Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hahah iyi güldürdün beni ben ocak annelerinin topiğine girince panik atak oluyorum ki normalde cidden relax bir insanımdır başlıyorum kendi kendime acaba kalbi durmuş mudur acaba düşük yapar mıyım bir ton vesvese kafamda kuruyorum resmen ordakiler bizimle paylaşıyorlar doğal olarak haklılar ama cidden panik atak hastası olduk çıktık hepimiz

Birkac hafta sonra yoluna girer diye düşünüyorum canım..Ben önceki gebeligimde öyleydim tüm gebelik depresyonla geçti.Annenin sıkıntılı hissiyatı bebeğe geçiyor.Pozitif olmak,ciddi şekilde olumlama yapmak gerekiyor.Bana yürüyüş çok iyi geliyor,a
salgılanan hormonlar da iyi geliyor yürüyüş esnasında..Ha is yoğunluğum geriyor bu ara bir de oğlum sabah 4 lere kadar uyumaz oldu uyuyamiyorum uyku düzenimiz bozuldu.Duzenimize bir reset atacağım.Niye oldu deme oldu ve keyfini çıkaracağız

Sorma ya benim de ağzıma geliyor birşeyler yazacağım,vazgeçiyorum.Kendi kendilerine bi panik.."Bugün mide bulantım yok bebise birşey olmuş mudur" nedir ya? Sizden biri yazmadı di mi onu Ha bir de "kontrolüm 3 hafta sonra ama ben dayanamiyorum merak ediyorum bu hafta gideceğim" var. Bu annisler kalan 7 ayi nasıl geçirecek acaba

Yaa valla neşemi yerine getirdiniz
Ben çok fazla girip yorum yazamıyorum anca günaydın iyi akşamlar yazabiliyorum bide yazılanları okuyup çıkıyorum sonra panik atağım tutuyo zaten
ben ilk 7. Haftada doktora giderim diyodum topikte panik atağım tutunca 5. Haftada Koştur koştur doktora gittim resmen

Canım topige bir hevesle girip bir daha takip etmeyenlere ithafen söyledik bunları.Sakin ol canım ya..Benzer bir konu öncesinde vardı ben takip ediyordum yeni hamileler beraber kilo takibi yapalım diye.Orda haftalık çıkarıyorlardı listeden.Biraz aktif olalım diye dedik.Senin durumun farklı

Yok yok biz yazmadık. Yazmadık demi kiz hahaha
Valla sorma 3 4 hafta sonra gitmem gereken kontrole 2 hafta sonra gittim sayelerinde.Kafamda sürekli bi kuşku niye midem bulanmiyo neden arada belim kasigima bıçak saplaniyo aha kan mi gelecek aha düşecek mi aha kalbi durdumu valla gına geldi ki ottan şeyler sorulması da cabası . Ki ilk hamileliğim.Moral yakalamaya çalışırken valla demorolize oluyorum.o yüzden bildirimimi kapadım.arada girip hizli hizli bakıp çıkıyorum.

Ehehe sabah dedikodumuzu da yaptık Evet saçma sapan şeyler sorulmasına ben de kızıyorum, ama yeni hamislerin kafaları karışıktır deyip hoş görüyoruz tabi..12 hafta herkesin bir an önce bitse biraz rahatlama gelir gibime geliyor ama,inşallah.. siz panik yapmayın kızlar.Su gibi akar gider haftalar..

Inşallah canım. Herkes için hayırlısı. No panic

O soru soranların geneli ilk hamilelik
Ondan öyle komikler bence insan az rahat olmalı ya ben ilk randevuma 9+3 ye gittim ne kalp atışı sayısı söyledi be biley haftasıyla uyumlu soracak birşeyin var mı vitamin yazayımmı 3 hafta sonra görüşürüz bu kadar
İnsanlar meraklı hep görmek hep duymak istiyor ama gereksiz

Endişe,kaygı,gereksiz merak bebeğe de gebeye de hicbir katkı sağlamaz.Gercekten bilinçli olmak,çok önemli konuları bilmek,her zaman tetikte olmak gerekiyor. Ben kocakarı yöntemleri ile cinsiyet tahmini hususuna da ayrıca pek kızıyorum boş laflar.Tamam belki eglenceli ama uzayınca sıkıcı oluyor.Neyse ki topikte fazla yok bu muhabbet.Cabuk kapanıyor açılsa da konu.3-5 haftaya herkes öğrenecek zaten..

Doktor cinsiyet tahmini söylememiş anlık neresi olduğu bile anlaşılmayan usg görüntüsü sizce cinsiyeti ne bana komik geliyor
Tamam bende merak ediyorum ama cevap orada değil

Merhaba, geç mi kaldım bilmiyorum ama ben de gebelikte kilo takibi ve sağlıklı beslenme paylaşımlarınızı takip edeceğim. MelodiXX

Boy: 165
Başlangıç kilosu: 56
11hafta 4 günlük hamileyim
Şu anki kilom: 58
(Yeni üye oldum)

Kizlar tiksindigim icin yemek yapamiyorum yapabildiğim sadece kizartma ve makarna onun disinda kokuya dayanamiyorum ve yapacak kimsem yok lutfen bana ozelden yapabilcegim.birkac oneri yemek atin.Cok bunaldim artik

Kizlar tiksindigim icin yemek yapamiyorum yapabildiğim sadece kizartma ve makarna onun disinda kokuya dayanamiyorum ve yapacak kimsem yok lutfen bana ozelden yapabilcegim.birkac oneri yemek atin.Cok bunaldim artik
Canim maske takip yapmayı denedin mi ?

Doktor cinsiyet tahmini söylememiş anlık neresi olduğu bile anlaşılmayan usg görüntüsü sizce cinsiyeti ne bana komik geliyor
Tamam bende merak ediyorum ama cevap orada değil
Ya nub diye birsey var paralel olursa kız dik olurda erkek mi ne bir muhabbet var.Zaten 2 hafta beklesen belli oluyor bakınca kız mi erkek mi.Oyle bir cinsiyet tahmini yöntemi olsa doktor söyler hmmm nuba göre kız hmm nuba göre erkek der.Sonucta ultrasonu en iyi okuyabilen kişi doktor.Bebek sağda mi solda mi muhabbeti var öyle birşey yok 1 tane rahim var anne çift rahimli değilse bebek te onun içinde işte sağım ağrıyor bebek sağda soluma kramp girdi bebek solda bu olayı hiç anlamadım zaten bu bebek nasıl sağda solda oluyor karınca kadar bebek sağda olsa ne solda olsa ne ayrıca.Yanlışsam duzeltin var mı böyle bir şey sağda solda olayı ? Kese yuvarlaksa kız fasulyeyse erkek ya doktorun ultrasonu tutuş acısı o ne yuvarlağı ve fasulyesi.Kim uydurmuş bunları anlamadım biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı

Var canım var hatta bi doktor mu uzman mi ne araştırmış bilmem kactane ultrason görüntüsü incelemiş %90 mi ne doğruluğu çıkmış öyle bi yazı okumuştum. Yalan yok ben de baktım ama tezi çürüten insanlarda var. Kesin net diye bişey yok tabi.

Nub için mi diyorsun bebek sağda solda olayı için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…