• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Önceki kilondan 100 gr fazla.Tarti da senden yana 😌

Haftada 1 ,doğuma kadar 10 hehehe:KK71:

Kendi kilon fazla olduğu için daha dikkatli gitsen iyi olur canım.Ben 80 le kaldım 88 le tamamladim.Bence 80 li kilolarda 6-8 den fazla alınmamalı

Süpersin
Güncel kilom aynı canım benimde 63 ac karnına

archimom archimom günaydın.
Geçen hafta kilomu bi 63 ölçtüm ama geçen haftadan beri mütemadiyen tartılıyorum. 62-62.1 çıkıyor. Bir daha 63 görmedim. Bence doğru olan 62.1 değil mi 🙊

Güncel 68, geçen perşembe 66 3 tü 4 günde 1.7 kilo almışım🙈 canım ne isterse yedim bu hafta dayanamadım açıkçası , bu kilo işi psikolojimi bozdu çünkü tartılıp ağladığım da oldu, bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin gerekirse aç kalır veririm.

Güncel 68, geçen perşembe 66 3 tü 4 günde 1.7 kilo almışım🙈 canım ne isterse yedim bu hafta dayanamadım açıkçası , bu kilo işi psikolojimi bozdu çünkü tartılıp ağladığım da oldu, bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin gerekirse aç kalır veririm.

ya bitmiş zaten şurda birkaç hafta kalmış. Stres yapma. Yediklerinin ödemidir o 😂

Canım niye sıkıntı yapıyorsun bu kadar 100 kilo değilsin ya..Hem ne kalmış şurda...Doğumdan sonra gidecek o kilolar..Ne istiyorsan ye

Benim de bu hafta 90.6 😕 +11.6 oldu, umarım bundan sonra almam diyemiyorum, bu ara hem iradem çok iyi değil hem de en ufak kaçamakta artıları görüyorum, umarım az alırım ve emzirme döneminde verebilirim 🙏

Ben giderek kilo veriyorum.
Bugün tartildim 58 düşmüşüm.
Neden böyle oluyor
merhaba ilk üç ay çok normal ben ilk 12 haftamda 5 kilo vermiştim. ilk 3 ay bebek vücut deponuzdan besleniyor. 12. hafta kontrole gittiğimde bir hafta öndeydi bizimki -5'e rağmen. korkmayın yani. sonra yavaş yavaş alıyorsunuz o kiloyu

Back