-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.081
Tamam probiyotik yazdıysa kullan.Ben duphalac kullanıyordum.Sonra magnezyum yazdı duphalaca gerek kalmadı.Hatta ishal oluyorum ekseriyetleYok canım yazmadı bişey sadece probiyotik alıp kullanabilirsin dedi anlamadım valla
Cnm sulu beslen ekmek hiç yeme daha az sıkıntı yaşarsın mercmek corasi falan yağlı çorbalar tercih et etki ediyo makarna falan yeme zor gerçekten hamilelikte çekilmeyen kalmiyoAhh canım yaptım hepsini emin ol bünye alıştı artık onlara da tepki vermiyor
Umarim 34 e giderim34 ü tamamlarsan küvözsüz çıkabilirsiniz canım.Ama yine de her ihtimale hazır olmakta fayda var.Çocuklar sarılık olup yativeriyorlar 2 hafta.Miadinda olup sarılık ya da enfeksiyondan yatan bebiş çok gördüm yoğun bakımda..Tabi ki hepsi sağlıkla taburcu oldular.Öyle olursa da hiç canını sıkma.Gec prematüre bebeklerde hicbir sorun olmuyor kolay kolay.
Ay insallahOlmaz
Cnm cnm merak etme burda 33 doğurup bebisleri alıp çıkan anneler tanıyorum bakarsın böyle böyle devam eder sen dua et Allah büyük
Canım sen 34 u bitirmedin mi daha? Tam hafta ve günün ne şu an?Umarim 34 e giderimKiloları iyi olduğu icin doktor belkide hiç girmezler diyo
33+3 olması lazımCanım sen 34 u bitirmedin mi daha? Tam hafta ve günün ne şu an?
Canım ben tesadüf sütlü yulafın bağırsaklarımı çalıştırdığını keşfettim her sabah bir bardak süt 3 kaşık yulaf meyve ve az bal tarçın ekleyip yersem hiç sorun yok yapmadığım gün illaki kabız oluyorum bir dene istersenKizlar ben de çok zordayım ağrılarım devam ediyor kabizim tuvalete çıkamıyorum. Gece parol ictim artik .Probiyotik önerdi doktor ama bilemedim kulanan var mi
35 i bile bulursun inşallah beraber doğum yaparız33+3 olması lazım
Eskiden banada süt iyi gelmezdi tutardı ama şimdi güzel bozuyor yulaf da posa olduğu için ikisi iyi geliyordurCanım ben tesadüf sütlü yulafın bağırsaklarımı çalıştırdığını keşfettim her sabah bir bardak süt 3 kaşık yulaf meyve ve az bal tarçın ekleyip yersem hiç sorun yok yapmadığım gün illaki kabız oluyorum bir dene istersen
Olsun kilonuz çok olmadığı için her şekilde idare eder24 + 2 yle 69 cıktım bugünacil bi şekilde dikkat etmeliyim cok hızlı artıyo o kadar cok yemiyorum bile archimom
Canım sen kabız değil mısın ya? Mecbur tartiya yansıyacak bu durum..Sütlü yulaf tavsiye etmiş oxfordlu bir de onu dene bakalım
Evet canim öylesi isabet olur.Herkese günaydın mutlu pazarlarınız olsun :) ben gülcellememi haftaya yapayım tartımdan çok uzağım başka tartının söylediğini kabullenemedim çok geldi
Düşebilirsiniz de sabit te ilerleyebilirsiniz.64 iyi bir kilo.63.9 kilom 6+2 de haftam
Kilo alma dönemine girmeden 58-59 a düşsem çok güzel olur.
Ödemin ilaci yürüyüş...Merhabaarchimom Bu hafta felaket 83.60 geldim son 2 gündür yürüyüşe çıkmadım yediklerime de dikkat etmedim hemen karşılığı geldi maalesef normalde bir iki gün serbest olmayla böyle kilo artisi görmezdim sanırım hamilelikten hemen ödem oluyor. Ödem atıcı bişey de içemiyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Ama diyetisyenin tartısı ile senin evdeki tartın farklıdır zaten.Bir de tuvalete gidip gitmeme,ödem vs sebeplerle kilo farkları çıkabiliyor.Kızlar merhaba, ben de bu salı diyetisyene gittim sabah aç karnına 57.5 çıktım diyetisyenim ayda 1 kilo aldığımı çok iyi olduğunu söyledi motive oldum fakat dün ve bugün tartıldım dün 58.5 bu sabah ise 59.5 çıktım 3 günde 1 2 kilo almak mantıklı değil de böyle şeylerle karşılaşıyor musunuz? Ödem ve kabızlık etken olabilir tabii bilemiyorum kafam karıştı.