Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Sağ ve sol olayı için canım
Ya kuzum ama bana cok tuhaf geliyor bebek soldaysa erkek sağdaysa kız gibi şeyler.Hiçbir bilimsel tarafı yok öyle olsa doktor bakar bebek solda %90 kız ya da erkek derdi.Dogrulugu %90 kanıtladıysa mantıken böyle olması gerekirdi.Boyle bir şeyden bahseden doktor hiç görmedim. Internette izledigim videolarda da karşıma çıkmadı.Ben %100 doğru bile deseler inanmam mantığı yok çünkü

Yanı bu tezi çürüten çok insan var. O yüzden bende pek inanmıyorum . Bahsettiğim yazı ramzi metodu diye geçiyormuş. Valla benim ilk olacağı için kiz erkek farketmiyor sağlıkla doğsun bana yeter

Burada bende biraz enfeksiyon cıktı. Zaten vardı ama sanki yükselmiş doktora göstermedim randevum 3 hafta sonra . 2lt ı geçemiyorum suda .ama idrarimda yanma vs yok . Sarımsak falan bol yesem sakıncalı midir ? Bugünler bel agrım var . Kasık ve böyle alttan ince sizi ağrı gibi bişeyim var anlamadım.sanki alt taraftan bişey çekiyorlar bilmiyorum anlatabildimmi

Oha tam aradığım topik, kilo takıntısı olan hamileyim bakam nolecek halim sırf hamilelikte kilo alcam diye, hamile kalmadan önce 5 kilo verdim iyi oldu beni de yazarmısın canım, boy 1.62 - kilom 52 gebelik haftam 5, ama en çok artış kesin bende olur çünkü zor buldum ben bu çocuğu besler dururum gari napim

Günaydın kızlar. MelodiXX nerelerdesin?Hiç sesiniz çıkmıyor.Benim yatılı misafirim geldi,hep beraber yiyoruz içiyoruz...Özellikle dışarda şuraya da gidelim burayı da gösterelim derken çok yedik.Tabi gida kalitesinden ve temizliginden emin olduğum yerlerde...Kacamaklar pek lezzetliydi de kacinilmaz son;bu hafta kilo aldım.77,2 malesef.10 bitti 11.haftaya girdik

Kizlar nasilsiniz? 77ydim bu sabah.. bir turlu yazmaya firsatim olmadi ama..

Selam kızlar ben de son 4 gundur yoğundum. Misafirler yemekler tatlılar derken kilo aldım tabiki 75.5 maalesef

Selamlar herkese 10 haftalık olduk çok şükür,kilom hala 66,1 bazı sabahlar 66,5 görüyorum ama pek bir fark yok şimdilik, herkese kocaman sevgiler bu arada dün yazmayı unutmuşum o yüzden şimdi hatırlayınca yazdım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…