-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.481
Kahvaltı yapmıştım yarın çıkıyım bi umut belki biraz daha az çıkarımIstersen bugün de çıkabilirsin tartiya
Ay doğum yapmayanların arasında ilk sıradaki ben miymişimne ara geçti bu kadar zaman görünce duygulandım şimdi
Sağol kuzum.Insallah.Eksilerde devam edeceğim diyorsun yaniarchimom canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız bebisin kavusursun Allah yardımcın olsun. Bu hafta kilom sabit kalmış çok şükür geçen haftalar gibi almaya devam edeceğim diye korktum aslında ama bu hafta yine mide bulantılarım oldu o yüzden sabit sanırım ama iştahım çok açık canım neler neler istiyor
Ah inşallah canım yaSağol kuzum.Insallah.Eksilerde devam edeceğim diyorsun yani
E kuzum eksiyle de tamamlanma bi zahmetAh inşallah canım yaama daha çok zaman var önümde eksiyle tamamlamam mümkün değil zaten
Cnm pazartesi sağlık ocağına gidicem öğleden sonra tartilip yazicamEvet arkadaşlar üşenmedim.Tablomuzu gebelik haftalarımıza göre tek tek kopyala yapıştır yaparak düzenledim.Ben haftaları kilo bildirimi yapmış olsun ya da olmasın güncel hallerinde yazdım ama hata varsa duzeltin lütfen.Aslinda herkesin profilinin altında gebelik takvimi olsa benim için çok kolay olacak ama...Eğer mümkünse gebelik takvimini profiline eklememiş olanlar ekleyebilirler mi?Bir de 4 hafta önce kilo bildirimi yapıp bir daha konuya girmemiş birkaç arkadaşı yine çıkarmak zorunda kalacağım malesef.Herkese sevgiler
Geçmiş olsun canım ne şikayetin vardı senin benim de dün akşamdan beri karnımın üst kısmında değişik bi ağrı acı var sırtıma vurmaya başladı bugün gaz sancısı mi acaba dedim bakarken senin yazına denk geldimİyi akşamlar arkadaşlar dün safra kesemde taş ve genişleme olduğunu öğrendim doğuma kadar idare edip amaliyat olcam nuks etmezse onerebileceginiz diyet varmı bilgisi olan bu konuda acillerdeyim
Sağol cnm önce miğde karın ağrısı sandık siddetlenmeye başladı sağ kaburgamda kürek kemigimde oldu ağrı sonra sol kaburgaya attı ilk başta dağınık ağrı vardı tam kaburga ağrısı gibi değildi kemiklerin usumus yada gaz sancısı dediler iki hafta sonra sadece kaburgamda ve kürek kemigime attı dayanılmaz ağrı doğum kolay öyle böyle değil ağrısı emara girdim dayanamadım yarım kaldı kaburgadan ultrasyonda belli olduGeçmiş olsun canım ne şikayetin vardı senin benim de dün akşamdan beri karnımın üst kısmında değişik bi ağrı acı var sırtıma vurmaya başladı bugün gaz sancısı mi acaba dedim bakarken senin yazına denk geldim
Geçmiş olsun canım ne şikayetin vardı senin benim de dün akşamdan beri karnımın üst kısmında değişik bi ağrı acı var sırtıma vurmaya başladı bugün gaz sancısı mi acaba dedim bakarken senin yazına denk geldiİyi akşamlar arkadaşlar dün safra kesemde taş ve genişleme olduğunu öğrendim doğuma kadar idare edip amaliyat olcam nuks etmezse onerebileceginiz diyet varmı bilgisi olan bu konuda acillerdeyim
