- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
GünaydınKızlar günaydın bugün güncel 58.9
53 olmuşum ben tartıldım da bugün daha çocuğu öğreneli 2-3 hafta olmuş hemen 1 kilo almışım bile, canım sıkıldı ya takıntılıyım ben napcam bilmemMelodiam ,@Pelusyastik , G gamzisko , Torvi , Mermaid1991 , Manolya27c , Karagullu ,@toorudetobetrue ,@bynsyma ,@shannon ,@mochaulatte , oxfordlu , E ebse26 , E Elif Ctr , Nurov ,@Mihmandar_34 arkadaşlar topigimizi biraz canlandiralim.Bu haftasonu ac karnina ve giysisiz halde tartilmak suretiyle güncel kiloları yazalım.Listede bazı arkadaşlarımızın eksik bilgileri de var onları da tamamlayalım.
Saglikli beslenme ,gebelik diyeti yapanlar bilgilerini,listelerini paylaşsınlar,birbirimizi motive edelim,deneyimlerimizi konuşalım..Sanki 2-3 haftadır her şeyi bıraktık.Ben de biraz telasliydim yazamadim.Gectigimiz 2 hafta da çılgınlar gibi yedim.Yeni bir aya giriyoruz pazartesiden itibaren herkesi toparlanmaya davet ediyorum.Ben de liste paylaşımı yapacağım.Herkese mutlu haftasonlari dilerim
Canim gidiyorum ama bu hafta hiç uygulayamadim. Bazi seyleri hic yemek istemiyorum çünkü. Dün öğlen kaynanamda yemekteydik, keyifle yedim içtim. Hemen ardından hepsini çıkardım.. kokulara karşı hassasiyet yok ama, yedikten sonra, midemde dövünüyorlar sanki yediklerim..Yarın kontrolum var. Yeni listemi de burda paylaşacam..Günaydın canım minnak minnak alıyorsun ne güzel.Aramizda 2 hafta var ben geçtiğimiz 15 gün uçtum.Stresten ne bulduysam yedim ve hemen artılara geçtim.Diyetisyene devam ediyor musun?
Günaydın.Beni de listeye ekleyebilir misiniz.Boyum 1.58.Altınci haftamda 53 kiloydum.Bugün 9+1 ve kilom 50GünaydınGüncelliyorum.
Canım ilk haftalarda kilo değişimleri normaldir. Kan hacmin, ödemin artıyor,rahmin büyüyor. Ben ilk 1 ay sıkı sıkı diyet yapmıştım. Normalde o diyetle benim kilomdaki bir insan 6 kilo rahatlıkla kaybeder. Ben sadece 2.5 kilo verebilmiştim. Çünkü vücutta bir sürü şey oluyor yukarıda belirttiğim gibi. Hormonlar da cabası. Direkt alarma geçiyor vücut kadın hamile kilo verme kadın hamile kiloyu koru şeklinde anonslar53 olmuşum ben tartıldım da bugün daha çocuğu öğreneli 2-3 hafta olmuş hemen 1 kilo almışım bile, canım sıkıldı ya takıntılıyım ben napcam bilmem
11+2 olduk kilom 57
Tamam canım, ben gitmiyordum eski listelerle devam etmeye calışıyorum ama gideceğim sanırım. Yapamıyorum. Motivasyon gitti. Liste paylaşımı iyi olur, sevinirimCanim gidiyorum ama bu hafta hiç uygulayamadim. Bazi seyleri hic yemek istemiyorum çünkü. Dün öğlen kaynanamda yemekteydik, keyifle yedim içtim. Hemen ardından hepsini çıkardım.. kokulara karşı hassasiyet yok ama, yedikten sonra, midemde dövünüyorlar sanki yediklerim..Yarın kontrolum var. Yeni listemi de burda paylaşacam..
Tabi ki. Hoşgeldiniz. Bence rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Gebeliğin ilk haftalarında 3 kg kaybetmek büyük başarı hedefinize şimdiden ulaşmış gibisiniz zaten. Mutlu bir hamişlik süreci dilerimGünaydın.Beni de listeye ekleye
Günaydın.Beni de listeye ekleyebilir misiniz.Boyum 1.58.Altınci haftamda 53 kiloydum.Bugün 9+1 ve kilom 50En fazla on kilo ile hamileliği tamamlamak istiyorum.
Ediyorum canim. Güncel kilo 70.4
Takip ettiğin halde mi bildirim gelmiyorEdiyorum canim. Güncel kilo 70.4
Canım ilk zamanlar olur. Vücutta binbir türlü değişim oluyor. 13.haftaya gelmişsin kan hacmin de oldukça artmıştır. 1-2 lt artıyor hamilelikte bebişe besin taşımak için. 32.haftada diyet listeleri paylaştım bakmak istersen12+1 haftalık oldum bugün cnm 70kilo olmuşumben baydr tartilmamistm almışım 2kilo yaaa
Merhaba 1.sayfada tablomuz var. Her hafta güncelliyoruz. Boyunuz, hamile kaldığınız kilo, gebelik haftanız ve güncel kilonuzu paylaşırsanız listeye eklerimKızlar burdan nasıl yapıyoruz kilo takibimizi