- 15 Ocak 2020
- 760
- 1.170
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.181
Bence şekerle alakalı bugün sabah yine 180 di toklukBirden acıkma krizlerin şeker ile mi alakalı ne güzel diyetin yolunda gidiyordu ? Frenlemeye çalış geçicidir umarım
Aha ben de 84 olmuşum bu haftaSabah yürüyüşlerini aksattım biraz ama akşamları yarim saat yürüyorum ondada baya yorulmaya başladım. Şişkinliğim indi biraz dün ve bugün iyiyim şükür
Hayırlısı ile doğum yap cnm inşallahNasılsınız kızlar benim doğuma son 6 günüm kaldı doğuma giderken tartılır son güncellememi yaparim sonrada dönüşte kilomu yazarım artık
Bakalım bu doğumda ne gidecek ne kalacak sonrasındaki haftalar nasıl olacak
Cnm konuya tam hakim değilim benim göğüslerim doğumdan sonra paramparça oluyo kan emziriyorum kirem fayda etmiyo tavsiye edebileceğiniz bir şey varmi32-33ten sonra başlayabilirsin canım. Kremin ne olduğundan ziyade ben kesinlikle doğumdan itibaren (hastanede de) göğüs kalkanı kullanmanı tavsiye ederim.
Kremi sürdükten sonra göğüs ucu çamaşıra yada göğüs pedine sürttükçe yaralar acılar iyileşmiyor. Kremler boşa gidiyor. Kalkan almadıysan al canım mutlaka
Evet canım hepimiz hayırla sağlıkla kavuşalım son 4 hatta 3 gün sayılır bugünHayırlısı ile doğum yap cnm inşallahyavruma kavusacaksin
Amin cnm inşallahEvet canım hepimiz hayırla sağlıkla kavuşalım son 4 hatta 3 gün sayılır bugün
Kolaylıkla sağlıcakla bebisini kucağına al inşallahEvet canım hepimiz hayırla sağlıkla kavuşalım son 4 hatta 3 gün sayılır bugün
Ben aventin göğüs kalkanını almıştım. Şimdilerde gümüş kalkanlar var revaçta. Ama bence gümüşler gereksiz pahalı.Cnm konuya tam hakim değilim benim göğüslerim doğumdan sonra paramparça oluyo kan emziriyorum kirem fayda etmiyo tavsiye edebileceğiniz bir şey varmi
Cnm plastik gogus ucundanmi bahs ediyorsun ben onu takınca sütüm azaliyo ve kesiliyoBen aventin göğüs kalkanını almıştım. Şimdilerde gümüş kalkanlar var revaçta. Ama bence gümüşler gereksiz pahalı.
Emzirdikten sonra göğüs ucunu yıkayıp, kremi sürüp, kalkanı kapattım. Çok çabuk toparlandı ve iyileşti uçlar.
Aynı kremleri kalkansız kullandığımda bi işe yaramamıştı.
2 Kasım PazartesiEvet canım hepimiz hayırla sağlıkla kavuşalım son 4 hatta 3 gün sayılır bugün
Sizede geçmiş olsun 250 ler çok yüksekGeçmiş olsun.Hamileligin çeşitli evrelerinde çeşitli sebeplerden iştah artışları ve azalışları oluyor.Ben de hamileyken diyet yapamam sanmistim ama yaptım 4 hafta kadar...Ama bana olumlu etkisi büyük oldu.4 haftada 2 kilo alırdım 2 kilo verdim böylece 4 kiloyu kurtardim en azından..Birkac gündür motivasyonum biraz düştü diyete tam uyamıyorum acıkma nöbetlerim oluyor ama yine de fena değilim.Grubumuzun amacı hamileyken kilo vermek değil zaten.Saglikli beslenmek,benim gibi aşırı kilolularin kontrollü olarak kilo vermesi veya sabit tutması veya az az sağlıklı kilo alması,normal kiloda olanların sağlıklı şekilde aşırıya kaçmadan kilo alması,birbirimizi motive etmek,gebeliğin süreçlerini paylaşmak..Katılmak isterseniz eklerim listeye.Ben de siniri biraz gecik şeker cıktı ama birkaç gündür 250 leri görüyorum.insulin direncini çok tanımıyorum.Gecmis olsun ne yapmanız gerekiyorsa dikkatle yapacağınıza eminim.Sevgiler.
Evet bende heyecanlıyım ve çok halsiz canım sen nasılsın kilo mu aldım dedin bu hafta2 Kasım PazartesiBen duramam herhalde heyecandan.
Hayır bu göğüs ucu değil. Göğüs kalkanı olarak geçiyor. Mutlaka google’a bi yaz bakCnm plastik gogus ucundanmi bahs ediyorsun ben onu takınca sütüm azaliyo ve kesiliyo
Yaa sorma canım ben bu hafta diyet yapamadım.Sekerim yüksek hep.Sanirim sebebi bu.Seker yuzunden ani acikmalarim oluyor.300-400 gr almış görünüyorum.Bugun biraz toparlandım.Yarin tekrar başlayacağım.Umarim tekrar düzene girerim.Halsiz misin? Normal canim ya..son haftalar halsizlik olacak mecburen.Bolca uyumaya çalışEvet bende heyecanlıyım ve çok halsiz canım sen nasılsın kilo mu aldım dedin bu hafta
Yarın kontrolüm var.SoyleyecegimSizede geçmiş olsun 250 ler çok yüksekdoktora söylediniz mi? İkinci saat tokluk 120 ve altı olması lazım..
Ayyy maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim demek topigin ilk sahibi sendinKızlar merhabaa beni hatırlayanlar vardır inşallah topiği ilk açıp sonra düşükle sonuçlanan gebeliğim dolayısıyla topiği devretmiştim şimdi aranıza yine gebe olarak geldiiiim
archimom beni listeye ekler misin 5 haftalık gebeyim 62.5 kilo 170 boyum
İlk 3 ay kilo vermek istiyorum inşallah başarırım sizlerden ilk 3 ay kilo veren varsa önerilerinizi bekliyorum
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızAyyy maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim demek topigin ilk sahibi sendin