Hadi ya çok geçmiş olsun canim inşallah ilerlemez benim çok şiddetli değil ama yemek falan yiyemiyorum şişkinlik de var sanki dediğin gibi kaburga ağrısı da var p.tesiyi bekleyeceğim mecbur kendi doktorum bi baksın inşallah geçer ozamana kadarSağol cnm önce miğde karın ağrısı sandık siddetlenmeye başladı sağ kaburgamda kürek kemigimde oldu ağrı sonra sol kaburgaya attı ilk başta dağınık ağrı vardı tam kaburga ağrısı gibi değildi kemiklerin usumus yada gaz sancısı dediler iki hafta sonra sadece kaburgamda ve kürek kemigime attı dayanılmaz ağrı doğum kolay öyle böyle değil ağrısı emara girdim dayanamadım yarım kaldı kaburgadan ultrasyonda belli oldu
Çok sevindim maşaAllah subhanAllah Rabbim hayırlı güzel bir istikbal nasip etsin evladına arkadaşım Allah analı babalı büyütsün2. Gün canım doğum yaptım iyileşme ve adaptasyon surecindeyiz hem fiziksel hem ruhsal hafif ağrılarımız gelgitlerimiz oluyor dua ların için Allah razı olsun teşekkür ederim amin
Sağol cnm bebekte kaburga ağrısı yapar devam ederse çok rahatsız ederse genel cerrahiye başvur hamilelikte daha sık görülür deniyo amaliyat olcam cnm doğumdan sonraGeçmiş olsun canım ne şikayetin vardı senin benim de dün akşamdan beri karnımın üst kısmında değişik bi ağrı acı var sırtıma vurmaya başladı bugün gaz sancısı mi acaba dedim bakarken senin yazına denk geldi
Hadi ya çok geçmiş olsun canim inşallah ilerlemez benim çok şiddetli değil ama yemek falan yiyemiyorum şişkinlik de var sanki dediğin gibi kaburga ağrısı da var p.tesiyi bekleyeceğim mecbur kendi doktorum bi baksın inşallah geçer ozamana kadar
Günaydın canım.Her hafta 500 er gram gidiyorsun vallaGunaydin 84.9 olmuşum. Dikkat ettim bu hafta ama yinede almışım . Kabızlık sorunum duphalac ile bi nebze çözüme kavuştu en azından 2 güne 1 tuvalete çıkabiliyorum. Yarın kontrolüm varbakalim bizim bıdık ne durumda
Ya sorma bacım yürüyüşlerim biraz aksadı. Son 3 gün yürüdüm ama eskisi gibi olmuyor kısa suruyor hava soğudu yoruluyorum kabizliktan karnım ağrıyor sancılı oluyorum vs. Ama bu ay çok çok dikkat etmem lazım aksatmamak lazim .Aslında sabah kahvaltım diyetteki gibi . Akşam ekmek yemiyorum .bazen cayın yanına bisküvi vs yiyorum amaGünaydın canım.Her hafta 500 er gram gidiyorsun vallaNoldu diyetler yürüyüşler
Canim akşam yemeği yememek iyi değil ama..Diyet uygulamıyor musun?Hastaneden verdikleri diyeti de paylaşayım unutmadanYa sorma bacım yürüyüşlerim biraz aksadı. Son 3 gün yürüdüm ama eskisi gibi olmuyor kısa suruyor hava soğudu yoruluyorum kabizliktan karnım ağrıyor sancılı oluyorum vs. Ama bu ay çok çok dikkat etmem lazım aksatmamak lazim .Aslında sabah kahvaltım diyetteki gibi . Akşam ekmek yemiyorum .bazen cayın yanına bisküvi vs yiyorum amaGece uyandığımda işte 1 2 meyve yiyorum yatıyorum . Alıyorum anacim napim 15 kiloyu geçmesem bari totalde
Günaydın canım listeyi düzenlemiştim.Tam haftanı gününü de yazar mısın hata var mi kontrol edeyim.Bir de eger sakıncası yoksa hamilelik günlüğü ekler misin profiline?Hem sen günlük bebek gelişimini takip edersin hem bana kolaylık olur
Ayrıca tebrik ederim haftayı kilo almadan birkaç yüz gram vererek atlatmışız
Tebrikler canım.Duraksama olabiliyor bazı haftalar.Bence gayet iyi gidiyorsun.Tahminim 11-12 kg ile tamamlarsın.Gayet ideal..Günaydınlar. Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim.
34+1 güncel kilom 84.9 kg üç kere tartıldım aynı çıktı.
Aslında yürüyüş de yapamıyorum ama
Bu hafta 300 gr vermişim.
Tekrar çıkarmaya başladım galiba ondan.