Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Melodiam listeler 32.sayfada canım.Ben de kilo aldım.Sana hizli gidiyorsun diyorum ama ben de esasında ilk 4 hafta 2 kilo verip sonraki 3 hafta 2.5 kilo aldim.Totalde 500 gr almis görünsem de kilo alis hizim senden de fazla.Bugun başlayalım toparlanalim

53 olmuşum ben tartıldım da bugün daha çocuğu öğreneli 2-3 hafta olmuş hemen 1 kilo almışım bile, canım sıkıldı ya takıntılıyım ben napcam bilmem

Günaydın canım minnak minnak alıyorsun ne güzel.Aramizda 2 hafta var ben geçtiğimiz 15 gün uçtum.Stresten ne bulduysam yedim ve hemen artılara geçtim.Diyetisyene devam ediyor musun?
Canim gidiyorum ama bu hafta hiç uygulayamadim. Bazi seyleri hic yemek istemiyorum çünkü. Dün öğlen kaynanamda yemekteydik, keyifle yedim içtim. Hemen ardından hepsini çıkardım.. kokulara karşı hassasiyet yok ama, yedikten sonra, midemde dövünüyorlar sanki yediklerim..Yarın kontrolum var. Yeni listemi de burda paylaşacam..

53 olmuşum ben tartıldım da bugün daha çocuğu öğreneli 2-3 hafta olmuş hemen 1 kilo almışım bile, canım sıkıldı ya takıntılıyım ben napcam bilmem
Canım ilk haftalarda kilo değişimleri normaldir. Kan hacmin, ödemin artıyor,rahmin büyüyor. Ben ilk 1 ay sıkı sıkı diyet yapmıştım. Normalde o diyetle benim kilomdaki bir insan 6 kilo rahatlıkla kaybeder. Ben sadece 2.5 kilo verebilmiştim. Çünkü vücutta bir sürü şey oluyor yukarıda belirttiğim gibi. Hormonlar da cabası. Direkt alarma geçiyor vücut kadın hamile kilo verme kadın hamile kiloyu koru şeklinde anonslar
Panik yapma düzene girer

Tamam canım, ben gitmiyordum eski listelerle devam etmeye calışıyorum ama gideceğim sanırım. Yapamıyorum. Motivasyon gitti. Liste paylaşımı iyi olur, sevinirim

Günaydın.Beni de listeye ekleye
Günaydın.Beni de listeye ekleyebilir misiniz.Boyum 1.58.Altınci haftamda 53 kiloydum.Bugün 9+1 ve kilom 50En fazla on kilo ile hamileliği tamamlamak istiyorum.
Tabi ki. Hoşgeldiniz. Bence rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Gebeliğin ilk haftalarında 3 kg kaybetmek büyük başarı hedefinize şimdiden ulaşmış gibisiniz zaten. Mutlu bir hamişlik süreci dilerim

12+1 haftalık oldum bugün cnm 70kilo olmuşum ben baydr tartilmamistm almışım 2kilo yaaa

12+1 haftalık oldum bugün cnm 70kilo olmuşum ben baydr tartilmamistm almışım 2kilo yaaa
Canım ilk zamanlar olur. Vücutta binbir türlü değişim oluyor. 13.haftaya gelmişsin kan hacmin de oldukça artmıştır. 1-2 lt artıyor hamilelikte bebişe besin taşımak için. 32.haftada diyet listeleri paylaştım bakmak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…