- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.441
Evet canım doğum yaptım. Sezeryan ile... 29ekim de doğdu.... İyi ki etiket yapmıssın.Edifar Merhaba,doğum yapmış olduğunu tahmin ediyorum.Doğum sonrası ilk kilonu ve şimdiki güncel kilonu paylaşır mısın canim ? Sonra seni bebisinle yalniz bırakacağım söz Tabi bebişin kaç kilo doğdu,nasılsınız,nasıl gidiyor bebekli günler paylaşırsan ayrıca çok seviniriz
Canım haftasonu 7.Haftaya gireceksin.Kilo bildirimi yaptığında yine degistirecegim.Tabi ki boş vaktin vaktim var yaparımBenim bebek geç döllenme olmuş. Yani şu anda 5+6yım. Eğer boş vaktin varsa bunu düzeltebilir misin?archimom
Hastahanede kilo vereceksin bu gidişle o zaman ^-^ Zaten beş kilo almışsın sadece çok iyi
Çok sevindim canım.Tebrik ederim.Hayirli uğurlu olsun.Sarilik geçer dert etme.Benim oğlumun da uzamış sarılığı vardı 1 ay sürdü ama toparlandı.Surekli emziriyordumEvet canım doğum yaptım. Sezeryan ile... 29ekim de doğdu.... İyi ki etiket yapmıssın.Ben çok giremiyorum artık.
Başlangıc kilo 55
Gebelik kilo 67
Doğum a 67 ile girdim...
Doğumdan sorna 5.gün kilo 61
Bebeğim erkek, 3510gr 52cm doğdu...
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür
Sarısın bi oğlum oldu
Emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyor sarılığı var mama takviyesi yapıyoruz....
Sizler de ne var ne yok
Ayy canım ya çok zordur inanıyorumYa sorma hastane yemekleri berbat. Yenmiyor zaten. Evdeki diyetime mum oldum...Salata geliyor 1 kaşık..Bi de hergün mutlaka haslanmis boklu tavuk.(Tabi ki hazir tavuk köy tavugu olacak hali yok ) yaninda tamami su sebze yemegi tuzsuz..Ve tuzsuz hastane çorbası.Dun tansiyonum 8/5 e düştü.Sodyum serumu bağladılar.Dedim siz bana niye tuzsuz yemek veriyorsunuz ben şeker diyeti yapıyorum.Hemsire demez mi yooo sizin diyette tuzsuz diye birsey yok ki..Hastane yemekleri tuzsuz.siz tuz atabilirsiniz Meğer boşuna tuzsuz yiyormusum kac gundur.Ula yemekler zaten kötü...Eziyete bak.Esimden kaya tuzu istedim.Bi de bol yeşillik salatalık malzeme..Böyle giderse bebekle birlikte bol miktarda civciv doğuracağım.Hergun tavuk verilir mi arkadaş.Bi kofte yap bi mercimek köftesi ver.Vicdansizlar
Canim tokluğu doğru ölçtügüne emin misin?Ölçümü nasıl yaptın? Yemek bittikten sonra mi ölçtün ? 1 saat ölçümü mu bu ?Ayy canım ya çok zordur inanıyorumtuzsuz hele eziyet ama miniklerimiz iyi olsun da inşallah geçecek bu günler bende bugün başladım şeker ölçümlerine sabah aç 80 tok 79 çıktı
Gözün aydın canımKızlar bugün taburcu oluyorumEvde devam edeceğim kendimi takip etmeye.Her hafta da perinatolojide randevum olacakmış.Haftaya yine burdayım.Insulin eğitimi aldım ilac raporumu bekliyorum.Plesantadaki hasarın ablasyo plesantayi tetikletecegini düşünmüyoruz ama önceki gebelikte dekolman oykusu ve şeker oldugu icin risk büyük diye tekrar etti.Valla evimi çok özlemiştim bugün 5.gün.Daha iyiyim için rahat eve gidince hemen tartilacagim
Cnm ilaçlardan dolayı sağlık ocağına gidip tartilmadim ne yalan söyleyeyim bende çok merak ediyorum
Ya sorma hastane yemekleri berbat. Yenmiyor zaten. Evdeki diyetime mum oldum...Salata geliyor 1 kaşık..Bi de hergün mutlaka haslanmis boklu tavuk.(Tabi ki hazir tavuk köy tavugu olacak hali yok ) yaninda tamami su sebze yemegi tuzsuz..Ve tuzsuz hastane çorbası.Dun tansiyonum 8/5 e düştü.Sodyum serumu bağladılar.Dedim siz bana niye tuzsuz yemek veriyorsunuz ben şeker diyeti yapıyorum.Hemsire demez mi yooo sizin diyette tuzsuz diye birsey yok ki..Hastane yemekleri tuzsuz.siz tuz atabilirsiniz Meğer boşuna tuzsuz yiyormusum kac gundur.Ula yemekler zaten kötü...Eziyete bak.Esimden kaya tuzu istedim.Bi de bol yeşillik salatalık malzeme..Böyle giderse bebekle birlikte bol miktarda civciv doğuracağım.Hergun tavuk verilir mi arkadaş.Bi kofte yap bi mercimek köftesi ver.Vicdansizlar
Nasıl oldun cnm sen Ocak annelerinde okudum sıkıntılı geçiyor sanırımCanim tokluğu doğru ölçtügüne emin misin?Ölçümü nasıl yaptın? Yemek bittikten sonra mi ölçtün ? 1 saat ölçümü mu bu ?
