-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.401
Sağol beybisi zayıflayıp hamile kalmıştım aslında baya da aldım da düşükten başliyinca az gibi duruyobende glikoz alma taraftarı değildim zaten doktorum da gerek duymadı ama açlık testine gönderdi sabah aç sonra da kahvaltıdan sonra parmaktan kesik atıp kanındaki açlık tokluk oranına baktılar iyi çıktı ama dört kere yaptırmaya gidemedim neyse biri de yeter heralde bazılar hiç yaptırmıyo belli ederdi zaten olsaydı kendini
Ayyy masallahAnneler nasılsınız
Ben bebeğimle emzirmeyle yaralarla uğraşıyorum bi de evde de çocuklarım var dönüp duruyorum
Fırsat olup yazamadım ameliyattan çıktıktan 2. Gün -5kg gördüm ben 10 kg almıştım 5 kg verdim diğer çocuklarda 8 kg vermiştim çıktığımda bunda anestezi ve antibiyotiklerden epey ödemim var 1 hafta sonra yine yazarım bakalım ilk hafta ne kadarını atacağım sonra yine hafta hafta sizinle günceller 40 im çıkmaya veririm
Zaten çok kilo almadığım için ödemlerle birlikte cabuk gideceğini düşünüyorum
Bebeğim çok güzel maşallah inanılmaz aşk yaşıyoruz darısı hepimize hayırla sağlıkla selametle kurtulun
İyi en azından artmamış canımEvet canım kullanıyorum artmasını önledi daha tam geçmedi ilk verdiğimde memeyi canım çekiliyor sonra alışıyorum kalkan da nemli kalmasını sağlıyor
Evet çocuklar hiç fırsat vermiyor canları saolsun sen nasılsın nasıl geçiyor
Ailemde şeker hastalığı yok.Gebelik şekeri genetiğe bağlı mi,pek sanmıyorum.Suyu çok tüketirdim ama şeker bana da sürpriz oldu.Kilo almıştım ama önceki gebeliğimin üstünden çok az zaman geçmişti ve emzirmedigim,diyet te yapmadığım icin gebelik kilosuydu üstümdeki..Ben şeker yükleme ve tüm diğer testler konusunda hassasim risk olsun olmasın herkesin yaptırmasi gerektigini düşünüyorum.10.baskı olacak ama önceki gebeligimde plesantamin bilmediğim gebelik şekeri yüzünden ayrıldığını öngörüyorlar.Ben de yaptırmamıştımPeki herhangi bi belirti, kilo alımı, genetik, bunlarda belli bişeymiydş, yani burda konuştuğum arkadaşlarda da kimine yükleme kimine sadece test yapılmış mutlaka bişeyleri göz önünde bulunduruyolardır yoksa riske atılcak bişey değil
Canım merhaba kolaylıklar dilerim. Aşkların en büyüğü hem deAnneler nasılsınız
Ben bebeğimle emzirmeyle yaralarla uğraşıyorum bi de evde de çocuklarım var dönüp duruyorum
Fırsat olup yazamadım ameliyattan çıktıktan 2. Gün -5kg gördüm ben 10 kg almıştım 5 kg verdim diğer çocuklarda 8 kg vermiştim çıktığımda bunda anestezi ve antibiyotiklerden epey ödemim var 1 hafta sonra yine yazarım bakalım ilk hafta ne kadarını atacağım sonra yine hafta hafta sizinle günceller 40 im çıkmaya veririm
Zaten çok kilo almadığım için ödemlerle birlikte cabuk gideceğini düşünüyorum
Bebeğim çok güzel maşallah inanılmaz aşk yaşıyoruz darısı hepimize hayırla sağlıkla selametle kurtulun
Cnm şimdiden kendini küçük porsiyonlara alıştır ilerde çok zorlanirsin ben şimdi hiç doymuyorum iki gündür çok yedim miğde yanmam tavan yaptı bir paket süt bitirdim bu akşam ekmek yemicemİyi en azından artmamış canım
Ben iyiyim. İştahım çok arttı
Yesem mutsuzum, yemesem mutsuzum napcam bilmiyorum..
