- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.061
Amin insallah cnm doktor bugun ogleye doru gelcek karar vermesi lazim bakalim ne dicek,sakinlesdirici verdiler baya iyi geldi sancim azalmisArtar İnşaallah açılma suyun gelmesine takılma su geldikten sonra en geç 36 ile 48 saat içinde olmasını bekliyorlar su gelince hemen olacak diye bir şey yok dert etme. Mümkünse hastanede ılık bir duş al yürüyüş yap sürekli yatarak veya nstye bağlı halde açılma yavaş olur diyorlar. İnşaallah kolaylıkla oluverir Allahım yardımcın olsun.. Allah kurtarsın..
Insallah tsklr darisi sizlerin basinaAllah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur, sağlıklı bir şekilde kızını kucağına alırsın
Duruma göre suni sancı ile devam edecek o zamanAmin insallah cnm doktor bugun ogleye doru gelcek karar vermesi lazim bakalim ne dicek,sakinlesdirici verdiler baya iyi geldi sancim azalmis
Gecmis olsun inşallah bekler beden oldu kiKizlar bende son durum cumartesi gecesi suyum geldi acile geldim hala hastanedeyim.
Suan sancilarim basladi ama acilma hic yok bekletiyolar hafifletici verdiler sabah doktor ne dicek bekliyoruz
Ben de ptesi doğum yaptım perşembe tartıldım sadece 3 kg gitmişti. Ama aynen ayaklarım falan davuldu hatta hamileyken falan asla olmadığı kadar korkuunç derecede şiştim. Sonra gün gün takip etmedim ama 8. Günde şişlerim inmeye başladı kilomda 7 kg düşmüştü öyle böyle derken 15 günde 10 kg gittiBenim de sezaryen bugün 4. Gün tartıya çıkayım dedim 65 çıktım gide gide 3 kilo gitmiş ayaklarım hala davul gibi sen kaç günde tartıda eksileri görmeye başladın
Ayy gerçekten mi canım hadi inşallahBenimde öyleydi cnm . 6.gunden itibaren vermeye başladım. Hatta bi bakiyosun günde 2 kilo gitmis efsane bişey
Ay inşallah doktor kontrolüm var perşembe ayağıma ayakkabı olmuyor eşim takılıyor benimkilerden giyersin diyeBen de ptesi doğum yaptım perşembe tartıldım sadece 3 kg gitmişti. Ama aynen ayaklarım falan davuldu hatta hamileyken falan asla olmadığı kadar korkuunç derecede şiştim. Sonra gün gün takip etmedim ama 8. Günde şişlerim inmeye başladı kilomda 7 kg düşmüştü öyle böyle derken 15 günde 10 kg gittio kilolar hep ayaklarda ödem işte şuan sihir gibi gidecekler
Ay inşallah doktor kontrolüm var perşembe ayağıma ayakkabı olmuyor eşim takılıyor benimkilerden giyersin diye
Canım aynı durumu yaşadım hatta dalga değil ciddi söyledi benimkiAy inşallah doktor kontrolüm var perşembe ayağıma ayakkabı olmuyor eşim takılıyor benimkilerden giyersin diye
Ne hallere düştükCanım aynı durumu yaşadım hatta dalga değil ciddi söyledi benimkibi sonraki hafta ayakkabıyı giyerken şok yaşadım bağcıkları sonuna kadar bollaştırdığım için içinde yüzdü ayaklarım
Hiç sorun değil inanNe hallere düştük
Üçüncü gebelik bunda kiloluydum öyle olduBende eşimin kıyafetlerine geçtim hırkalarıni esortmanlarini ele geçirdim resmen vermiyorum
Öyle oluyormuş
Kullanıyorum ama arada aklıma gelince günde 3-4 saat yani hiç bi işe yaramaz kullandığım kadarı sanırım. Doktor bana kullanabilirsin demişti direk taburcu olurkenKorse kullanacak mısın canım doktor perşembeye kadar bekle bi kullanma muayene edeyim ona göre kullanmaya başla dedi
Ben dikişlerden çekiniyorum birşey olur diye canın acımıyor mu Bunaradan3-4 saat bile iyi bence başlangıç için biraz toparlanınca arttırırsınKullanıyorum ama arada aklıma gelince günde 3-4 saat yani hiç bi işe yaramaz kullandığım kadarı sanırım. Doktor bana kullanabilirsin demişti direk taburcu olurken
Emzirirken vs yani oturur pozisyondayken acıyor biraz onun dışında acımıyor . Ben de zırt pırt emzirdiğim için çıkartıp geri takmayı unutuyorumHiç sorun değil inannormalde otururken göbeğimi saklardım kilolarımı sorun ederdim ama lohusalıkta hiç umrumda olmadı aşırı bi özgüven geldi
Ben dikişlerden çekiniyorum birşey olur diye canın acımıyor mu Bunaradan3-4 saat bile iyi bence başlangıç için biraz toparlanınca arttırırsın
Benim de yapıştırma canım estetik dikiş diye mi geçiyormuş ne bugün sanki ayaklarım indi gibi ama tartılmayacağım dahaEmzirirken vs yani oturur pozisyondayken acıyor biraz onun dışında acımıyor . Ben de zırt pırt emzirdiğim için çıkartıp geri takmayı unutuyorumama dikişlere bir şey olmuyor ki demek doktor bana kullanabilirsin dedi. Bu arada bnm dikişim yapıştırma. Senin doktorun ne derse onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?