Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Ay doğum yapmayanların arasında ilk sıradaki ben miymişim ne ara geçti bu kadar zaman görünce duygulandım şimdi
Erken doğum yapan olmazsa evet sensin kuzum Sistematik- ikiz bekliyor senden önce doğum yapabilir ama...
Sağol kuzum.Insallah.Eksilerde devam edeceğim diyorsun yani

Cnm pazartesi sağlık ocağına gidicem öğleden sonra tartilip yazicam

İyi akşamlar arkadaşlar dün safra kesemde taş ve genişleme olduğunu öğrendim doğuma kadar idare edip amaliyat olcam nuks etmezse onerebileceginiz diyet varmı bilgisi olan bu konuda acillerdeyim
Geçmiş olsun canım ne şikayetin vardı senin benim de dün akşamdan beri karnımın üst kısmında değişik bi ağrı acı var sırtıma vurmaya başladı bugün gaz sancısı mi acaba dedim bakarken senin yazına denk geldim

Sağol cnm önce miğde karın ağrısı sandık siddetlenmeye başladı sağ kaburgamda kürek kemigimde oldu ağrı sonra sol kaburgaya attı ilk başta dağınık ağrı vardı tam kaburga ağrısı gibi değildi kemiklerin usumus yada gaz sancısı dediler iki hafta sonra sadece kaburgamda ve kürek kemigime attı dayanılmaz ağrı doğum kolay öyle böyle değil ağrısı emara girdim dayanamadım yarım kaldı kaburgadan ultrasyonda belli oldu

İyi akşamlar arkadaşlar dün safra kesemde taş ve genişleme olduğunu öğrendim doğuma kadar idare edip amaliyat olcam nuks etmezse onerebileceginiz diyet varmı bilgisi olan bu konuda acillerdeyim
Geçmiş olsun canım ne şikayetin vardı senin benim de dün akşamdan beri karnımın üst kısmında değişik bi ağrı acı var sırtıma vurmaya başladı bugün gaz sancısı mi acaba dedim bakarken senin yazına denk geldi
Hadi ya çok geçmiş olsun canim inşallah ilerlemez benim çok şiddetli değil ama yemek falan yiyemiyorum şişkinlik de var sanki dediğin gibi kaburga ağrısı da var p.tesiyi bekleyeceğim mecbur kendi doktorum bi baksın inşallah geçer ozamana kadar

2. Gün canım doğum yaptım iyileşme ve adaptasyon surecindeyiz hem fiziksel hem ruhsal hafif ağrılarımız gelgitlerimiz oluyor dua ların için Allah razı olsun teşekkür ederim amin
Çok sevindim maşaAllah subhanAllah Rabbim hayırlı güzel bir istikbal nasip etsin evladına arkadaşım Allah analı babalı büyütsün gönül dolusu tebrik ederim..

Sağol cnm bebekte kaburga ağrısı yapar devam ederse çok rahatsız ederse genel cerrahiye başvur hamilelikte daha sık görülür deniyo amaliyat olcam cnm doğumdan sonra

Gunaydin 84.9 olmuşum. Dikkat ettim bu hafta ama yinede almışım . Kabızlık sorunum duphalac ile bi nebze çözüme kavuştu en azından 2 güne 1 tuvalete çıkabiliyorum. Yarın kontrolüm var bakalim bizim bıdık ne durumda

Günaydın canım.Her hafta 500 er gram gidiyorsun valla Noldu diyetler yürüyüşler

Günaydın canım.Her hafta 500 er gram gidiyorsun valla Noldu diyetler yürüyüşler
Ya sorma bacım yürüyüşlerim biraz aksadı. Son 3 gün yürüdüm ama eskisi gibi olmuyor kısa suruyor hava soğudu yoruluyorum kabizliktan karnım ağrıyor sancılı oluyorum vs. Ama bu ay çok çok dikkat etmem lazım aksatmamak lazim .Aslında sabah kahvaltım diyetteki gibi . Akşam ekmek yemiyorum .bazen cayın yanına bisküvi vs yiyorum ama Gece uyandığımda işte 1 2 meyve yiyorum yatıyorum . Alıyorum anacim napim 15 kiloyu geçmesem bari totalde

Canim akşam yemeği yememek iyi değil ama..Diyet uygulamıyor musun?Hastaneden verdikleri diyeti de paylaşayım unutmadan
Günaydın canım listeyi düzenlemiştim.Tam haftanı gününü de yazar mısın hata var mi kontrol edeyim.Bir de eger sakıncası yoksa hamilelik günlüğü ekler misin profiline?Hem sen günlük bebek gelişimini takip edersin hem bana kolaylık olur

Günaydınlar. Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim.
34+1 güncel kilom 84.9 kg üç kere tartıldım aynı çıktı.
Aslında yürüyüş de yapamıyorum ama
Bu hafta 300 gr vermişim.
Tekrar çıkarmaya başladım galiba ondan.

Ayrıca tebrik ederim haftayı kilo almadan birkaç yüz gram vererek atlatmışız
Tebrikler canım.Duraksama olabiliyor bazı haftalar.Bence gayet iyi gidiyorsun.Tahminim 11-12 kg ile tamamlarsın.Gayet ideal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…