- 15 Ocak 2020
- 760
- 1.170
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.101
Sütlü yulafı denedim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım.Zaman da hiç geçmiyor arkadaş ya.33+3 olması lazım
Olsun çok ta kasma.Dusebilirsen ne ala.Saglikli beslenme yaparsan kesin düşersin de...Motivasyon çok önemli işteBoyum 160 olduğu için ideal kilom değil maalesef. O yüzden 58 -59 a düşmek istiyorum.
Aynı şeyleri yaşıyoruz bende de kabızlık sorunu var ve dikkat etmeyip fazla kaçırırsam hemen tartıda 1 kilo fazla görüyorum. Ödem olduğunu düşünüyorum yani umarım öyledirKızlar merhaba, ben de bu salı diyetisyene gittim sabah aç karnına 57.5 çıktım diyetisyenim ayda 1 kilo aldığımı çok iyi olduğunu söyledi motive oldum fakat dün ve bugün tartıldım dün 58.5 bu sabah ise 59.5 çıktım 3 günde 1 2 kilo almak mantıklı değil de böyle şeylerle karşılaşıyor musunuz? Ödem ve kabızlık etken olabilir tabii bilemiyorum kafam karıştı.
Hiç sanmıyorum insallah bulurum35 i bile bulursun inşallah beraber doğum yaparız
Ay evet ya saat gecmiyo resmen .Anladım.Zaman da hiç geçmiyor arkadaş ya.
Canım kusura bakma giremedim uzun süredir foruma. İş yerinde artık son ayım ve çok yoğunum akşamları da yorgun oluyorum ,hafta sonu da artık koşturmalı geçiyor. Çok büy0k sıkıntımız yok şükür ama bazı durumlar var. Hem şu saatten sonra doktor değiştirme kararı aldım . Hem de şeker yüklemem sonrası gebelik şekerim çıktı. Diyetisyene gitmem lazım. Allah daha büyük sıkıntı vermesin iyiyiz genel anlamda. Bu arada kilo bildirimi de yapayım mı eğer listeden çıkarılmadıysam bugün güncel kilom 60,6 kgGonulSenligim Nerdesin? Umarım sıkıntı yoktur.Herşey yolunda mi?
Canım selam.Cok uzun süredir girmeyince artık bıraktığını düşündüm.Baslangic kilonla boyunu yaz tekrar ekleyeyim listeye.Gebelik sekeri bende de cıktı diyet yaptım ve yapıyorum.Hatta listelerimi de paylaştım.Topigi okuyunca görürsün faydalanmak istersen.Sekerin kaç cıktı açlık tokluk? Takip istedi mi?Canım kusura bakma giremedim uzun süredir foruma. İş yerinde artık son ayım ve çok yoğunum akşamları da yorgun oluyorum ,hafta sonu da artık koşturmalı geçiyor. Çok büy0k sıkıntımız yok şükür ama bazı durumlar var. Hem şu saatten sonra doktor değiştirme kararı aldım . Hem de şeker yüklemem sonrası gebelik şekerim çıktı. Diyetisyene gitmem lazım. Allah daha büyük sıkıntı vermesin iyiyiz genel anlamda. Bu arada kilo bildirimi de yapayım mı eğer listeden çıkarılmadıysam bugün güncel kilom 60,6 kg
Sizler nasılsınız iyi misiniz genel olarak topiği okucam zaten bakayım kimler ne yapmış kaç kilolar alınmış
Yok canım kilosu gayet normal.Evet benim sat tarihim tam belli olmadığı için 15 Nisan olarak kabul ettik seninle 1 gün var aramızda.Benim de o haftada 900 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..Gayet normal merak etmearchimom sana bir şey soracağım tecrübelisin sen. 15 ekimde doktor kontrolüm vardı. O zaman 26+4 haftalıktım. Ve bebişim 800 küsür gr dı. Küsüratı unuttum ama 815 gibi bir şeydi. Haftama göre düşük mü kilosu sanki. Seninle aynı haftalardayız sanırım.
Haftamızda çok yakınmış, bu döneme has bir saçmalık mı acaba? Umarım bundan sonra bu hızda gitmez.Aynı şeyleri yaşıyoruz bende de kabızlık sorunu var ve dikkat etmeyip fazla kaçırırsam hemen tartıda 1 kilo fazla görüyorum. Ödem olduğunu düşünüyorum yani umarım öyledir
Ooo oglen makarna akşam mantiÖğlene hafif makarna tarzı ince makarna yaptım ev yapımı salçalı yoğurtlu aksamada eşime patatesli mantı yapayim diyorum eee bizde yiyecek doğal olarak nolfak bu boğaz başka ne yapsam of
Balık cikardimOoo oglen makarna akşam manti
Hah şimdi olduBalık cikardim
Dedim archimom h3m vicdan aşağı yaptırdı hem dövecekti değiştireyim ozaman yarına kuru karışık dolma yaparimHah şimdi oldu
Gebeliği bitiriyorsun ki Sc olacaksa kalmış 3-4 hafta.2 kilo daha alsan 12 ile bitirirsin şahane benceGüncel kilom 72.5, her hafta düzenli olarak yarım kilo almaya devam ediyorum