Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bende şimdi gidicem aurintiliya belki randveu altınım şehir hastaneisnd3n aldim ama tip daha önemli dediler ordan alcam 🤣🤣🤣

Neyse bizde acimiyoruz yiyoruz yapıştır 🤣🤣🤣🤣
Tamam canim git gel yaz haberlerini bekliyoruz.Yapistiririm hiç acımam 😂😂😂 isin tuhafı ben kaç kiloyum onu bilmiyorum.Tarti mi getirtsem hastaneye acaba

Bizi şişmanlayıp sismanlatip sen zayifliyorsun belki heeee :KK72::KK72:cabuk tartil hastanede tartı olmazmi:tokat:
Vardır di mi? Ama değişiktir işte benimkine uymaz.Yine de ac karnına bi soyleyeyim bakalım belki tartarlar beni 😁 Diyet menü ile kilo aldıysam zaten...

Edifar Edifar Merhaba,doğum yapmış olduğunu tahmin ediyorum.Doğum sonrası ilk kilonu ve şimdiki güncel kilonu paylaşır mısın canim ? Sonra seni bebisinle yalniz bırakacağım söz 😊😍😍 Tabi bebişin kaç kilo doğdu,nasılsınız,nasıl gidiyor bebekli günler paylaşırsan ayrıca çok seviniriz

Ben diyet menü görmedim 🙈🙉🙊
😂😂 Ya sorma hastane yemekleri berbat. Yenmiyor zaten. Evdeki diyetime mum oldum...Salata geliyor 1 kaşık..Bi de hergün mutlaka haslanmis boklu tavuk.(Tabi ki hazir tavuk köy tavugu olacak hali yok ) yaninda tamami su sebze yemegi tuzsuz..Ve tuzsuz hastane çorbası.Dun tansiyonum 8/5 e düştü.Sodyum serumu bağladılar.Dedim siz bana niye tuzsuz yemek veriyorsunuz ben şeker diyeti yapıyorum.Hemsire demez mi yooo sizin diyette tuzsuz diye birsey yok ki..Hastane yemekleri tuzsuz.siz tuz atabilirsiniz 😂😂😂 Meğer boşuna tuzsuz yiyormusum kac gundur.Ula yemekler zaten kötü...Eziyete bak.Esimden kaya tuzu istedim.Bi de bol yeşillik salatalık malzeme..Böyle giderse bebekle birlikte bol miktarda civciv doğuracağım.Hergun tavuk verilir mi arkadaş.Bi kofte yap bi mercimek köftesi ver.Vicdansizlar

😂😂 Ya sorma hastane yemekleri berbat. Yenmiyor zaten. Evdeki diyetime mum oldum...Salata geliyor 1 kaşık..Bi de hergün mutlaka haslanmis boklu tavuk.(Tabi ki hazir tavuk köy tavugu olacak hali yok ) yaninda tamami su sebze yemegi tuzsuz..Ve tuzsuz hastane çorbası.Dun tansiyonum 8/5 e düştü.Sodyum serumu bağladılar.Dedim siz bana niye tuzsuz yemek veriyorsunuz ben şeker diyeti yapıyorum.Hemsire demez mi yooo sizin diyette tuzsuz diye birsey yok ki..Hastane yemekleri tuzsuz.siz tuz atabilirsiniz 😂😂😂 Meğer boşuna tuzsuz yiyormusum kac gundur.Ula yemekler zaten kötü...Eziyete bak.Esimden kaya tuzu istedim.Bi de bol yeşillik salatalık malzeme..Böyle giderse bebekle birlikte bol miktarda civciv doğuracağım.Hergun tavuk verilir mi arkadaş.Bi kofte yap bi mercimek köftesi ver.Vicdansizlar
Çok çok geçmiş olsun canim bende hastaneye yatağın zaman tuz gotururdum🤣🤣🤣🤣🤣 ohhhhh bok yesilliktemi vermiyorlar. Çocuk vejeteryan doğacak ama Allahım tez zamanda iyileşmesi nasip etsinre yersin yaa🥰🥰🥰🥰

Benim bebek geç döllenme olmuş. Yani şu anda 5+6yım. Eğer boş vaktin varsa bunu düzeltebilir misin? archimom archimom
Hastahanede kilo vereceksin bu gidişle o zaman ^-^ Zaten beş kilo almışsın sadece çok iyi 👍

X