Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet canım doğum yaptım. Sezeryan ile... 29ekim de doğdu.... İyi ki etiket yapmıssın. Ben çok giremiyorum artık.
Başlangıc kilo 55
Gebelik kilo 67
Doğum a 67 ile girdim...
Doğumdan sorna 5.gün kilo 61
Bebeğim erkek, 3510gr 52cm doğdu...
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür
Sarısın bi oğlum oldu
Emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyor sarılığı var mama takviyesi yapıyoruz....
Sizler de ne var ne yok

Canım haftasonu 7.Haftaya gireceksin.Kilo bildirimi yaptığında yine degistirecegim.Tabi ki boş vaktin vaktim var yaparım

Çok sevindim canım.Tebrik ederim.Hayirli uğurlu olsun.Sarilik geçer dert etme.Benim oğlumun da uzamış sarılığı vardı 1 ay sürdü ama toparlandı.Surekli emziriyordum

Ayy canım ya çok zordur inanıyorum tuzsuz hele eziyet ama miniklerimiz iyi olsun da inşallah geçecek bu günler bende bugün başladım şeker ölçümlerine sabah aç 80 tok 79 çıktı

Kızlar bugün taburcu oluyorum Evde devam edeceğim kendimi takip etmeye.Her hafta da perinatolojide randevum olacakmış.Haftaya yine burdayım.Insulin eğitimi aldım ilac raporumu bekliyorum.Plesantadaki hasarın ablasyo plesantayi tetikletecegini düşünmüyoruz ama önceki gebelikte dekolman oykusu ve şeker oldugu icin risk büyük diye tekrar etti.Valla evimi çok özlemiştim bugün 5.gün.Daha iyiyim için rahat eve gidince hemen tartilacagim

Ayy canım ya çok zordur inanıyorum tuzsuz hele eziyet ama miniklerimiz iyi olsun da inşallah geçecek bu günler bende bugün başladım şeker ölçümlerine sabah aç 80 tok 79 çıktı
Canim tokluğu doğru ölçtügüne emin misin?Ölçümü nasıl yaptın? Yemek bittikten sonra mi ölçtün ? 1 saat ölçümü mu bu ?

Gözün aydın canım gönlünce olsun her şey

A Asss aaa Canım sen konumuzda çok aktifsin sohbet ediyoruz ama hiç kilo bildirimi yapmıyorsun haaa uyanık seni Bu hafta sonu güncel kilonu bi paylaş bakalım ak koyun kara koyun çıksın ortaya.Vay arkadaş
Cnm ilaçlardan dolayı sağlık ocağına gidip tartilmadim ne yalan söyleyeyim bende çok merak ediyorum yarın komsumdan bir tartilayim bozuk değilse yada bakicam ilacım bitiyo iğne olmaya gidicem tetanoz ikinci doz eşim de dün 17 kilo almışsın dedi inşallah değildir korkuyorum ama ecele faydası yok dimi yazicam cnm

Canim tokluğu doğru ölçtügüne emin misin?Ölçümü nasıl yaptın? Yemek bittikten sonra mi ölçtün ? 1 saat ölçümü mu bu ?
Nasıl oldun cnm sen Ocak annelerinde okudum sıkıntılı geçiyor sanırım Allah büyük 33 32 nasip olursa belki doğurmak dahami doğru olur acaba hayırlısı ile sıkma canını herkes dua ediyo inşallah birşey olmuycak

Gözün aydın :) inşallah sonuna kadar iyi gider herşey. çok geçmiş olsun

Oglusuna maşallah.40 in çıkınca güncel kilonu bekliyoruz o zaman Etiket yaparım ben yine

Yemek yemeye başladığım saat 10 du 11 de de tokluk ölçtüm bende şaşırdım canım

Ama diyete başladım ya normalde kahvaltı da en son bal pekmez yada helva yerdim onlarin hiçbirinden yemedim birkaç gün sonra bide bal yiyeyim kahvalti da öyle bakayım diyorum

Çok sevindim canım evine dönmeme inşallah sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alacaksın

Çok sevindim eve geçeceğine canım
Sen neyi nasıl takip edeceğini farketmişsindir. İnşallah sağlıkla kavuşacağın günleri görelim

Torvi Nerelerdesin 1 ay olmuş nerdeyse sesin cikmayali? Kiloları akışa mı biraktin yoksa ?
Yok cnm. Inan ki çok yoğun devam ediyor hayat. Hem çalışıyorum, hem oğlumu kreşe başlattım. Başka başka durumlar oldu bu aralar. Güncel bildirim yapayim hemen tok karna 83.1
Sen nasılsın? Siteye bir göz atıp çıkıyorum genelde ama pek buralarda olmuyorum..

Tamam bekliyoruz.
iyiyim.Insulin kullanacağım Egitim Arastirma Perinatolojiden haftalık takip edileceğim.Bugun taburcu oluyorum
Yemek yemeye başladığım saat 10 du 11 de de tokluk ölçtüm bende şaşırdım canım
Tamam olcum sekli doğru.Ilk lokmayı aldıktan tam 1 saat sonra.Birkac dakika eksik ya da fazla ölçmek bile değiştiriyor değeri 3-4 puan
Ama diyete başladım ya normalde kahvaltı da en son bal pekmez yada helva yerdim onlarin hiçbirinden yemedim birkaç gün sonra bide bal yiyeyim kahvalti da öyle bakayım diyorum
Yani diyetle bu kadar düştüyse iyiymis.Oha bak pekmez helva yiyor muydun
Çok sevindim canım evine dönmeme inşallah sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alacaksın
Sağol canım .Oglusumu özlemiştim valla

Yeme kuzum.Sekerin çıkması bebeğe çok zararlı.Deneme yapmaya gerek yok
Sen hastanede misin? Ben tesadüfen şimdi okudum. Geçmiş olsun. Herşey yolunda mı?
Hoşgeldin canım.Evet plesantamda küçük bir hasar oluşmuş önceki gibi yine yerinden ayrılacak diye 1 haftadır kıyamet koptu bende...Az kalsin cocugu alıyorlardı...Apar topar yatış oldu.Bir de şeker var.2.kez tekrarlama riski büyükmüş ama yapacak birşey yok evde istirahate devam edeceğim.Bugun taburcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…