- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Ya kuzum ama bana cok tuhaf geliyor bebek soldaysa erkek sağdaysa kız gibi şeyler.Hiçbir bilimsel tarafı yok öyle olsa doktor bakar bebek solda %90 kız ya da erkek derdi.Dogrulugu %90 kanıtladıysa mantıken böyle olması gerekirdi.Boyle bir şeyden bahseden doktor hiç görmedim. Internette izledigim videolarda da karşıma çıkmadı.Ben %100 doğru bile deseler inanmam mantığı yok çünküSağ ve sol olayı için canım
Yanı bu tezi çürüten çok insan var. O yüzden bende pek inanmıyorum . Bahsettiğim yazı ramzi metodu diye geçiyormuş. Valla benim ilk olacağı için kiz erkek farketmiyor sağlıkla doğsun bana yeterYa kuzum ama bana cok tuhaf geliyor bebek soldaysa erkek sağdaysa kız gibi şeyler.Hiçbir bilimsel tarafı yok öyle olsa doktor bakar bebek solda %90 kız ya da erkek derdi.Dogrulugu %90 kanıtladıysa mantıken böyle olması gerekirdi.Boyle bir şeyden bahseden doktor hiç görmedim. Internette izledigim videolarda da karşıma çıkmadı.Ben %100 doğru bile deseler inanmam mantığı yok çünkü
Evet olmuş.Tesekkurler.Tablo yapmayı bilmiyorum o ayrı meseleama dün yaptım bu işlemi?
Merhaba.Konumuzun sahibi bebeğini kaybettiği için ayrıldı.Rica ettik konuyu ben aldım ama ben de tablo yapmayı bilmiyorum.En kısa zamanda ekleyeceğimKız beni niye eklemediiiiin ekle gariiii