• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

archimom archimom canım bende 59.4 19 günlük olduk 2-3 gündür bu kiloda kaldım zaten 59 küsürle başlamıştım artık eski pantolonlarıma girebiliyorum 🤣 süt savaşları veriyoruz günde 1 yada 2 kere mama vermek zorunda kalıyorum

Süt arttırma önerilerinize talibim
Kuru incir denedin mı çok güzel süt yapiyo

Hem onu yiyip hemde bol su içersen çok güzel süt yapiyo ilk oğlumda baya ise yaramıştı yine denicem doğumdan sonra ☺
Teşekkür ederim suyu bol içmeye calışıyorum eczaneden damla falan aldm o biraz işe yaradı ama sadece kullanurken yarıyo sonra fos azalıyo

ya yemesek gerçekten ciddi kilo vereceğiz aslında.Bu sefer ben kendime hakim olamıyorum günde 3000 kalori rahat aliyorumdur
Bende aynen canım gebelikte dikkat ettiğim gibi devam etsem 58-60 lari çok rahat görürüm de işte sen cok iyi anliyorsun neleri yemedik biz ama ben yine de tabi kilo vermem durduğunda dikkat etmeye başlayacağım inşallah 🤲💞

Selam, doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, sağlıkla büyütün yavrularınızı.
archimom archimom canım sabah 68.8 çıktım ama biz 69 diyelim ona 200 gramın lafını etmeyelim 😅😅
2 hafta sonra doğumumuz olucak ama hala doktorum diyet diyor daha ne kadar diyet yapicam çok merak ediyorum. Eksi kilo ile mi doğuma girmem gerekiyor anlamadım. Neyse doktorum geriyor ama son 2 hafta çok takmadan devam edicem😅😅

Hayırlı günler herkese
archimom archimom doğum kiloları gitti 75.9 çıktı aslinda dikkat de edemiyorum
tatlıya dayanamıyorum halâ
pek takip edemiyorum buralari
Sende iyisindir İnşAllah

Bende aynen canım gebelikte dikkat ettiğim gibi devam etsem 58-60 lari çok rahat görürüm de işte sen cok iyi anliyorsun neleri yemedik biz ama ben yine de tabi kilo vermem durduğunda dikkat etmeye başlayacağım inşallah 🤲💞
Ben de her pazartesi başlıyorum diyete ,öğlene bitiyor😂
Selam, doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, sağlıkla büyütün yavrularınızı.
archimom archimom canım sabah 68.8 çıktım ama biz 69 diyelim ona 200 gramın lafını etmeyelim 😅😅
2 hafta sonra doğumumuz olucak ama hala doktorum diyet diyor daha ne kadar diyet yapicam çok merak ediyorum. Eksi kilo ile mi doğuma girmem gerekiyor anlamadım. Neyse doktorum geriyor ama son 2 hafta çok takmadan devam edicem😅😅
Ya boşver artık doktor da deli mi ne zaten kilon iyi.Az kalmış ha gayret 😁
Hayırlı günler herkese
archimom archimom doğum kiloları gitti 75.9 çıktı aslinda dikkat de edemiyorum
tatlıya dayanamıyorum halâ
pek takip edemiyorum buralari
Sende iyisindir İnşAllah
Selam,hamile kaldığın kilonun altına inmişsin ne güzel..Ben de dikkat edemiyorum keşke etsem.Emzirme gibi spor var mi. Direkt 60 a inerim ama bir yemedir gidiyor.

archimom archimom canım 77.6 kiloyum kilo almak bi yana veriyorum az da olsa ama bile isteye değil yemesine yiyorum ama bulantılar pesimi bırakmadı :KK43:

Çok iyi canım 👍 Dikişlerin ne durumda
Dikişlerim iyi durumda ama kabız olmaktan çok korkuyorum bu yüzden de yemek yemek istemiyor canım.Bir de lohusa psikolojisinden sanırım ağlama nöbetlerim var.Sürekli ikizlerde yaşadığım sıkıntılar geliyor aklıma.Böyle giderse hızlı kilo veririm.Toparlamam lazım kendimi😟

Dikişlerim iyi durumda ama kabız olmaktan çok korkuyorum bu yüzden de yemek yemek istemiyor canım.Bir de lohusa psikolojisinden sanırım ağlama nöbetlerim var.Sürekli ikizlerde yaşadığım sıkıntılar geliyor aklıma.Böyle giderse hızlı kilo veririm.Toparlamam lazım kendimi😟
Lohusa depresyonuna benzer birşey bende de oldu geçti. Ara ara oluyor yine gerçi.. Bebekte tiroid rahatsızlığı çıkınca baya bir dalgalandım. Şimdi de yoğunluk strese sokuyor beni..Evden çalışma işi olmasa sadece çocuklarla ilgilenecek olsam herşey çok iyi olacak aslında ama çalışmak zorundayım..Bir elimde bilgisayar bir elimde bebek emziriyorum bir taraftan. Diğer taraftan evde ilgi ve bakım bekleyen diğer oğlan.. O da küçük ..Zor oluyor yine de açıkçası..Zamanla hepimiz için yoluna girecek

Lohusa depresyonuna benzer birşey bende de oldu geçti. Ara ara oluyor yine gerçi.. Bebekte tiroid rahatsızlığı çıkınca baya bir dalgalandım. Şimdi de yoğunluk strese sokuyor beni..Evden çalışma işi olmasa sadece çocuklarla ilgilenecek olsam herşey çok iyi olacak aslında ama çalışmak zorundayım..Bir elimde bilgisayar bir elimde bebek emziriyorum bir taraftan. Diğer taraftan evde ilgi ve bakım bekleyen diğer oğlan.. O da küçük ..Zor oluyor yine de açıkçası..Zamanla hepimiz için yoluna girecek
Ahh canım senin işin daha zor.İnşallah en kısa sürede en azından şu ruhsal durumumuz düzene girer.Bu duygusal dalgalanmalar lohusaliktan hep bunu biliyorum ama yine de ağlama nöbetlerime engel olamıyorum.Şu kırk gün çabucak geçsin istiyorum

archimom archimom canım 77.6 kiloyum kilo almak bi yana veriyorum az da olsa ama bile isteye değil yemesine yiyorum ama bulantılar pesimi bırakmadı :KK43:
Evet canım sen eksilerde tamamlayacaksın gebeliği belli oldu.Normal doğum mu bekliyorsun cs mi olacak ? Bulantı son haftalarda bende de oldu

Back