- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.421
Beni de dahiliye ye yönlendirdi ikinci testi vermeye gidince sorucam bakalimBenim 194 çıktı baya yüksek geldi bana 15 günlük açlık tokluk olcecegim sonra sonuçlari dahiliye ye gösterecegim ben
İnşallah yüksek çıkmaz canimBeni de dahiliye ye yönlendirdi ikinci testi vermeye gidince sorucam bakalim
Bnde bekliyordum dikkat etmeye çalışıyordum da bakalım hayırlısı hakkımızdaİnşallah yüksek çıkmaz canimya ben bekliyordum şuan endişeliyim biraz dikkat edeceğim artik
Zor olmazmi cnm iki bebek dile bile zor Allah yardım etsin doğumdan sonra bakimida zor şükürler olsun yinede varlarGerçekten bazen rahmim yerinde mi diye düşünüyorumsanki birisi salıncak kurmuş gibi cok baskı var şaka bi yana cidden zor ya
Cok şükür aynen her turlu çilesine raziyimZor olmazmi cnm iki bebek dile bile zor Allah yardım etsin doğumdan sonra bakimida zor şükürler olsun yinede varlar
Çoğu gitti azı kaldıCok şükür aynen her turlu çilesine raziyim
Bende şimdi gidicem aurintiliya belki randveu altınım şehir hastaneisnd3n aldim ama tip daha önemli dediler ordan alcamHastanede boş zaman çok biliyor musun
Tamam canim git gel yaz haberlerini bekliyoruz.Yapistiririm hiç acımamBende şimdi gidicem aurintiliya belki randveu altınım şehir hastaneisnd3n aldim ama tip daha önemli dediler ordan alcam
Neyse bizde acimiyoruz yiyoruz yapıştır
Bizi şişmanlayıp sismanlatip sen zayifliyorsun belki heeeeTamam canim git gel yaz haberlerini bekliyoruz.Yapistiririm hiç acımamisin tuhafı ben kaç kiloyum onu bilmiyorum.Tarti mi getirtsem hastaneye acaba
Vardır di mi? Ama değişiktir işte benimkine uymaz.Yine de ac karnına bi soyleyeyim bakalım belki tartarlar beniBizi şişmanlayıp sismanlatip sen zayifliyorsun belki heeeecabuk tartil hastanede tartı olmazmi
Ben diyet menü görmedimVardır di mi? Ama değişiktir işte benimkine uymaz.Yine de ac karnına bi soyleyeyim bakalım belki tartarlar beniDiyet menü ile kilo aldıysam zaten...
Ben diyet menü görmedim
Çok çok geçmiş olsun canim bende hastaneye yatağın zaman tuz gotururdumYa sorma hastane yemekleri berbat. Yenmiyor zaten. Evdeki diyetime mum oldum...Salata geliyor 1 kaşık..Bi de hergün mutlaka haslanmis boklu tavuk.(Tabi ki hazir tavuk köy tavugu olacak hali yok ) yaninda tamami su sebze yemegi tuzsuz..Ve tuzsuz hastane çorbası.Dun tansiyonum 8/5 e düştü.Sodyum serumu bağladılar.Dedim siz bana niye tuzsuz yemek veriyorsunuz ben şeker diyeti yapıyorum.Hemsire demez mi yooo sizin diyette tuzsuz diye birsey yok ki..Hastane yemekleri tuzsuz.siz tuz atabilirsiniz Meğer boşuna tuzsuz yiyormusum kac gundur.Ula yemekler zaten kötü...Eziyete bak.Esimden kaya tuzu istedim.Bi de bol yeşillik salatalık malzeme..Böyle giderse bebekle birlikte bol miktarda civciv doğuracağım.Hergun tavuk verilir mi arkadaş.Bi kofte yap bi mercimek köftesi ver.Vicdansizlar