Gözün aydın :) inşallah sonuna kadar iyi gider herşey. çok geçmiş olsunKızlar bugün taburcu oluyorumEvde devam edeceğim kendimi takip etmeye.Her hafta da perinatolojide randevum olacakmış.Haftaya yine burdayım.Insulin eğitimi aldım ilac raporumu bekliyorum.Plesantadaki hasarın ablasyo plesantayi tetikletecegini düşünmüyoruz ama önceki gebelikte dekolman oykusu ve şeker oldugu icin risk büyük diye tekrar etti.Valla evimi çok özlemiştim bugün 5.gün.Daha iyiyim için rahat eve gidince hemen tartilacagim
Oglusuna maşallah.40 in çıkınca güncel kilonu bekliyoruz o zamanEvet canım doğum yaptım. Sezeryan ile... 29ekim de doğdu.... İyi ki etiket yapmıssın.Ben çok giremiyorum artık.
Başlangıc kilo 55
Gebelik kilo 67
Doğum a 67 ile girdim...
Doğumdan sorna 5.gün kilo 61
Bebeğim erkek, 3510gr 52cm doğdu...
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür
Sarısın bi oğlum oldu
Emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyor sarılığı var mama takviyesi yapıyoruz....
Sizler de ne var ne yok
Yemek yemeye başladığım saat 10 du 11 de de tokluk ölçtüm bende şaşırdım canımCanim tokluğu doğru ölçtügüne emin misin?Ölçümü nasıl yaptın? Yemek bittikten sonra mi ölçtün ? 1 saat ölçümü mu bu ?
Çok sevindim canım evine dönmeme inşallah sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alacaksınKızlar bugün taburcu oluyorumEvde devam edeceğim kendimi takip etmeye.Her hafta da perinatolojide randevum olacakmış.Haftaya yine burdayım.Insulin eğitimi aldım ilac raporumu bekliyorum.Plesantadaki hasarın ablasyo plesantayi tetikletecegini düşünmüyoruz ama önceki gebelikte dekolman oykusu ve şeker oldugu icin risk büyük diye tekrar etti.Valla evimi çok özlemiştim bugün 5.gün.Daha iyiyim için rahat eve gidince hemen tartilacagim
Çok sevindim eve geçeceğine canımKızlar bugün taburcu oluyorumEvde devam edeceğim kendimi takip etmeye.Her hafta da perinatolojide randevum olacakmış.Haftaya yine burdayım.Insulin eğitimi aldım ilac raporumu bekliyorum.Plesantadaki hasarın ablasyo plesantayi tetikletecegini düşünmüyoruz ama önceki gebelikte dekolman oykusu ve şeker oldugu icin risk büyük diye tekrar etti.Valla evimi çok özlemiştim bugün 5.gün.Daha iyiyim için rahat eve gidince hemen tartilacagim
Yok cnm. Inan ki çok yoğun devam ediyor hayat. Hem çalışıyorum, hem oğlumu kreşe başlattım. Başka başka durumlar oldu bu aralar. Güncel bildirim yapayim hemen tok karna 83.1
Tamam bekliyoruz.Cnm ilaçlardan dolayı sağlık ocağına gidip tartilmadim ne yalan söyleyeyim bende çok merak ediyorumyarın komsumdan bir tartilayim bozuk değilse yada bakicam ilacım bitiyo iğne olmaya gidicem tetanoz ikinci doz eşim de dün 17 kilo almışsın dedi inşallah değildir korkuyorum ama ecele faydası yok dimi yazicam cnm
iyiyim.Insulin kullanacağım Egitim Arastirma Perinatolojiden haftalık takip edileceğim.Bugun taburcu oluyorumNasıl oldun cnm sen Ocak annelerinde okudum sıkıntılı geçiyor sanırımAllah büyük 33 32 nasip olursa belki doğurmak dahami doğru olur acaba hayırlısı ile sıkma canını herkes dua ediyo inşallah birşey olmuycak
Tamam olcum sekli doğru.Ilk lokmayı aldıktan tam 1 saat sonra.Birkac dakika eksik ya da fazla ölçmek bile değiştiriyor değeri 3-4 puanYemek yemeye başladığım saat 10 du 11 de de tokluk ölçtüm bende şaşırdım canım
Yani diyetle bu kadar düştüyse iyiymis.Oha bak pekmez helva yiyor muydunAma diyete başladım ya normalde kahvaltı da en son bal pekmez yada helva yerdim onlarin hiçbirinden yemedim birkaç gün sonra bide bal yiyeyim kahvalti da öyle bakayım diyorum
Sağol canım .Oglusumu özlemiştim vallaÇok sevindim canım evine dönmeme inşallah sağlıkla ilerleyip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alacaksın
Sen hastanede misin? Ben tesadüfen şimdi okudum. Geçmiş olsun. Herşey yolunda mı?
Yeme kuzum.Sekerin çıkması bebeğe çok zararlı.Deneme yapmaya gerek yokAma diyete başladım ya normalde kahvaltı da en son bal pekmez yada helva yerdim onlarin hiçbirinden yemedim birkaç gün sonra bide bal yiyeyim kahvalti da öyle bakayım diyorum
Hoşgeldin canım.Evet plesantamda küçük bir hasar oluşmuş önceki gibi yine yerinden ayrılacak diye 1 haftadır kıyamet koptu bende...Az kalsin cocugu alıyorlardı...Apar topar yatış oldu.Bir de şeker var.2.kez tekrarlama riski büyükmüş ama yapacak birşey yok evde istirahate devam edeceğim.Bugun taburcuyumSen hastanede misin? Ben tesadüfen şimdi okudum. Geçmiş olsun. Herşey yolunda mı?