- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 18
- 26
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.501
Sana gösterdiklerini evde yap sende birde birçok video geziyor internette dediğin gibi ordan devam edebilirsinyok bir sıkıntı yoga yapıyorum bir hocayla beraber ama gitmem sıkıntı oluyor bu aralar sürekli. haftada 2 diye konuştuk hep aksatıyorum onu 1 yapıyoruz bu ara. Bir de sevmedim sanırım kadını.
iyiyiz canim cebellesip duruyoruz bebelerle.sen nasılsınNasılsınız Hanımlar
Biraz bakınayım eski grubuma neler var neler yok
Ödemdir o ödemDün 3 poğaça 4 küçük kurabiye yedim 1 bardak da limonata ne yapayım canım çekti anaaa tartıda resmen 2 kilo fazla çıktım biri bana sabah sabah ödemdir desin
Bende bu hafta müthiş artılarla dönecek gibi görünüyorumAayyy ne güzel söyledin ödemdir bencede
Sen zaten kilo almamışsın son haftalRındasın birkaç kilonun lafı olmazBende bu hafta müthiş artılarla dönecek gibi görünüyorum
Bende bu hafta müthiş artılarla dönecek gibi görünüyorum
Istahim açık son haftalar tartı baya hareketli geçecek gibiSen zaten kilo almamışsın son haftalRındasın birkaç kilonun lafı olmaz
Mide bulantısıay ben de merak edip baktım 36. Hafta -800 formülü nedir arkadaş
Istahim açık son haftalar tartı baya hareketli geçecek gibi
Mide bulantısı
6. 7. Ayda azalmıştı aslında bulantı ve kusma ama sonra mide yanması eşlik edince hala devam ediyor doğuma kadar devam edecek demek kiinanılmaz o kadar uzun süre devam etti mineyse ki açılmış iştah. Benim de 2 haftadır aşırı açık iştahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?