Canım ben listeleri dün paylaştım.6 adet diyet listesi.Sağlıklı beslenmeyi de hemen 1-2 mesaj sonra alıntı yaparak tekrar paylaştım.Evet çok hızlı gidiyorsun.Ben de bir onceki gebeligimde ilk 3 ay 3-4 kilo aldim hunharca yemeye devam ettim ve totalde 25 kilo almistim.60 kilo başladigim gebeligi 86 ile tamamladim.Eger simdiki gibi 80 le baslasam 100 olacaktim..Ciddi sekilde dikkat etmek lazim.Fazla kilo almamizin bebege hic faydasi yok.Onlara gunluk 300 kalori ekstra sağlıklı kalori yetiyor zaten.Once sağlıklı beslenme yap vücut alışsın sonra diyetlere geç. Direkt diyete geçersen olmaz.Uyamazsin da zaten Sağlıklı beslenme de diyet gibi kalorisi 1600-1800 aralığında.Uyarsan 1 haftada 1 kg rahatlıkla verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…