Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Kolay doğumlar diliyorum

Canım geçmiş olsun.Insallah bir sıkıntı olmayacak.İçini ferah tut.Şimdilik bebeği zora sokacak bir durum yok,olmayacak ta

Canım en güzelini düşünmüşsün Rabbim seni ve meleğini korusun sen tedbirini alınca takdir Allah tan güncel kilom 70.6 8. Aya kadar kendime limit koydum 72 yi geçmeyeceğim inşallah

En başta hayırlısıyla kucağına al canim meleğini sonrada kilo bildirimini bekliyoruz

Neden dr bebegi henüz alamayız dedi kac haftadan sonra alabilir acaba bizim.kasim annelerinde 28 haftalık 900 gr doğan bebeğimiz var şimdi 1300 1400 gr oldu hayata tutundu çok şükür senin bebegin kilosu kac acaba
Canım erken görüyorlar.En azından 32 yi görmeliyiz dedi
Ah ne desem boş ama ne olur olumsuzu çağırma inşallah bu sefer sağlıkla doğumunu gerçekleştirirsin bebeğini de strese sokma lütfen olur mu
Inşallah canım.Fena değilim
Cnm benim nasıl anlican peki Allah korusun ayrılırsa diğeri dogdumu
Ölü doğdu canim.Canlandirildi.1 yılı gecik zamandır yoğun bakımda.Bitkisel hayatta.Beyni tamamen hasarlı.Felcli ve bilinci yok.Bu sürpriz gebelik oldu.Spiralle kaldım.
Canım benim harikasın.Bana da yoldaş oldun.Pazartesi guzel haberlerini,haftaiçi kilo bildirimini bekliyorum

Cnm benim nasıl anlican peki Allah korusun ayrılırsa diğeri dogdumu
Plesanta büyük oranda ayrılırsa ağrı,asiri kasılma, kusma ve kanama oluyor.Hatirlamak bile çok güç benim için o anları..Ama kucuk ayrılmayı anlamadim tabi

Canım nasılsın heyecandan uyuyabiliyor musun ?

Plesanta büyük oranda ayrılırsa ağrı,asiri kasılma, kusma ve kanama oluyor.Hatirlamak bile çok güç benim için o anları..Ama kucuk ayrılmayı anlamadim tabi
Bak gör hiç birşey olmucak sık dişini sabır et inşallah 32 ye kadar herşey güzel olacak inşallah hissediyorum

Bak gör hiç birşey olmucak sık dişini sabır et inşallah 32 ye kadar herşey güzel olacak inşallah hissediyorum
Sağol canım ben de kötü şeyler hissetmiyorum dünden beri.Pazartesi eğitim araştırmada kan akışına baktıracağım.Yeteri kadar besin ve oksijen alıyorsa çok daha rahat edeceğim.Ilk günkü kadar endişeli değilim,biraz rahatladım.

Çok şükür canım olumlu düşün olumlu olsun inşallah bizide haberdar et gelismelerden

Sevindim canım moralli olmana bu şekilde olman inan her şeyi daha da güzel yapacak bizler de manevi olarakyanındayoz bu kadar hamilenin de duası var . Rabbim yüzünüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…