Bence şöyle kendinizi deneyerek başlayabilirsiniz şekeriniz vs çok düşmüyorsa bir kaç gün deneyebilirsiniz. Mesela ben oldum olası sabahları kahve alışkanlığım var kahvaltıyı biraz geç yapmayı sevenlerdenim ama 12de kahvaltı akşam 8de son yemek yerine saat 10-11 gibi kahvaltı akşam 6da son yemeği yiyordum çünkü akşam 8de yemek bana hiç uymuyordu. Bir de artıları eksileri yönünden bakabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Bana artıları daha çok ve cazip gelmişti.
tek kötü yanı sanırım yeme bozukluğu yapabilir bazıları sabırsızca yemek saatinin gelmesini bekliyor ve o yeme aralığında çılgınlar gibi yemeye başlayıp tutamıyor kendini. Bir ara şekeri meyve dahil hayatımdan çıkarmıştım 3 Ay tüketmedim tüketince de bi anda şeker açlığım çıktı bisküvileri çaya batıra batıra yiyordum. Bir ara Allah affetsin dukan denedim ki et hiç sevmem meyve yiyememek beni öldürüyordu tabak tabak meyve yiyesim geliyordu
yasakların cazip gelmesi böyle oluyor sanırım. Aralıklı oruçta da bence böyle belli saatlerde yemeyip sonrası coşmak kötü. Pandemi olduğu için misafir de gelen giden yok. Gelip giden olunca bozuluyor diyet bu ara deneyebilirsiniz kendinizi mesela 1 hafta.