- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Yaaa çok üzüldüm. şimdi sen deyince haberim oldu .Dıger tarafta da görmedim gerçi yazdimi bilmiyorum ama.Merhaba.Konumuzun sahibi bebeğini kaybettiği için ayrıldı.Rica ettik konuyu ben aldım ama ben de tablo yapmayı bilmiyorum.En kısa zamanda ekleyeceğim
Ya bana çok umut oldun77 ile hamile kaldım
Su an 30 haftanın içindeyim
Güncel kilom 74
Asla kilo alamıyorum
Ilk aylar çok kustum ama artık duzelmeme rağmen basladigim kilonun altındayım.
Oha tam aradığım topik, kilo takıntısı olan hamileyim bakam nolecek halimsırf hamilelikte kilo alcam diye, hamile kalmadan önce 5 kilo verdim iyi oldu beni de yazarmısın canım, boy 1.62 - kilom 52 gebelik haftam 5, ama en çok artış kesin bende olur çünkü zor buldum ben bu çocuğu besler dururum gari napim
Gebelik haftamı 6da yazabilirsin canım, 6nın içindeyim şuan
Güncel kilomu sormuşsun canım aynıyım şuan onu da diyim dedimNurov başlangıç kilosu güncel kilo ve içinde bulunduğunuz gebelik haftasini yazar misiniz sevgiler
Iyi bisey mı ben de bilmiyorum yalnız:) yemeyi çok severdim ama ilk aylar bulantım çok oldu midem küçüldü sanırım şimdi yiyorum ama yine de alamıyorum önemli olan bebişin sağlığı elbette:)Ya bana çok umut oldun78 kiloyum şuanda yeni öğrendim hamile oldugumu diyetisyen gitmeye başlamıştım ogrenemden once devam edeceğim ama verebilir miyim diye tedirgindim
Sorma canım benim teşekkür ederim topiklerde yazıp moral bozmak istemedim, geç kavuştuk erken ayrıldık bebeğimle çok kötü oldu ama rabbim ne yazdıysa odur hepinize bol bol dua ediyorum sağlıklı gebelik ve sağlıklı doğum olur inşallah beni dualarınızdan eksik etmeyin sizdeYaaa çok üzüldüm. şimdi sen deyince haberim oldu .Dıger tarafta da görmedim gerçi yazdimi bilmiyorum ama.MelodiXX geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıklı bi gebelik diliyorum
Merhaba,topiği ben devraldım.Listede adınızı bulamadım.Boy ve hamile kaldığınız kiloyu da yazabilir misiniz?Güncelleme yapıyomusunuz. Güncel kilo 59.2 hafta 6+6
Ekledim canımKız beni niye eklemediiiiin ekle gariiii
Canım biz de seni çok seviyoruz. Kaybın için çok üzgünüm. Buraya birkaç ay sonra yeniden ve sağlıkla hamiş olarak gireceksin inşallah. Umudunu hiç kaybetme herşey güzel olacak. Bu arada kendine iyi bak, motivasyonunu hiç bozma. BİZİ de boş bırakma, sevgilerKızlar bebeğimi kaybettiğim için topiği devrettim ama bu demek olmuyor sizi takibi bırakıcam gözlerim kilolarınız üzerinde hepinizi seviyorum az kilolu sağlıklı gebelik diliyorum ❤❤
Bu yazıyı bu saatte simit yerken okumam pekiMelodiam , P Pelusyastik , G gamzisko , Torvi , Mermaid1991 , Manolya27c , Karagullu , toorudetobetrue , A Anneyim20 , shannon , M mochaulatte , oxfordlu , E ebse26 , E Elif Ctr , Nurov , Mihmandar_34 arkadaşlar topigimizi biraz canlandiralim.Bu haftasonu ac karnina ve giysisiz halde tartilmak suretiyle güncel kiloları yazalım.Listede bazı arkadaşlarımızın eksik bilgileri de var onları da tamamlayalım.
Saglikli beslenme ,gebelik diyeti yapanlar bilgilerini,listelerini paylaşsınlar,birbirimizi motive edelim,deneyimlerimizi konuşalım..Sanki 2-3 haftadır her şeyi bıraktık.Ben de biraz telasliydim yazamadim.Gectigimiz 2 hafta da çılgınlar gibi yedim.Yeni bir aya giriyoruz pazartesiden itibaren herkesi toparlanmaya davet ediyorum.Ben de liste paylaşımı yapacağım.Herkese mutlu haftasonlari dilerim
Afiyet olsun afiyet olsunBu yazıyı bu saatte simit yerken okumam pekiçok utandım şu an
162 boyMerhaba,topiği ben devraldım.Listede adınızı bulamadım.Boy ve hamile kaldığınız kiloyu da yazabilir misiniz?
Kesinlikle bebeğim sağlıklı olması en önemli olan benim nasıl olacak bakalım çok kilo almaktan korkuyorum ama dediğin gibi en önemlisi bebisin sağlıklı olmasıIyi bisey mı ben de bilmiyorum yalnız:) yemeyi çok severdim ama ilk aylar bulantım çok oldu midem küçüldü sanırım şimdi yiyorum ama yine de alamıyorum önemli olan bebişin sağlığı elbette:)