- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.241
Canım artık şansa kaldı.Haftada 2 kez kontrole gideceğim.Hiç kalkmadan yatacağım.Progeston verdi,şekeri ciddi şekilde takip edeceğiz. Bu şekilde biraz idare edebilir de kalan kısmı birdenbire tamamen ayrılabilir de...Tamamen şans meselesi...Çok kötüyümGeçmiş olsun canım inşallah bu sefer korktuğuna uğramazsın kontrolleri mi sıklaştıracaksınız nasıl olacak
Canim benim ne desem teselli olmaz belki biliyorum ama lütfen olumlama yap bunu atlatacaksin ve herşey güzel olacak yer gok dua uzerine korkularini kaygilarini geride bırakmaya çalış...Canım artık şansa kaldı.Haftada 2 kez kontrole gideceğim.Hiç kalkmadan yatacağım.Progeston verdi,şekeri ciddi şekilde takip edeceğiz. Bu şekilde biraz idare edebilir de kalan kısmı birdenbire tamamen ayrılabilir de...Tamamen şans meselesi...Çok kötüyüm
Yok canım erken doğum riskinden daha ziyade bebek durduğu yerde duruyor ama plesanta ayrılıyor.Onceki gebeligimde aniden ayrıldı.Bunda da ucundan ayrılmaya başlamış.Plensanta ayrılınca bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryan.Allah korusun hepimizi, bebeklerimizi.Sen de çok stres panik yapma.Benim isim şansa kaldı artık..Evde yatacağım ayrılırsa ayrılacak ya da bu şekilde idare edecekGeçmiş olsun cnm erken doğum riskin var dimi üç hafta falan geçse inşallah daha iyi olur benimde taslarim var bebeğime birşey olacak diye elim yüreğimde seni öyle iyi anlıyorum ki
O zaman güzel inşallah benim de öyledir yarın kontrolüm var başka doktordan bakalım durumum ne bebişim nasıl göreceğimCanım kiloda dalgalanmalar olur.Kilo versen de sağlıklı beslendikten sonra bebise hicbir zararı yok.Ben diyet yapıp kilo verdiğim halde bebek ölçümlerinde 1.5 hafta önden gidiyordu en son kontrolde
Canım inşallah bu süreci en iyi şekilde atlatırsın. Dinlen doktorne dediyse uygula Allahım yardımcın olsunYok canım erken doğum riskinden daha ziyade bebek durduğu yerde duruyor ama plesanta ayrılıyor.Onceki gebeligimde aniden ayrıldı.Bunda da ucundan ayrılmaya başlamış.Plensanta ayrılınca bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryan.Allah korusun hepimizi, bebeklerimizi.Sen de çok stres panik yapma.Benim isim şansa kaldı artık..Evde yatacağım ayrılırsa ayrılacak ya da bu şekilde idare edecek
Ya içime doğmuş gibi dün sana dua ettim.hayirla 32 yi bi atlatsaydı en kritik süre dedim hamilelikte hatta buraya yazmış da olabilirim bebek 1 kg i geçti mi en azindan 30 hafta olsan da yaşamsal sınırı geçse bebek stres yapma şekere dikkat et sürekli yat sol yanına günlük git kontrole bebegin hareketlerini çok iyi kontrol et Allahin izniyle 32 yi bulursanız Sonra si daha iyi olurYok canım erken doğum riskinden daha ziyade bebek durduğu yerde duruyor ama plesanta ayrılıyor.Onceki gebeligimde aniden ayrıldı.Bunda da ucundan ayrılmaya başlamış.Plensanta ayrılınca bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryan.Allah korusun hepimizi, bebeklerimizi.Sen de çok stres panik yapma.Benim isim şansa kaldı artık..Evde yatacağım ayrılırsa ayrılacak ya da bu şekilde idare edecek
Tam haftan kac 28+ kaçtasınYok canım erken doğum riskinden daha ziyade bebek durduğu yerde duruyor ama plesanta ayrılıyor.Onceki gebeligimde aniden ayrıldı.Bunda da ucundan ayrılmaya başlamış.Plensanta ayrılınca bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryan.Allah korusun hepimizi, bebeklerimizi.Sen de çok stres panik yapma.Benim isim şansa kaldı artık..Evde yatacağım ayrılırsa ayrılacak ya da bu şekilde idare edecek
Ah ne desem boşCanım artık şansa kaldı.Haftada 2 kez kontrole gideceğim.Hiç kalkmadan yatacağım.Progeston verdi,şekeri ciddi şekilde takip edeceğiz. Bu şekilde biraz idare edebilir de kalan kısmı birdenbire tamamen ayrılabilir de...Tamamen şans meselesi...Çok kötüyüm
