Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Birden acıkma krizlerin şeker ile mi alakalı ne güzel diyetin yolunda gidiyordu ? Frenlemeye çalış geçicidir umarım

Hayırlısı ile doğum yap cnm inşallah yavruma kavusacaksin

Cnm konuya tam hakim değilim benim göğüslerim doğumdan sonra paramparça oluyo kan emziriyorum kirem fayda etmiyo tavsiye edebileceğiniz bir şey varmi

Cnm konuya tam hakim değilim benim göğüslerim doğumdan sonra paramparça oluyo kan emziriyorum kirem fayda etmiyo tavsiye edebileceğiniz bir şey varmi
Ben aventin göğüs kalkanını almıştım. Şimdilerde gümüş kalkanlar var revaçta. Ama bence gümüşler gereksiz pahalı.
Emzirdikten sonra göğüs ucunu yıkayıp, kremi sürüp, kalkanı kapattım. Çok çabuk toparlandı ve iyileşti uçlar.
Aynı kremleri kalkansız kullandığımda bi işe yaramamıştı.

Cnm plastik gogus ucundanmi bahs ediyorsun ben onu takınca sütüm azaliyo ve kesiliyo

Sizede geçmiş olsun 250 ler çok yüksek doktora söylediniz mi? İkinci saat tokluk 120 ve altı olması lazım..

Cnm plastik gogus ucundanmi bahs ediyorsun ben onu takınca sütüm azaliyo ve kesiliyo
Hayır bu göğüs ucu değil. Göğüs kalkanı olarak geçiyor. Mutlaka google’a bi yaz bak
İkisi farklı şeyler
Göğüs ucu meme ucu olmayan annelere emzirmede yardımcı olsun diye kullanılıyor. Kalkan ise farklı

Evet bende heyecanlıyım ve çok halsiz canım sen nasılsın kilo mu aldım dedin bu hafta
Yaa sorma canım ben bu hafta diyet yapamadım.Sekerim yüksek hep.Sanirim sebebi bu.Seker yuzunden ani acikmalarim oluyor.300-400 gr almış görünüyorum.Bugun biraz toparlandım.Yarin tekrar başlayacağım.Umarim tekrar düzene girerim.Halsiz misin? Normal canim ya..son haftalar halsizlik olacak mecburen.Bolca uyumaya çalış

Kızlar merhabaa beni hatırlayanlar vardır inşallah topiği ilk açıp sonra düşükle sonuçlanan gebeliğim dolayısıyla topiği devretmiştim şimdi aranıza yine gebe olarak geldiiiim
archimom beni listeye ekler misin 5 haftalık gebeyim 62.5 kilo 170 boyum
İlk 3 ay kilo vermek istiyorum inşallah başarırım sizlerden ilk 3 ay kilo veren varsa önerilerinizi bekliyorum

Ayyy maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim demek topigin ilk sahibi sendin

Ayyy maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim demek topigin ilk sahibi sendin
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız Evet kuzum bende normal de ocak annesi olucaktım ama nasip olmadı inşallah bu sefer sağlıkla ilerleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…