Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Iste ben o saatlerce açlıktan sonra yemeğe saldıran kisiyim korkarım ki.. Bir de gebelik sekerim yeni yeni düşüyor..En iyisi sağlıklı beslenme programı sanırım.

Iste ben o saatlerce açlıktan sonra yemeğe saldıran kisiyim korkarım ki.. Bir de gebelik sekerim yeni yeni düşüyor..En iyisi sağlıklı beslenme programı sanırım.
Evet o zaman sizde yeme bozukluğunu tetikleyebilir. Şekeriniz düşünce iyice açlıktan el ayak titremesi yapar o zaman da insanın önce gözü doymuyor dolduruyor tabağa.

Doğumuma daha var ama ben şimdiden kaydettim. Eskiden aralıklı oruç yapıp çok faydasını görmüştüm. Özellikle şu ara öğün düşünme olayı beni bezdiriyordu. Çok güzel kilo vermiştim inşallah yine faydasını görürüz
İnşallah bir de böyle şeyler hep birlikte yapınca hem daha güzel hem daha faydalı oluyor birbirimize

Aralıklı oruç benim de ilgilimi çekiyor ama acaba sağlık açısından uygun mu diye düşünmeden edemiyorum
Kuzum ben yapıyorum sütüm arttı bile diyebilirim çünkü belli bir saatten sonra birşey yemeyip sadece sıvı tüketiyorsun ve Buda aşırı süt yapıyor

Ben de bu konuyu merak ediyordum hamilelik öncesinde aralıklı oruç yapıyordum doğumdan sonra da yapmak istiyorum ama acaba uzun saatler bir şey yemeyince sütü etkiler mi olumsuz yönde diye kaygılıydım
Akşam kaçta bırakıyorsun yemeyi

Ben 12 buçuk gibi ilk öğününü yiyorum yumurta peynir yoğurt bol yeşillik Rezene vs güzel dolu sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum daha sonra 15.30 da meyve badem ceviz hurma Rezene içiyorum 18.30 da akşam yemeğimi yiyip kapatıyorum yeme işini 19.00 dan sonra soda Rezene papatya bol su tüketip sonlandırıyorum sütüm arttı bile çok şükür

Ne güzel Ben de doğum sonrası motive olabilirim inşallah bu konuda çok saldım gebelikte

Valla öyle hiç fırsat olmuyo girmeye, 68,5 a düşen ben kendimi aç karnına 70 görünce moralim bozuldu açıkçası sebebini de biliyorum tabi annemin yanına gelmiştim onları vermem lazım.. emzir uyut altını al filan derkeeen zaman akıp gidiyor

Merhaba güncel kilom 75. Doğum yapalı 2 hafta oldu 10kg gitti. Süt olsun diye gereksiz kalori almayın hanımlar. Bol su, yeşillik ve fırsat buldukça uyku
Çok haklısın.Ben süt olsun diye degik asiri aciktigim için yedim sürekli..Kilo almadım ama doğumdan çıktığım kiloda kaldım..Bu birkaç gündür dikkat ediyorum artık

Bence çok iyi olur yine cumartesileri de tartı günümüz olurbiz hep birlikte yaparız bence bu işi
Tamam akşamları yazarız o zaman..Hem diyet listelerimizin kontrolü olur..Tartı gününü cumartesi yapalım evet..Ben dünden bu yana dikkat ediyorum.Henuz liste uygulamaya başlamadım ama akşamları yediğim helva çikolata vb şeyleri kestim.Sabah 3 dilim ekmek yiyordum ,bu sabah 2 yedim reçel yemedim.Ogleni az pırasa ve az çorba ile geciştirdim 1 dilim ekmekle..Yarın sağlıklı beslenme programimla başlayayım.Senin gonderdigin dokumanlari telefona indiremedim ama ya neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…