Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet canım 2 gün sayılır pazartesi doğum var haftasonunu da atlatırsak darısı hepimize sağlıkla doğuralım
Yaa harika o zaman şimdi doğum yapmış olmalısın? İnşaallah her şey çok güzel gitmiştir sen ve bebek iyisinizdir Allah evladına hayırlı güzel bir istikbal nasipse etsin analı babalı büyütsün inşaallah arkadaşım

2. Gün canım doğum yaptım iyileşme ve adaptasyon surecindeyiz hem fiziksel hem ruhsal hafif ağrılarımız gelgitlerimiz oluyor dua ların için Allah razı olsun teşekkür ederim amin

Kızlar şeker yüklemesi yada açlık testi yapan varmı? Benim genetiğimde yok kilo olarak da olmadığı belli dedi doktorum ama açlık testi yapalım dedi bi kere baktık normal çıktı ama 4 kere baktır dediydi gerek varmı bilemedim ya siz naptınız

Cnm ben yapmadım hastalandigimda kan aldılar kanda baktılar yok dediler glikoz falan içmedim çok iyi birşey değil sanırım ultrasyonda bile anlaşılabilir birşey diye biliyorum suyundan belli oluyormuş ben yapmadım iyikide yapmadım diyorum dogrusu

Maşallah inceciksin bende bu ara kontrole gidicem. Tartilmaya korkuyorum seksenbes rahat varım iki doğumda 60 la doğurdum bunda aldı başı gidiyo
Sağol beybisi zayıflayıp hamile kalmıştım aslında baya da aldım da düşükten başliyinca az gibi duruyo bende glikoz alma taraftarı değildim zaten doktorum da gerek duymadı ama açlık testine gönderdi sabah aç sonra da kahvaltıdan sonra parmaktan kesik atıp kanındaki açlık tokluk oranına baktılar iyi çıktı ama dört kere yaptırmaya gidemedim neyse biri de yeter heralde bazılar hiç yaptırmıyo belli ederdi zaten olsaydı kendini

Yavrum sen gündemden baya uzak kalmışsın Olmaz mı.Ocak anneleri grubunda dolu gebelik şekeri.Mesela ben şu an plesanta hasarı ve şeker yüzünden hastanede yatıyorum 5 haftadır yoksun piyasada.Seker yüklemeleri yapıldı bitti insuline başladı millet sen geç kalmışsın

Bana bildirim gelmiyo beybisi biliyosun. Benim doktorum bu hafta itibariyle yaptırmam gerektiğini söyledi haftammı geçmiş demek istedin? Çok geçmiş olsun bu arada

Bana bildirim gelmiyo beybisi biliyosun. Benim doktorum bu hafta itibariyle yaptırmam gerektiğini söyledi haftammı geçmiş demek istedin? Çok geçmiş olsun bu arada
Aaa sen şubat annesisin. Evet canım yaptırman lazım 75 mg şeker yükleme yaptır.Kilo ile falan belli olacak birşey değil o.Mutlaka yaptır

Aaa sen şubat annesisin. Evet canım yaptırman lazım 75 mg şeker yükleme yaptır.Kilo ile falan belli olacak birşey değil o.Mutlaka yaptır
Şeker yüklemesi açlık testine göre yapılıyo canım benim normal çıktı neden boş yere yüklesinler ki, çevremdeki hamilelere de böyle uygulandı bu test değerleri yüksek düşük çıkana şeker yükleniyo yoksa doktorum da boş yere glikozu yüklemiyelim sana dedi

Canım açlık testi bana da yapıldı şeker çıkmadı.Yüklemede cıktı.Su an ciddi şekilde şekerle uğraşıyorum.Insulin başlandı

Canım açlık testi bana da yapıldı şeker çıkmadı.Yüklemede cıktı.Su an ciddi şekilde şekerle uğraşıyorum.Insulin başlandı
Peki herhangi bi belirti, kilo alımı, genetik, bunlarda belli bişeymiydş, yani burda konuştuğum arkadaşlarda da kimine yükleme kimine sadece test yapılmış mutlaka bişeyleri göz önünde bulunduruyolardır yoksa riske atılcak bişey değil

Anneler nasılsınız
Ben bebeğimle emzirmeyle yaralarla uğraşıyorum bi de evde de çocuklarım var dönüp duruyorum
Fırsat olup yazamadım ameliyattan çıktıktan 2. Gün -5kg gördüm ben 10 kg almıştım 5 kg verdim diğer çocuklarda 8 kg vermiştim çıktığımda bunda anestezi ve antibiyotiklerden epey ödemim var 1 hafta sonra yine yazarım bakalım ilk hafta ne kadarını atacağım sonra yine hafta hafta sizinle günceller 40 im çıkmaya veririm
Zaten çok kilo almadığım için ödemlerle birlikte cabuk gideceğini düşünüyorum
Bebeğim çok güzel maşallah inanılmaz aşk yaşıyoruz darısı hepimize hayırla sağlıkla selametle kurtulun

Yaralar için krem ve göğüs kalkanı kullanıyor musun canım?
Maşallah sana ve bebeğine İnşallah gazsız, uykuyu seven bir bebiş olur, sen de bol bol dinlenirsin. Tabi diğer iki çocuktan fırsat olursa

Yaralar için krem ve göğüs kalkanı kullanıyor musun canım?
Maşallah sana ve bebeğine İnşallah gazsız, uykuyu seven bir bebiş olur, sen de bol bol dinlenirsin. Tabi diğer iki çocuktan fırsat olursa
Evet canım kullanıyorum artmasını önledi daha tam geçmedi ilk verdiğimde memeyi canım çekiliyor sonra alışıyorum kalkan da nemli kalmasını sağlıyor
Evet çocuklar hiç fırsat vermiyor canları saolsun sen nasılsın nasıl geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…