Anladım canım teşekkür ederim bilgi için, üzerine düşeceğim bu konununAilemde şeker hastalığı yok.Gebelik şekeri genetiğe bağlı mi,pek sanmıyorum.Suyu çok tüketirdim ama şeker bana da sürpriz oldu.Kilo almıştım ama önceki gebeliğimin üstünden çok az zaman geçmişti ve emzirmedigim,diyet te yapmadığım icin gebelik kilosuydu üstümdeki..Ben şeker yükleme ve tüm diğer testler konusunda hassasim risk olsun olmasın herkesin yaptırmasi gerektigini düşünüyorum.10.baskı olacak ama önceki gebeligimde plesantamin bilmediğim gebelik şekeri yüzünden ayrıldığını öngörüyorlar.Ben de yaptırmamıştım
Canım merhaba kolaylıklar dilerim. Aşkların en büyüğü hem de
Canım bugün bende yaptırdım gebelik şekeri yüksek çıktı dahiliye şimdilik 15 gün takip dedi evde sabah öğle akşam aç tok sekeirmi olcecegim ona göre karar verecek senin çok mu yüksekti benim açlık 92 1. Saat tokluk 194 2. Saat tokluk 155 3. Saat tokluk 87 çıktı oluşabilecek bebek ve bendeki riskleri merak ediyorum bide geçen hafta diyetisyene gitmiştim gün içinde nasıl beslenecegimi biraz anladim ama özellikle nelere dikkat etmek gerekiyorYavrum sen gündemden baya uzak kalmışsınOlmaz mı.Ocak anneleri grubunda dolu gebelik şekeri.Mesela ben şu an plesanta hasarı ve şeker yüzünden hastanede yatıyorum 5 haftadır yoksun piyasada.Seker yüklemeleri yapıldı bitti insuline başladı millet sen geç kalmışsın
Ağzım boş kalmasın istiyorum, midem kazınıyor sürekliCnm şimdiden kendini küçük porsiyonlara alıştır ilerde çok zorlanirsin ben şimdi hiç doymuyorum iki gündür çok yedim miğde yanmam tavan yaptı bir paket süt bitirdim bu akşam ekmek yemicem
Canım 1.saat toklugun cok yuksek cikmis.Benim 1.saat toklugum 150 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.Aclik ta 115 ti.Ben de evde 2 - 3 hafta kadar diyet yaptim diyete de harfiyen uydum hatta o kadar iyi diyet yaptim ki 2 kilo verdim 2-3 haftada...Ama yetmedi.Hastanede yatıyorum 4 gündür...Bugun sabah insulin başlandı.Kesinlikle beyaz ekmek yemeyeceksin.Cavdar veya siyez ekmegi oda gunde 5 dilimi gecmesin.Meyve olarak elmayı tercih edeceksin o da yoğurtla birlikte yenecek.Tek yeme.Eczaneden bir şeker cihazı al.Yemekten hemen önce açlık ölçülecek ilk lokmayı aldıktan tam 1 saat sonra tokluk.Dakikalari önce veya sonra olmayacak tan 1 saat.Seker cihazı ucuz birşey ben 75 e aldım.100 civarına alırsın.Toklugun aşırı yüksek.Eger 2 hafta içerisinde kontrol saglanamazsa insulin başlanacak.Korkma ve eğer şekerle basa çıkamazsan perinatolojiye git yatış yapıp şekerini düzenlesinler.Bebeğe tabi ki zararı var şekerin, olmaz mi..Canım bugün bende yaptırdım gebelik şekeri yüksek çıktı dahiliye şimdilik 15 gün takip dedi evde sabah öğle akşam aç tok sekeirmi olcecegim ona göre karar verecek senin çok mu yüksekti benim açlık 92 1. Saat tokluk 194 2. Saat tokluk 155 3. Saat tokluk 87 çıktı oluşabilecek bebek ve bendeki riskleri merak ediyorum bide geçen hafta diyetisyene gitmiştim gün içinde nasıl beslenecegimi biraz anladim ama özellikle nelere dikkat etmek gerekiyor
Gerçekten bazen rahmim yerinde mi diye düşünüyorumBen birtaneyi inan tasiyamiyorum kirkbin kere maşallahiyisin
Burdayım burdaaaaMelodiXX Yine gittin nerdesin?
