Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Herkese iyi gunler. İnşAllah herkesler iyidir.
Benim heycan korku endişe sevinç hepsi bi arada. İlk doğumum olacağı icin.
32+1 güncel kilom 84.6 kg
Geçen hafta çok almıştım. Bu hafta hiç almadım. Daha önce de böyle olmustu. Galiba kendimi çözdüm.

72.3 ile 10+ kiloya merhaba dedim son 2-3 haftadır evde boya badana temizlik işine giriştik işler çok yavaş ilerliyor çünkü eşimle hafta sonu yapıyoruz sonra ben yavaş yavaş h. içi biraz daha yapıyorum sonra diğer h. sonu geliyor yoruldum
Bu arada yürüyüş yapamadım ve çok yorulduğum için ne kolayıma giderse onu pişiriyorum bu işler bi bitse de tekrar yürüyüşe başlasam ben de zaten 8 haftam kalmış gibi görünüyor bu gidişle

Gebeliği bitiriyorsun ki Sc olacaksa kalmış 3-4 hafta.2 kilo daha alsan 12 ile bitirirsin şahane bence
Belki bu kadar bile olmazdı ama bebeğin kilosu düşük diye hiç dikkat etmedim bir süreden sonra, bir aksilik olmazsa da normal istiyorum inşallah. Emzirdikçe peşinde koşturdukça da gider diye umut ediyorum artık

Merhaba nasılsın bebeğini merak ettim hareket etti mi bugün var mı bi değişiklik

Iyiyiz canım.Senin de iyi olmana sevindik.Ilk doğum olmasına gerek yok heyecan hepsinde oluyor.Zaman da geçmiyor özellikle son haftalar
Ben de mobilyaları degistirdim evin düzenini komple değiştiriyorum.Az önce oğlumun odasını bitirdim.Yemek yoktu dışardan da söylemedik bir koca tabak domatesli makarna yedim.Haftalardir hiç böyle ağır birşey yememiştim.Yürüyüş ben de yapamıyorum.Henuz hiçbir hazırlık yapmadım.Evle uğraşıyorum. Bebegin eşyalarını kasım sonunda hazırlamayı düşünüyorum.Yardimci olduğu için biraz ona güveniyorum.Kiyafetlerin çıkarılıp yıkanıp üsülenmesi 2 gunde biter kanaatimce.Portu beşiği vb.onlar hazır zaten.Kendime de basit bir çanta hazirlayacagim hepsi o.3 günlük iş.O yüzden rahatım

Ay ben tek başımayım yani eşim büyük işlerde çok yardım eder sağolsun ama yerleştirme düzenleme filan benim iiim daha kızın alışverişi bile tam değil yıkanacaklar ütülenecekler valiz hazırlanacak filan gözümde acayip büyüyor

Daha çok zaman var canim ya..Ama teksen ufaktan başla o zaman

Daha çok zaman var canim ya..Ama teksen ufaktan başla o zaman
Evin işleri bitsin inşallah hemen bebeğin kıyafetlerini filan halledeceğim valizi hazırlarım en son da beşiği filan çıkarırım yatak odamı şimdiden daraltmak istemiyorum Belki ufak bir beşik alırım uygun bulabilirsem 6 ay filan kullanmak için

archimom Canım güncel kilom 64.2 cumaya kadar 63 hatta 62.8 falan çıktım haftasonu o kadar yürüdüm vs akşam yemeklerinde kaçırdım pazartesi sonuç bu 2 günde böyle olur mu yahu

Selam tekrardan günaydın 🖐 başlangıç kilom 53.5 kg sonra 51 e düştüm. Hangisini kabul edersen şuanki 60,6 boyum 1,55 canım. Tabiki listene bakarım hemen daha denk gelemedim ama diyet yaptığını yazdıkalrından anlamıştım benim doğum doktorum kendi takip etmedi dahiliyeye yönlendirdi özelde gittim o da özel diyetisyene yönlendirdi. Artık özellere para vermekten kurudum o yüzdem devletten dahiliyeye randevu almaya çalışıyorum. Bakalım bulamazsam mecbur özele gidicem yine. Şuan kendimce dikkat ediyorum. Hamuru kestim şeker ve tatlıyı kestim. Düzenli öğün yapıyorum. Aslında olması gereken gibi beslenmeye geçmiş oldum ama canım çekiyor illa zararlı şeyleri. Açlık şekerim şeker yüklemesi gününde 156 mı ne çıktı yanlış hatırlamıyorsam. Tokluk da 78 çıktı.
Heh iyi o zaman bi an acaba bebeğimi yeterince besleyemiyor muyum diye düşündüm.ama normal olmasına sevindim

Canım listen çok güzel. Hatta ben şuan kendimce bu listen bile az yiyorum. Ama tabi boy ve kilolarımız farklı doktor da bana göre bir liste verir eminim. Ama en azında tercih ettiğim besinler doğru onu gördüm şuan. İnşallah ben de en kısa sürede diyetisyene gidebilirüm . Sen devlette mi gidiyorsun özele mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…