Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar ben de tam kilo üzerine araştırma yapıyordum. Yazıları okuyamadım.
Gebelikte kilo vereniniz oldu mu?

Kızlar ben de tam kilo üzerine araştırma yapıyordum. Yazıları okuyamadım.
Gebelikte kilo vereniniz oldu mu?
Evet yüksek kilo ile hamile kalip kilo veren arkadaşlarımız oldu. Ben 1.ve 3. trimesterda kilo verdim.2.trimesterda almıştım.Hamileligi +8 kilo ile tamamladım.1.sayfadaki listeyi incelerseniz kilo veren veya çok az kilo alanları görebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim

az kaldı benim doğuma kilo da almıyorum sabitlendi iyi oldu

Selam canım:)

bu hafta 65.60 ile uyandım. Sanırım artık hızlı kilo alım başladı

Kızlar doğum sonrası bu grupda ki herkes çok güzel kilo vermiş özel olarak yaptığınız beslenme düzenleriniz varmı, ne yer ne içersiniz hem az kilo almışsınız hemde hızla geri veriyorsunuz tebrikler

Aslında çok fazla kilo veren yok henüz.Doğumdan sonra 8-10 kg kg kendiliğinden gidiyor.Bebek,plesanta,su,kan hacmi vb.Az bile bence kilo kayıpları.Hamileyken yapılan sağlıklı beslenme programı ile emzirirken yapılan programlar aynı 107. sayfada mevcuttu.Sevgiler

@Oydar, Otuken ikiniz de tam gününde doğum yapmışsınız.Saglikli huzurlu ömürler diliyorum kuzularınıza

archimom canım bende 59.4 19 günlük olduk 2-3 gündür bu kiloda kaldım zaten 59 küsürle başlamıştım artık eski pantolonlarıma girebiliyorum süt savaşları veriyoruz günde 1 yada 2 kere mama vermek zorunda kalıyorum

Süt arttırma önerilerinize talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…