Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

archimom archimom canım güncel kilom 70.0 bu hafta dikkat ettim birden kilo alınca -800 gr gitti çok şükür bu ay böyle sabit yada biraz vererek gecirirsem cok iyi inşallah 🤲 doktor şekerden şüphelendiği için bende diyet uyguluyorum ama aç kalmadan aciktikca sağlıklı şeyler tüketerek devam ediyorum

34 ü tamamlarsan küvözsüz çıkabilirsiniz canım.Ama yine de her ihtimale hazır olmakta fayda var.Çocuklar sarılık olup yativeriyorlar 2 hafta.Miadinda olup sarılık ya da enfeksiyondan yatan bebiş çok gördüm yoğun bakımda..Tabi ki hepsi sağlıkla taburcu oldular.😍 Öyle olursa da hiç canını sıkma.Gec prematüre bebeklerde hicbir sorun olmuyor kolay kolay.
Umarim 34 e giderim ☺️ Kiloları iyi olduğu icin doktor belkide hiç girmezler diyo

Kizlar ben de çok zordayım ağrılarım devam ediyor kabizim tuvalete çıkamıyorum. Gece parol ictim artik .Probiyotik önerdi doktor ama bilemedim kulanan var mi
Canım ben tesadüf sütlü yulafın bağırsaklarımı çalıştırdığını keşfettim her sabah bir bardak süt 3 kaşık yulaf meyve ve az bal tarçın ekleyip yersem hiç sorun yok yapmadığım gün illaki kabız oluyorum bir dene istersen

Canım ben tesadüf sütlü yulafın bağırsaklarımı çalıştırdığını keşfettim her sabah bir bardak süt 3 kaşık yulaf meyve ve az bal tarçın ekleyip yersem hiç sorun yok yapmadığım gün illaki kabız oluyorum bir dene istersen
Eskiden banada süt iyi gelmezdi tutardı ama şimdi güzel bozuyor yulaf da posa olduğu için ikisi iyi geliyordur
Birde düzenli meyve ve su da bozuyor

Merhaba archimom archimom Bu hafta felaket 83.60 geldim son 2 gündür yürüyüşe çıkmadım yediklerime de dikkat etmedim hemen karşılığı geldi maalesef :olamaz::olamaz: normalde bir iki gün serbest olmayla böyle kilo artisi görmezdim sanırım hamilelikten hemen ödem oluyor. Ödem atıcı bişey de içemiyorum ne olacak böyle bilmiyorum 😔😔

Kızlar merhaba, ben de bu salı diyetisyene gittim sabah aç karnına 57.5 çıktım diyetisyenim ayda 1 kilo aldığımı çok iyi olduğunu söyledi motive oldum fakat dün ve bugün tartıldım dün 58.5 bu sabah ise 59.5 çıktım 3 günde 1 2 kilo almak mantıklı değil de böyle şeylerle karşılaşıyor musunuz? Ödem ve kabızlık etken olabilir tabii bilemiyorum kafam karıştı.

24 + 2 yle 69 cıktım bugün 😔 acil bi şekilde dikkat etmeliyim cok hızlı artıyo o kadar cok yemiyorum bile 😩 archimom archimom
Olsun kilonuz çok olmadığı için her şekilde idare eder :sampiyon:
archimom archimom 83.9 kg 🤦‍♀️ hafta ici 83.4 tim ne güzel yaaa
Canım sen kabız değil mısın ya? Mecbur tartiya yansıyacak bu durum..Sütlü yulaf tavsiye etmiş oxfordlu bir de onu dene bakalım
Herkese günaydın mutlu pazarlarınız olsun :) ben gülcellememi haftaya yapayım tartımdan çok uzağım başka tartının söylediğini kabullenemedim çok geldi 🤣
Evet canim öylesi isabet olur.
63.9 kilom 6+2 de haftam 🙃
Kilo alma dönemine girmeden 58-59 a düşsem çok güzel olur.
Düşebilirsiniz de sabit te ilerleyebilirsiniz.64 iyi bir kilo.
Merhaba archimom archimom Bu hafta felaket 83.60 geldim son 2 gündür yürüyüşe çıkmadım yediklerime de dikkat etmedim hemen karşılığı geldi maalesef :olamaz::olamaz: normalde bir iki gün serbest olmayla böyle kilo artisi görmezdim sanırım hamilelikten hemen ödem oluyor. Ödem atıcı bişey de içemiyorum ne olacak böyle bilmiyorum 😔😔
Ödemin ilaci yürüyüş...😎
Kızlar merhaba, ben de bu salı diyetisyene gittim sabah aç karnına 57.5 çıktım diyetisyenim ayda 1 kilo aldığımı çok iyi olduğunu söyledi motive oldum fakat dün ve bugün tartıldım dün 58.5 bu sabah ise 59.5 çıktım 3 günde 1 2 kilo almak mantıklı değil de böyle şeylerle karşılaşıyor musunuz? Ödem ve kabızlık etken olabilir tabii bilemiyorum kafam karıştı.
Ama diyetisyenin tartısı ile senin evdeki tartın farklıdır zaten.Bir de tuvalete gidip gitmeme,ödem vs sebeplerle kilo farkları çıkabiliyor.

X