Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Aynı şeyleri yaşıyoruz bende de kabızlık sorunu var ve dikkat etmeyip fazla kaçırırsam hemen tartıda 1 kilo fazla görüyorum. Ödem olduğunu düşünüyorum yani umarım öyledir

Öğlene hafif makarna tarzı ince makarna yaptım ev yapımı salçalı yoğurtlu aksamada eşime patatesli mantı yapayim diyorum eee bizde yiyecek doğal olarak nolfak bu boğaz başka ne yapsam of

GonulSenligim Nerdesin? Umarım sıkıntı yoktur.Herşey yolunda mi?
Canım kusura bakma giremedim uzun süredir foruma. İş yerinde artık son ayım ve çok yoğunum akşamları da yorgun oluyorum ,hafta sonu da artık koşturmalı geçiyor. Çok büy0k sıkıntımız yok şükür ama bazı durumlar var. Hem şu saatten sonra doktor değiştirme kararı aldım . Hem de şeker yüklemem sonrası gebelik şekerim çıktı. Diyetisyene gitmem lazım. Allah daha büyük sıkıntı vermesin iyiyiz genel anlamda. Bu arada kilo bildirimi de yapayım mı eğer listeden çıkarılmadıysam bugün güncel kilom 60,6 kg
Sizler nasılsınız iyi misiniz genel olarak topiği okucam zaten bakayım kimler ne yapmış kaç kilolar alınmış

archimom sana bir şey soracağım tecrübelisin sen. 15 ekimde doktor kontrolüm vardı. O zaman 26+4 haftalıktım. Ve bebişim 800 küsür gr dı. Küsüratı unuttum ama 815 gibi bir şeydi. Haftama göre düşük mü kilosu sanki. Seninle aynı haftalardayız sanırım.

Canım selam.Cok uzun süredir girmeyince artık bıraktığını düşündüm.Baslangic kilonla boyunu yaz tekrar ekleyeyim listeye.Gebelik sekeri bende de cıktı diyet yaptım ve yapıyorum.Hatta listelerimi de paylaştım.Topigi okuyunca görürsün faydalanmak istersen.Sekerin kaç cıktı açlık tokluk? Takip istedi mi?

Yok canım kilosu gayet normal.Evet benim sat tarihim tam belli olmadığı için 15 Nisan olarak kabul ettik seninle 1 gün var aramızda.Benim de o haftada 900 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..Gayet normal merak etme

Aynı şeyleri yaşıyoruz bende de kabızlık sorunu var ve dikkat etmeyip fazla kaçırırsam hemen tartıda 1 kilo fazla görüyorum. Ödem olduğunu düşünüyorum yani umarım öyledir
Haftamızda çok yakınmış, bu döneme has bir saçmalık mı acaba? Umarım bundan sonra bu hızda gitmez.

Güncel kilom 72.5, her hafta düzenli olarak yarım kilo almaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…