- 30 Ocak 2015
- 18.338
- 17.850
- 298
- 29
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.461
Kuru incir denedin mı çok güzel süt yapiyoarchimom canım bende 59.4 19 günlük olduk 2-3 gündür bu kiloda kaldım zaten 59 küsürle başlamıştım artık eski pantolonlarıma girebiliyorum süt savaşları veriyoruz günde 1 yada 2 kere mama vermek zorunda kalıyorum
Süt arttırma önerilerinize talibim
alıp deniyim onu denemedim canımKuru incir denedin mı çok güzel süt yapiyo
Hem onu yiyip hemde bol su içersen çok güzel süt yapiyo ilk oğlumda baya ise yaramıştı yine denicem doğumdan sonra ☺alıp deniyim onu denemedim canım
Teşekkür ederim suyu bol içmeye calışıyorum eczaneden damla falan aldm o biraz işe yaradı ama sadece kullanurken yarıyo sonra fos azalıyoHem onu yiyip hemde bol su içersen çok güzel süt yapiyo ilk oğlumda baya ise yaramıştı yine denicem doğumdan sonra ☺
Sürekli emzirmek başka çaresi yok arttırmanın sonra zaten bebeğin ihtiyacı kadar sütun olcak gogusler terbiye oluyo belirli bi zamandan sonraTeşekkür ederim suyu bol içmeye calışıyorum eczaneden damla falan aldm o biraz işe yaradı ama sadece kullanurken yarıyo sonra fos azalıyo
ya yemesek gerçekten ciddi kilo vereceğiz aslında.Bu sefer ben kendime hakim olamıyorum günde 3000 kalori rahat aliyorumdurarchimom canım hergun 1 kilo gidiyor gibi bu sabah 66.9 geldim bol su bol emzirme ile kilolara elveda
Bende aynen canım gebelikte dikkat ettiğim gibi devam etsem 58-60 lari çok rahat görürüm de işte sen cok iyi anliyorsun neleri yemedik biz ama ben yine de tabi kilo vermem durduğunda dikkat etmeye başlayacağım inşallahya yemesek gerçekten ciddi kilo vereceğiz aslında.Bu sefer ben kendime hakim olamıyorum günde 3000 kalori rahat aliyorumdur
Ben de her pazartesi başlıyorum diyete ,öğlene bitiyorBende aynen canım gebelikte dikkat ettiğim gibi devam etsem 58-60 lari çok rahat görürüm de işte sen cok iyi anliyorsun neleri yemedik biz ama ben yine de tabi kilo vermem durduğunda dikkat etmeye başlayacağım inşallah
Ya boşver artık doktor da deli mi ne zaten kilon iyi.Az kalmış ha gayretSelam, doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, sağlıkla büyütün yavrularınızı.
archimom canım sabah 68.8 çıktım ama biz 69 diyelim ona 200 gramın lafını etmeyelim
2 hafta sonra doğumumuz olucak ama hala doktorum diyet diyor daha ne kadar diyet yapicam çok merak ediyorum. Eksi kilo ile mi doğuma girmem gerekiyor anlamadım. Neyse doktorum geriyor ama son 2 hafta çok takmadan devam edicem
Selam,hamile kaldığın kilonun altına inmişsin ne güzel..Ben de dikkat edemiyorum keşke etsem.Emzirme gibi spor var mi. Direkt 60 a inerim ama bir yemedir gidiyor.Hayırlı günler herkese
archimom doğum kiloları gitti 75.9 çıktı aslinda dikkat de edemiyorum
tatlıya dayanamıyorum halâ
pek takip edemiyorum buralari
Sende iyisindir İnşAllah
Dikişlerim iyi durumda ama kabız olmaktan çok korkuyorum bu yüzden de yemek yemek istemiyor canım.Bir de lohusa psikolojisinden sanırım ağlama nöbetlerim var.Sürekli ikizlerde yaşadığım sıkıntılar geliyor aklıma.Böyle giderse hızlı kilo veririm.Toparlamam lazım kendimiÇok iyi canımDikişlerin ne durumda
Lohusa depresyonuna benzer birşey bende de oldu geçti. Ara ara oluyor yine gerçi.. Bebekte tiroid rahatsızlığı çıkınca baya bir dalgalandım. Şimdi de yoğunluk strese sokuyor beni..Evden çalışma işi olmasa sadece çocuklarla ilgilenecek olsam herşey çok iyi olacak aslında ama çalışmak zorundayım..Bir elimde bilgisayar bir elimde bebek emziriyorum bir taraftan. Diğer taraftan evde ilgi ve bakım bekleyen diğer oğlan.. O da küçük ..Zor oluyor yine de açıkçası..Zamanla hepimiz için yoluna girecekDikişlerim iyi durumda ama kabız olmaktan çok korkuyorum bu yüzden de yemek yemek istemiyor canım.Bir de lohusa psikolojisinden sanırım ağlama nöbetlerim var.Sürekli ikizlerde yaşadığım sıkıntılar geliyor aklıma.Böyle giderse hızlı kilo veririm.Toparlamam lazım kendimi
Ahh canım senin işin daha zor.İnşallah en kısa sürede en azından şu ruhsal durumumuz düzene girer.Bu duygusal dalgalanmalar lohusaliktan hep bunu biliyorum ama yine de ağlama nöbetlerime engel olamıyorum.Şu kırk gün çabucak geçsin istiyorumLohusa depresyonuna benzer birşey bende de oldu geçti. Ara ara oluyor yine gerçi.. Bebekte tiroid rahatsızlığı çıkınca baya bir dalgalandım. Şimdi de yoğunluk strese sokuyor beni..Evden çalışma işi olmasa sadece çocuklarla ilgilenecek olsam herşey çok iyi olacak aslında ama çalışmak zorundayım..Bir elimde bilgisayar bir elimde bebek emziriyorum bir taraftan. Diğer taraftan evde ilgi ve bakım bekleyen diğer oğlan.. O da küçük ..Zor oluyor yine de açıkçası..Zamanla hepimiz için yoluna girecek
Evet canım sen eksilerde tamamlayacaksın gebeliği belli oldu.Normal doğum mu bekliyorsun cs mi olacak ? Bulantı son haftalarda bende de olduarchimom canım 77.6 kiloyum kilo almak bi yana veriyorum az da olsa ama bile isteye değil yemesine yiyorum ama bulantılar pesimi bırakmadı
Bi aksilik çıkmazsa normal inşallah canımEvet canım sen eksilerde tamamlayacaksın gebeliği belli oldu.Normal doğum mu bekliyorsun cs mi olacak ? Bulantı son haftalarda bende de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?