Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Geçmiş olsun inşallah herşey güzel olacak cnm içini ferah tut

Önceden şeker problemim olmadığı için yiyordum valla

Çok geçmiş olsun. Çoğu gitti azı kaldı. Hayırlısıyla sağ selim alacan inşallah kucağına evlatcığını..

archimom Güncel kilom 71.1 canım birkaç kişi de olduğu için arada günlük şeker ölçümlerimi de paylaşmak istiyorum ona göre beraber neye dikkat etmemiz gerektiğini konuşuruz. Benim dünkü sonuçlar
Sabah aç 80 tok 79
Öğlen aç 91 tok 64
Akşam aç 85 tok 103
Sabah normalken akşama doğru yükseliyor ya gün içerisinde vitaminler alıyorum onun etkisi de olur mu acaba baya tatlı geliyor bana içmek istemiyorum ama icmezsem de kötü hissediyorum kendimi

Günaydın.Anlik kilomu yazmaktan acayip korksamda yazacağım.Sabah sevgili tartim 59.95'i gösterdi.Bence o kadar değildir.Daha dün 59.20 idimBir günde ne yemiş olabilirim acabaNeyse işin şakası benim bu hafta diyet falan oldu.Masallah Bir kilodan fazla aldım o yüzdenSiz benim gibi yapmayın

Canım açliklarin çok iyi ama tokluklar düşük geldi bana.64 tokluk şekeri için çok düşük.Bir tuhaflık var bu işte.Sekerin düşmesi de kötü birşey. Bu değerleri dahiliyeci ile paylaşır mısın

Valla kusura bakma canım tabloya 60 ı çakarım ben.Uzgunum Bi de 59.95 59.95 ten 60

Bana da dengesiz geldi ama cihazı yeni aldım ya bugün açlık 79 tokluk 113 çıktı bu daha doğru gibi tokluk 140 i geçmemeli dimi

Yaz gitsin yahu.0.5 gramın lafı mı olurBu arada ciddi ciddi kilo alıyorum aferin bana.Amaa seviyorum yemeyi Ne yapayım
Amaaan 60.kilosun zaten ye gitsin
Bana da dengesiz geldi ama cihazı yeni aldım ya bugün açlık 79 tokluk 113 çıktı bu daha doğru gibi tokluk 140 i geçmemeli dimi
Evet yanlış ölçüm olabilir.Cihaz kalibrasyonu yapılı gelmiştir ama neyse devam et bakalım.Aclik 95 ı tokluk 140 ı geçince sıkıntı.Ben insulin kullanmama rağmen açlık 100 mesela bu sabah itibariyle.Tokluk mesela şimdi 80 falan çıksa bu anormal olur kan sekerimin düştüğünü ve insulini vucudun dengesiz kullandığını gösterir.2 hafta ölçüm yap bakalım.Bol su iç, bol yeşillik ye.Gunde 5-6 dilim ekmegi geçme.Hamurisinden kızartmalardan uzak dur meyveyi yoğurtla ye tek başına asla yeme tatlı yemeyeceğini soylememe gerek yok sanırım.Bir de 24 haftadan 40 haftaya şeker tırmanarak devam ediyormuş.Mesela benim ilk hafta ölçümlerim fena değildi.Haftalar ilerleyince sapıtmaya başladı

Günaydın kızlaaaar Haftasonuna evimde girdim.Tabi ki büyük mutluluk.Ben bu hafta kilo almamışım da vermemişim de.Hastane yemeklerini pek yiyemedigim için kilo vermişimdir diye düşünüyordum aslında ama değişen birşey olmamış.Bu arada sanırım son 10 haftadır kilom aynı kaldı diyet sebebiyle.Küçük inişler çıkışlar oluyor tabi.Kilo bildirimlerini erken yapmak isteyenler yapabilirler.Tabloyu düzenlemeye fırsatım olursa yapacağım umarım.. Haftalara göre düzenlemek istiyorum fırsat bulursam

Anladım canım suanlik bu şekilde gidiyorum anlattığım gibi dikkat ediyorum inşallah tirmanmaz azalır sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız

Ben bu hafta öyle bir yedim ki yarın tartıya çıkmaya korkuyorum akşamları tiroid ilacımın tadını bastırsın diye poğaça gömersem olacağı buydu. Dua ede ede çıkarım artık tartıya

Günaydın kuzum ohhh mis evine geldin çok sevindim bende kilo bildirimi yapayım tam 64,5 çıktım

Ben bu hafta öyle bir yedim ki yarın tartıya çıkmaya korkuyorum akşamları tiroid ilacımın tadını bastırsın diye poğaça gömersem olacağı buydu. Dua ede ede çıkarım artık tartıya
Istersen bugün de çıkabilirsin tartiya

Evet arkadaşlar üşenmedim.Tablomuzu gebelik haftalarımıza göre tek tek kopyala yapıştır yaparak düzenledim.Ben haftaları kilo bildirimi yapmış olsun ya da olmasın güncel hallerinde yazdım ama hata varsa duzeltin lütfen.Aslinda herkesin profilinin altında gebelik takvimi olsa benim için çok kolay olacak ama...Eğer mümkünse gebelik takvimini profiline eklememiş olanlar ekleyebilirler mi?Bir de 4 hafta önce kilo bildirimi yapıp bir daha konuya girmemiş birkaç arkadaşı yine çıkarmak zorunda kalacağım malesef.Herkese sevgiler

Ay doğum yapmayanların arasında ilk sıradaki ben miymişim ne ara geçti bu kadar zaman görünce duygulandım şimdi

archimom canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız bebisin kavusursun Allah yardımcın olsun. Bu hafta kilom sabit kalmış çok şükür geçen haftalar gibi almaya devam edeceğim diye korktum aslında ama bu hafta yine mide bulantılarım oldu o yüzden sabit sanırım ama iştahım çok açık canım neler neler istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…