- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.201
Şeker ve karbonhidrat mi daha çok yükseltiyor canım şekeriniYaa sorma canım ben bu hafta diyet yapamadım.Sekerim yüksek hep.Sanirim sebebi bu.Seker yuzunden ani acikmalarim oluyor.300-400 gr almış görünüyorum.Bugun biraz toparlandım.Yarin tekrar başlayacağım.Umarim tekrar düzene girerim.Halsiz misin? Normal canim ya..son haftalar halsizlik olacak mecburen.Bolca uyumaya çalış
Tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar merhabaa beni hatırlayanlar vardır inşallah topiği ilk açıp sonra düşükle sonuçlanan gebeliğim dolayısıyla topiği devretmiştim şimdi aranıza yine gebe olarak geldiiiim
archimom beni listeye ekler misin 5 haftalık gebeyim 62.5 kilo 170 boyum
İlk 3 ay kilo vermek istiyorum inşallah başarırım sizlerden ilk 3 ay kilo veren varsa önerilerinizi bekliyorum
Amin canim nasip bak rabbim yeniden verdi seni üzmek istemem ama neden düşük yapmıştın ne kadarliktiYaaa çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızEvet kuzum bende normal de ocak annesi olucaktım ama nasip olmadı inşallah bu sefer sağlıkla ilerleriz
Amiiiin çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Aynen nasip canım benim, 8 yada 9 haftalıktım sebepsiz kalbi durmuştuAmin canim nasip bak rabbim yeniden verdi seni üzmek istemem ama neden düşük yapmıştın ne kadarlikti
Neden yürüyüş e çıkamıyorsun canım ben 35 36 haftaya kadar tenha yerlerde yürüdümBayanlar kilo almamam lazım bana acil önerilerinizi verir misiniz ben geçen gebeliğimi beynimden sildiğim için şuan sıfırlanmış gibiyim ekmek makarna pilav tatlı genellikle hayatımda yok ekmek hafta sonu kahvaltılarımda var bir tek, yürüyüşe çıkamıyorum evde yürüyüş yapan var mı
Canım vaktim kalmıyor iş çıkışı eve gelip yemek yemem zaten 7 buçuk 8 i buluyorNeden yürüyüş e çıkamıyorsun canım ben 35 36 haftaya kadar tenha yerlerde yürüdüm
Evet canım çok şükür bitirdim günleri ben darısı sana hepimiz sağ selamet yapalım doğumlarımızıCanım vaktim kalmıyor iş çıkışı eve gelip yemek yemem zaten 7 buçuk 8 i buluyorbu arada maşallah sana şimdi baktım 38 haftalıkmışsın sağlıkla al kucağını kuzunu
Ay inanmıyorum çok mutlu oldum şu andaKızlar merhabaa beni hatırlayanlar vardır inşallah topiği ilk açıp sonra düşükle sonuçlanan gebeliğim dolayısıyla topiği devretmiştim şimdi aranıza yine gebe olarak geldiiiim
İlk 3 ay kilo vermek istiyorum inşallah başarırım sizlerden ilk 3 ay kilo veren varsa önerilerinizi bekliyorum
Canım 80.sayfada diyet listeleri paylaştım.Bir de son diyetimi paylaşmıştım.O kaçıncı sayfada bilmiyorum.Sanirim geçtiğimiz salı günü koymuştum onu da. Simdilik diyetle ilerleyebilirsin.Ben başlarda 4 kg vermistimBayanlar kilo almamam lazım bana acil önerilerinizi verir misiniz ben geçen gebeliğimi beynimden sildiğim için şuan sıfırlanmış gibiyim ekmek makarna pilav tatlı genellikle hayatımda yok ekmek hafta sonu kahvaltılarımda var bir tek, yürüyüşe çıkamıyorum evde yürüyüş yapan var mı
Yaaa çok teşekkür ederiiiim çok saol inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler bu seferAy inanmıyorum çok mutlu oldum şu andaTebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun. Istersen topigi geri devredebilirim sana Ay harika haber ya.Supersin
Ne güzel inşallah bende kilo verebilirim hemen diyet listelerine bir göz atayımCanım 80.sayfada diyet listeleri paylaştım.Bir de son diyetimi paylaşmıştım.O kaçıncı sayfada bilmiyorum.Sanirim geçtiğimiz salı günü koymuştum onu da. Simdilik diyetle ilerleyebilirsin.Ben başlarda 4 kg vermistim
Çok sevindim canım hadi inşallah bu sefer herşey gönlünce olsunKızlar merhabaa beni hatırlayanlar vardır inşallah topiği ilk açıp sonra düşükle sonuçlanan gebeliğim dolayısıyla topiği devretmiştim şimdi aranıza yine gebe olarak geldiiiim
Canım o zaman şöyle yapalım.Ben 1-2 ocakta sezeryanla doğum yapacağım.Topigi zaten devredecektim.Dogumdan sonra da kilo verme süreci konuşulur ama liste güncellemesi vb benim için zor olurdu.O zaman istiyor olursan sana devrederim.Ay çok heyecanlı inşallah sağlıkla ilerleyecek gebeliğinYaaa çok teşekkür ederiiiim çok saol inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler bu seferTopiğe sen devam etmelisin öyle şey olur mu hiç aşkolsun sen çok güzel devam ettirdin senin hakkın
Tamam canim baya liste paylaştım.Sağlıklı beslenme ile başla üzerine 1 numaralı liste diye yazmış olmam lazım.Tam yürüyüş yapılacak zaman yürüyüş te yap.Ne güzel inşallah bende kilo verebilirim hemen diyet listelerine bir göz atayım
Inşallah buyrun gelin bekliyoruzyarın idrar testni tekrarlayıp pazartesi kan verecegim imsaAllah aranıza geliyorummm kızlar
Tamamdır doğumdan sonra ne zaman devretmek istersen o zaman devredersin hiç problem yok maksat birlikte bilgi akışımız olsunCanım o zaman şöyle yapalım.Ben 1-2 ocakta sezeryanla doğum yapacağım.Topigi zaten devredecektim.Dogumdan sonra da kilo verme süreci konuşulur ama liste güncellemesi vb benim için zor olurdu.O zaman istiyor olursan sana devrederim.Ay çok heyecanlı inşallah sağlıkla ilerleyecek gebeliğin
Tamam canim baya liste paylaştım.Sağlıklı beslenme ile başla üzerine 1 numaralı liste diye yazmış olmam lazım.Tam yürüyüş yapılacak zaman yürüyüş te yap.
TM cnm teşekkürler bı bakayimHayır bu göğüs ucu değil. Göğüs kalkanı olarak geçiyor. Mutlaka google’a bi yaz bak
İkisi farklı şeyler
Göğüs ucu meme ucu olmayan annelere emzirmede yardımcı olsun diye kullanılıyor. Kalkan ise farklı