- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.481
Ben de her pazartesi başlıyorum diyete ,öğlene bitiyor
Ya boşver artık doktor da deli mi ne zaten kilon iyi.Az kalmış ha gayret
Selam,hamile kaldığın kilonun altına inmişsin ne güzel..Ben de dikkat edemiyorum keşke etsem.Emzirme gibi spor var mi. Direkt 60 a inerim ama bir yemedir gidiyor.
2.ciyi düşündüğüm için 70 e kadar inmek istiyorum aslında.Selam,hamile kaldığın kilonun altına inmişsin ne güzel..Ben de dikkat edemiyorum keşke etsem.Emzirme gibi spor var mi. Direkt 60 a inerim ama bir yemedir gidiyor.
Daha yeni doğum yaptin canım eve ilk gelişte -4 civarı oluyor zaten...Sonra hızla iniyor göreceksin sen dearchimom ben doğuma giderken 75 kiloydum bu sabah 71.5 geldim ödem oldu yine ayaklarım bacaklarım sisti. En azından 5 kilo gitmiştir diye düşündüm ama öyle olmadı bakalım ilerleyen günlerde ne olacak. Bi de doğum sonrası iştahım yine çok açık bi hafta kendime izin verdim canım ne istese yiyorum
Bir günde arttı düşer diye bekledim ama düşmediDaha yeni 82.5 tu
archimom bu hafta kilom sabit kaldı şükür egzersiz çok yarıyor
Sabah kahvaltıdan sonra 40 dakika kadar yürüyüş yapıyorum akşam son yemekten sonra yani saat 6 dan sonra evde egzersiz bisikleti var onu sürüyorum yarım saate yakın sonrasinda bölge bölge egzersiz yapıyorum program yaptım kendime haftada 5 gün kesin yapiyorum.Gün içinde çok hareketliyim.Allahtan bünyem kaldırıyor hepsini yapabiliyorum.Birde daha dikkatli beslenmeye dikkat ediyorum ve günde 3 litreye yakın su içiyorumegzersiz ne yapıyorsunuz?
Sabah kahvaltıdan sonra 40 dakika kadar yürüyüş yapıyorum akşam son yemekten sonra yani saat 6 dan sonra evde egzersiz bisikleti var onu sürüyorum yarım saate yakın sonrasinda bölge bölge egzersiz yapıyorum program yaptım kendime haftada 5 gün kesin yapiyorum.Gün içinde çok hareketliyim.Allahtan bünyem kaldırıyor hepsini yapabiliyorum.Birde daha dikkatli beslenmeye dikkat ediyorum ve günde 3 litreye yakın su içiyorum
Şimdiden basla canım eğer sakıncası yoksa doğuma kadar güzel fark olur hem doğumunda rahat geçerben de çalışıyordum şu an ara verdiğim için hareketsizleştim normale göre. Yürüyorum bol bol ama Gidiyor ya neredeyse 5 kilo olmuş şimdiden. Anlamıyorum. Ben de biraz youtube dan bir şeyler bakayım.
Şimdiden basla canım eğer sakıncası yoksa doğuma kadar güzel fark olur hem doğumunda rahat geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?