- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.141
Ben de kasım sonunda düşünüyorum bu işleri.Besik için hele gerçekten çok erken.Bizim üst katta duruyor eski besigimiz..Onu çıkaracağım sungerleri örtüleri havluya sarılı üstünde de koruma kılıfı var ama yine de tekrar yıkarım kılıflarınıEvin işleri bitsin inşallah hemen bebeğin kıyafetlerini filan halledeceğim valizi hazırlarım en son da beşiği filan çıkarırım yatak odamı şimdiden daraltmak istemiyorum Belki ufak bir beşik alırım uygun bulabilirsem 6 ay filan kullanmak için
E olur o kadar29.hafta 73,2 birazcık kilo almaya başladık
Günlük değişimler olabilir tuvalete çıkıp çıkmama,yenilenler,ödem vb..archimom Canım güncel kilom 64.2 cumaya kadar 63 hatta 62.8 falan çıktım haftasonu o kadar yürüdüm vs akşam yemeklerinde kaçırdım pazartesi sonuç bu 2 günde böyle olur mu yahu
Özele gidiyorum canım devlette randevu almak ne mümkün?Canım listen çok güzel. Hatta ben şuan kendimce bu listen bile az yiyorum. Ama tabi boy ve kilolarımız farklı doktor da bana göre bir liste verir eminim. Ama en azında tercih ettiğim besinler doğru onu gördüm şuan. İnşallah ben de en kısa sürede diyetisyene gidebilirüm . Sen devlette mi gidiyorsun özele mi ?
Güncelledim canım.Eksilerden çıkmadın yine de hala..Tebrikler yaUykulu yazdım sanırım bunu 75.6 ne alakaysa archimom doğru kilom 75.6