Canım doktorum 2 hafta önce şeker olabilir dediği anda dikkat etmeye başlamıştım tam dediğin gibi beslendim suandan itibaren de daha titiz davranacağım diyetimde cihazı da aldım eczaneden sabah başlayacağım ölçmeye inşallah düzene girer biliyorum seni takip ediyordum vermiştin kilo da Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallahCanım 1.saat toklugun cok yuksek cikmis.Benim 1.saat toklugum 150 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.Aclik ta 115 ti.Ben de evde 2 - 3 hafta kadar diyet yaptim diyete de harfiyen uydum hatta o kadar iyi diyet yaptim ki 2 kilo verdim 2-3 haftada...Ama yetmedi.Hastanede yatıyorum 4 gündür...Bugun sabah insulin başlandı.Kesinlikle beyaz ekmek yemeyeceksin.Cavdar veya siyez ekmegi oda gunde 5 dilimi gecmesin.Meyve olarak elmayı tercih edeceksin o da yoğurtla birlikte yenecek.Tek yeme.Eczaneden bir şeker cihazı al.Yemekten hemen önce açlık ölçülecek ilk lokmayı aldıktan tam 1 saat sonra tokluk.Dakikalari önce veya sonra olmayacak tan 1 saat.Seker cihazı ucuz birşey ben 75 e aldım.100 civarına alırsın.Toklugun aşırı yüksek.Eger 2 hafta içerisinde kontrol saglanamazsa insulin başlanacak.Korkma ve eğer şekerle basa çıkamazsan perinatolojiye git yatış yapıp şekerini düzenlesinler.Bebeğe tabi ki zararı var şekerin, olmaz mi..
Yok sadece kilo bildirimi için burda değiliz ki sohbet te ediyoruz bazen sık bazen ara ara..Cumartesi ve Pazar günleri kilo bildirimBurdayım burdaaaayeme düzenim bu sıra yoğun çalıştığımdan öyle muhteşem değil o yüzden menümü yazamıyorum kilomada asla bakmaya cesaret edemiyorum pazartesileri kilo bildirme günü değil mi ?
Doğru diyorsun sene sonu olduğu için işlerim çok yoğun arada girip çıkıyorum anca yazamadım o yüzdenYok sadece kilo bildirimi için burda değiliz ki sohbet te ediyoruz bazen sık bazen ara ara..Cumartesi ve Pazar günleri kilo bildirim
Inşallah canım.Kontrolun ne zaman?Doğru diyorsun sene sonu olduğu için işlerim çok yoğun arada girip çıkıyorum anca yazamadım o yüzden
kilo aldığımı hissediyorum yeme saatlerim çok kaydı inşallah bir anda önce çeki düzen veririm ya
Cumartesi gidicez kalp atışları için inşallah bu sefer sıkıntı yaşamayız şimdiden korku sardıInşallah canım.Kontrolun ne zaman?
Yok hiç endişe etme.Bu sefer herşey güzel olacak inşallah.Bak ortasından yakaladın kolay hamile kalabiliyorsun mutlaka olacak.Bu sefer sorun çıkmayacak ben öyle hissediyorumCumartesi gidicez kalp atışları için inşallah bu sefer sıkıntı yaşamayız şimdiden korku sardı
Cnm snde de mi çıktı şeker bnde de çıktı ya yüklemeden sonra 164 çıktı haftaya tekrar test vericemCanım doktorum 2 hafta önce şeker olabilir dediği anda dikkat etmeye başlamıştım tam dediğin gibi beslendim suandan itibaren de daha titiz davranacağım diyetimde cihazı da aldım eczaneden sabah başlayacağım ölçmeye inşallah düzene girer biliyorum seni takip ediyordum vermiştin kilo da Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallahsağlıklı bir şekilde evladını kucağına al
Benim 194 çıktı baya yüksek geldi bana 15 günlük açlık tokluk olcecegim sonra sonuçlari dahiliye ye gösterecegim benCnm snde de mi çıktı şeker bnde de çıktı ya yüklemeden sonra 164 çıktı haftaya tekrar test vericem