Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

İyi akşamlar arkadaşlar dün safra kesemde taş ve genişleme olduğunu öğrendim doğuma kadar idare edip amaliyat olcam nuks etmezse onerebileceginiz diyet varmı bilgisi olan bu konuda acillerdeyim
Canım geçmiş olsun bu hususta özel olarak diyetisyene - doktora gitmelisin

Canım geçmiş olsun bu hususta özel olarak diyetisyene - doktora gitmelisin
Genel cerrahi antibiyotik tedavisi verdi cnm amaliyat onermiyo ağrım olmazsa gelme olursa gel dedi radyoloji bölümüne ağrı onun için ağrıya göre gidicez inşallah olmazsa olmaz doğumdan sonra amaliyat olcam çok sağol kuzum

29. Haftadayım 81.6 oldum. 26-27-28. Haftalarda çok hızlı arttı kilom 3 haftada 2 kg aldım neredeyse çünkü hiç dikkat etmedim bundan sonra yavaşlamasını ümit ediyorum

29. Haftadayım 81.6 oldum. 26-27-28. Haftalarda çok hızlı arttı kilom 3 haftada 2 kg aldım neredeyse çünkü hiç dikkat etmedim bundan sonra yavaşlamasını ümit ediyorum
Canım tabloya göre 2 hafta önce 81 kiloymuşsun.2 haftada 600 gr almış görünüyorsun.Ayrica 29.haftada -2 kilodasın.Artik kilo alabilirsin zaten.Bence ancak hamile kaldığın kiloya gelirsin doğuma kadar.Hizli değilsin grupta senin durumunda olan hiç kimse yok

İnşaallah dediğin gibi olur canım Çünkü kilo almayı hiç istemiyorum. Ama şu ara iştahım da gerçekten daha önce hiç olmadığı kadar açık ilk 3 ayı arıyorum bu anlamda. Sürekli ağzıma bir şey atmak istiyorum. Memlekete gittik geçen hafta dün geldim orada da hamileyim diye sürekli yedirip içirdiler gitmesem daha hayırlı olacakmış ya neyse

Yaaaa Çok az kalmış ben çok nadir giriyorum o zaman şu durumda 3 gün mü var doğuma çok heyecanlı Allah kurtarsın inşaallah sağlıkla sıhhatle bir avazda kavuşursun bebeğine arkadaşım
Evet canım 2 gün sayılır pazartesi doğum var haftasonunu da atlatırsak darısı hepimize sağlıkla doğuralım

İyi akşamlar arkadaşlar dün safra kesemde taş ve genişleme olduğunu öğrendim doğuma kadar idare edip amaliyat olcam nuks etmezse onerebileceginiz diyet varmı bilgisi olan bu konuda acillerdeyim
Benimde safra kesemde çok fazla taş olduğunu öğrendim 2-3 hafta önce yağlı şeyler ve çikolata yeme dedi doktor sadece dayanabilirsen doğumdan 6 ay sonra ameliyatla aldır keseni dedi ama diyet listesi vs vermedi söylemedi

Geçmiş olsun benim çok kiriz ağrılarım oluyor 24 saat suruyo bı antibiyotik tedavisi verdi gözlerde satılık olursa gel dedi radyoloji bölümüne yemek konusunda hiç bir şey söylenmedi amaliyat riskliymis gebelikte altı aydan sonra nasıl olcak çok korkuyorum ataklara mecburen dayanılır ama kotulesirse amaliyat şart oluyormuş doğumdan altı ay sonra niye dendiki niye o kadar bekletiliyo ağrın falan oluyormu

Sanırım emzirme vs onu süre olarak kattı diye düşündüm. Benm uzun süren ve ya hergün olan ağrım yok hatta ben hamilelikten kaynaklı gaz sancısı sanıyodum bazen sırtım ve kaburgalarım ağrıyodu sadece 3 kere oldu. Şikayetim olmadığı için Detaylı ultrasonda öğrendim ben. şişkinlik ve gaz yapıyomuş sırt ağrm vs sebebi buymuş. inşallah doğurana kadarda basit ağrılarla geçer bi sıkıntı olmaz. Kadın doğumcuda Kanala düşerse sarılık olunuyo hamilelikte o zaman bebeğede sıkıntı çıkartır dedi dikkatli beslen yağlı yeme ve çikolata yeme dedi. Hamileyken yapılabilecek bişi yok dedi . Diyetisyene yönlendirmedi ama ben gitsem mi diye düşünüyorum

Cnm yinede belli olmaz dikkat et bebeğe ne zararı var cnm ya düşerse kanala ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye

Cnm yinede belli olmaz dikkat et bebeğe ne zararı var cnm ya düşerse kanala ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye
Evet dikkat etmemiz lazım en ufak şeyde panikliyorum zaten. Bebeğe ne zararı olur bilmiyorum duyduklarımla da yanlış yönlendirmek istemem çevredekilerin söylentisi çok oluyo bilirsin. Doktorda bişi demediği için bende bilmiyorum. Bu arada size de çok geçmiş olsun. Sağ salim kavuşalım yavrularımıza. Sağlık ocağına diyetisyen geliyo ona sormayı planlıyorum ama sağlık ocakları bile cok kalabalık gitmek istemiyo bi yanım.

Sağol cnm sende inşallah kanala falan düşmesinde dayaniriz benim ağrılar şiddetli oluyo evet çok şey var benim doktorum da birşey söylemedi inşallah sağ saglim doğarlar

Canım çok iyi değil durumlar malesef.Plesantanin bir kısmı ayrılmış.Eve geldim şimdi.Doktorla bazı şeylere karar verdik...Şu an bebeği alamayız risk alacağız diyor
Geçmiş olsun cnm erken doğum riskin var dimi üç hafta falan geçse inşallah daha iyi olur benimde taslarim var bebeğime birşey olacak diye elim yüreğimde seni öyle iyi anlıyorum ki

Canım çok iyi değil durumlar malesef.Plesantanin bir kısmı ayrılmış.Eve geldim şimdi.Doktorla bazı şeylere karar verdik...Şu an bebeği alamayız risk alacağız diyor
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer korktuğuna uğramazsın kontrolleri mi sıklaştıracaksınız nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…