Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Doğru diyorsun cnm bakiyrm hepsine inş bundan sonra da çok fazla.almadan tamamlarım gebeliklerimizi

Doğru diyorsun cnm bakiyrm hepsine inş bundan sonra da çok fazla.almadan tamamlarım gebeliklerimizi
Sayfada yerine haftada yazmış.insallah.Rehavete kapılınca kilolar uçup gidiyor.Gerçekten hunharca yersen 20-30 kg alıyorsun deneyimle sabittir.Sakin sakin dikkatli gitmek lazım.2.trimesterda max.3 kilo alman lazım mesela senin Hem moral bozup hem moral vermiş oldum gibi oldu ama işte bundan sonra alma

Benim önceki gebeligimden göbeğim duruyor zaten.Ama gaz sebebiyle kursağımda şişlik sertlik oluyor.11+0 .Bu haftalarda semiz otu ve ceviz oneriyor doktorlar

Öyle cidden yaa dikkat etmem lazım gerçekten farkındayım cnm sağolasın iyi yaptın tabi yaa söyle açık açık cnm bizim raht olmamiz lazım inş bundan sonra düzenli ilerlicm

Hımm doğrudur canım vücudum alışcak daha tabi, sağlıklı kilo aliyim de sonrasında da bi topik açarız artık yaldır yaldır kilo verme şeysi diye gerçi şimdi iştahım falan kapandı bulantılardan bakalım nolcek

Ben halimden çok memnunum sadece çevremdeki bazı nursuz şişkolar beni görünce ayyy ne kadar zayıfsınnn diyip acır gibi konuşyolar yok işte kıyafet güzel durmuyo üstünde filan, canım sıkılıyo kalplerini kırmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi bende onlara diyorum ben canım ne isterse yiyorum çok şükür hala fitim çocukta doğurmama rağmen, bazıları bişide yemiyo hep şiş sanki 10 çocuk doğurmuş, deyince anlıyolar ne demek istediğimi

Merhaba 1.sayfada tablomuz var. Her hafta güncelliyoruz. Boyunuz, hamile kaldığınız kilo, gebelik haftanız ve güncel kilonuzu paylaşırsanız listeye eklerim
Boyum: 165cm, hamile kaldığımda ilk kilom: 55,5 gebelik haftam: 12, şuanki kilom 57
Çok tşk ederim şimdiden bildirim almak için tyakip et dedim yeterli oluyor mu

Herkes sizin kadar şanslı değil malesef. Ben de 2 çocuk doğurdum, her istediğimi yeyince kiloma kilo katıyor, nursuz şişkolukta level atlıyorum mesela

Nursuz şişgo ne kaba bir tabir olmuş size öyle demeleri hos değil tabiki ama birşey yemeyip de 10 çocuk doğurmuş gibi şiş diye küçük görmeniz de sizin ayibiniz

Herkes sizin kadar şanslı değil malesef. Ben de 2 çocuk doğurdum, her istediğimi yeyince kiloma kilo katıyor, nursuz şişkolukta level atlıyorum mesela
Sözüm kilolu bayanlar için değil beni yanlış anlamayın kastetdiğim kişiler bazı akrabalarım sanki hastalıklı gibiyim acıyıp konuşmaları beni üzüyor ve her gördüklerinde hala kuru ve zayıfsın yazık sana diyip çok canımı sıkıyorlar lafım onlaraydı kimse üstüne almasın kırılmışsanızda özür dilerim gerçekten lafım o kişilereydi genel olarak konuşmadım.

Nursuz şişgo ne kaba bir tabir olmuş size öyle demeleri hos değil tabiki ama birşey yemeyip de 10 çocuk doğurmuş gibi şiş diye küçük görmeniz de sizin ayibiniz
Lafım o bahsettiğim kişilereydi üzerinize alınmayın lütfen bu psikolojik baskıyı bana sürekli yaptıkları için bende öle bi kelime kullandım bi dahada kilomdan bahsedemediler başka çarem yoktu, kusura bakmayın insanların dış görünüşleriyle dalga geçip küçük görmem çünkü beni ilgilendirmez ve kişiliğime aykırı ben kimseyi kırmıyorsam çevremdekilerinde beni kırmaya hakkı yok ve bunu bi kere söyleyince değil beni her gördüklerinde söledikleri için bnde patladım artık

Tabi ki. Hoşgeldiniz. Bence rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Gebeliğin ilk haftalarında 3 kg kaybetmek büyük başarı hedefinize şimdiden ulaşmış gibisiniz zaten. Mutlu bir hamişlik süreci dilerim
Mide bulantısı ile yemek yiyemedim.Böylece istemsizce üç kilo gitti.Umarım sizlerle beraber hedefine ulaşırım

Arkadaşlar kilodan bağımsız bir sorum olacak.Hamileligim boyunca yememe dikkat edip aynı zamanda spor da yapmak istiyorum.Bu pandemi sürecinde spora devam eden var mı?Ben aletli pilates yapıyordum pandemi dolayısıyla spor salonları kapanınca bırakmış oldum.Simdi de gitmeye cesaret edemiyorum.Ya da aranızda evde spor yapaniniz var mı?Önerebileceginiz bir uygulama ya da youtube kanalı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…