Cnm benimYok canım erken doğum riskinden daha ziyade bebek durduğu yerde duruyor ama plesanta ayrılıyor.Onceki gebeligimde aniden ayrıldı.Bunda da ucundan ayrılmaya başlamış.Plensanta ayrılınca bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryan.Allah korusun hepimizi, bebeklerimizi.Sen de çok stres panik yapma.Benim isim şansa kaldı artık..Evde yatacağım ayrılırsa ayrılacak ya da bu şekilde idare edecek
Canım selam.Icine doğmuş demek ki..Bebek 1200 gr 28+2 de..Ya yaşar yaşamasına ama ben yoğun bakım ortamındayım her zaman.Preterm bebeklerin komplikasyonlarini çok iyi biliyorum.Beyin kanaması,solunum durması vs vs.Her şekilde ciddi risk..Zaten engelli bir çocuğum var..Dekolman riskim varken çok daha iyi korunmalıydım..Gercekten çok canım sıkkınYa içime doğmuş gibi dün sana dua ettim.hayirla 32 yi bi atlatsaydı en kritik süre dedim hamilelikte hatta buraya yazmış da olabilirim bebek 1 kg i geçti mi en azindan 30 hafta olsan da yaşamsal sınırı geçse bebek stres yapma şekere dikkat et sürekli yat sol yanına günlük git kontrole bebegin hareketlerini çok iyi kontrol et Allahin izniyle 32 yi bulursanız Sonra si daha iyi olur
Canım çok üzüldüm inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreciYok canım erken doğum riskinden daha ziyade bebek durduğu yerde duruyor ama plesanta ayrılıyor.Onceki gebeligimde aniden ayrıldı.Bunda da ucundan ayrılmaya başlamış.Plensanta ayrılınca bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryan.Allah korusun hepimizi, bebeklerimizi.Sen de çok stres panik yapma.Benim isim şansa kaldı artık..Evde yatacağım ayrılırsa ayrılacak ya da bu şekilde idare edecek
Allahin yaratmasına kimse engel olamaz o böyle murad etmis senin yapman gereken şimdi çok dikkatli olmak bebek durduğu kadar duracak karnında ama kontrollerini hiç ihmal etmeCanım selam.Icine doğmuş demek ki..Bebek 1200 gr 28+2 de..Ya yaşar yaşamasına ama ben yoğun bakım ortamındayım her zaman.Preterm bebeklerin komplikasyonlarini çok iyi biliyorum.Beyin kanaması,solunum durması vs vs.Her şekilde ciddi risk..Zaten engelli bir çocuğum var..Dekolman riskim varken çok daha iyi korunmalıydım..Gercekten çok canım sıkkın
Geçmiş olsun cnm. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınCanım çok iyi değil durumlar malesef.Plesantanin bir kısmı ayrılmış.Eve geldim şimdi.Doktorla bazı şeylere karar verdik...Şu an bebeği alamayız risk alacağız diyor
En kötüyü çağırma muhakkak ki Allah herşeye Kadir nasip neyse o yasaniyo canını sıkma sen elinden geleni yap tevekkül et bizde dua edelim inşallah herşey güzel olacak inşallahCanım selam.Icine doğmuş demek ki..Bebek 1200 gr 28+2 de..Ya yaşar yaşamasına ama ben yoğun bakım ortamındayım her zaman.Preterm bebeklerin komplikasyonlarini çok iyi biliyorum.Beyin kanaması,solunum durması vs vs.Her şekilde ciddi risk..Zaten engelli bir çocuğum var..Dekolman riskim varken çok daha iyi korunmalıydım..Gercekten çok canım sıkkın
Cok gecmis olsun iyi dusunelim iyi olsunCanım artık şansa kaldı.Haftada 2 kez kontrole gideceğim.Hiç kalkmadan yatacağım.Progeston verdi,şekeri ciddi şekilde takip edeceğiz. Bu şekilde biraz idare edebilir de kalan kısmı birdenbire tamamen ayrılabilir de...Tamamen şans meselesi...Çok kötüyüm
Canım benim Allah gücünü kuvvetini moralini arttırsın korktuğuna uğratmasınKızlar günaydın.Istirahat etmek kaydıyla hayatıma eski şekliyle devam etmek istiyorum.Moralimi bozmak stresimi daha çok arttıracak bunu biliyorum. Pozitif olmak istiyorum her zaman oldugu gibi..Hayatimda zaten yeterince acı varken bebeğime ve bana yine birşey olacak mi kaygısıyla günleri geçirmek çok zor.Haftasonu kilo bildirimlerinizi bekliyorum. Gebeliklerimizi sağlıkla güzel bir şekilde tamamlayacagimiza gönülden inanıyorum.