Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Amin insallah cnm doktor bugun ogleye doru gelcek karar vermesi lazim bakalim ne dicek,sakinlesdirici verdiler baya iyi geldi sancim azalmis

Benim de sezaryen bugün 4. Gün tartıya çıkayım dedim 65 çıktım gide gide 3 kilo gitmiş ayaklarım hala davul gibi sen kaç günde tartıda eksileri görmeye başladın
Ben de ptesi doğum yaptım perşembe tartıldım sadece 3 kg gitmişti. Ama aynen ayaklarım falan davuldu hatta hamileyken falan asla olmadığı kadar korkuunç derecede şiştim. Sonra gün gün takip etmedim ama 8. Günde şişlerim inmeye başladı kilomda 7 kg düşmüştü öyle böyle derken 15 günde 10 kg gitti o kilolar hep ayaklarda ödem işte şuan sihir gibi gidecekler

Ay inşallah doktor kontrolüm var perşembe ayağıma ayakkabı olmuyor eşim takılıyor benimkilerden giyersin diye

Ay inşallah doktor kontrolüm var perşembe ayağıma ayakkabı olmuyor eşim takılıyor benimkilerden giyersin diye
Canım aynı durumu yaşadım hatta dalga değil ciddi söyledi benimki bi sonraki hafta ayakkabıyı giyerken şok yaşadım bağcıkları sonuna kadar bollaştırdığım için içinde yüzdü ayaklarım

İyi akşamlar kızlar. Dün banlı olduğum için kilo takibimi yazamadım. Kilom 65.2 çıktı.

Hiç sorun değil inan normalde otururken göbeğimi saklardım kilolarımı sorun ederdim ama lohusalıkta hiç umrumda olmadı aşırı bi özgüven geldi
Korse kullanacak mısın canım doktor perşembeye kadar bekle bi kullanma muayene edeyim ona göre kullanmaya başla dedi

Hiç sorun değil inan normalde otururken göbeğimi saklardım kilolarımı sorun ederdim ama lohusalıkta hiç umrumda olmadı aşırı bi özgüven geldi
Korse kullanacak mısın canım doktor perşembeye kadar bekle bi kullanma muayene edeyim ona göre kullanmaya başla dedi
Kullanıyorum ama arada aklıma gelince günde 3-4 saat yani hiç bi işe yaramaz kullandığım kadarı sanırım. Doktor bana kullanabilirsin demişti direk taburcu olurken

Kullanıyorum ama arada aklıma gelince günde 3-4 saat yani hiç bi işe yaramaz kullandığım kadarı sanırım. Doktor bana kullanabilirsin demişti direk taburcu olurken
Ben dikişlerden çekiniyorum birşey olur diye canın acımıyor mu Bunaradan3-4 saat bile iyi bence başlangıç için biraz toparlanınca arttırırsın

Emzirirken vs yani oturur pozisyondayken acıyor biraz onun dışında acımıyor . Ben de zırt pırt emzirdiğim için çıkartıp geri takmayı unutuyorum ama dikişlere bir şey olmuyor ki demek doktor bana kullanabilirsin dedi. Bu arada bnm dikişim yapıştırma. Senin doktorun ne derse onu yap

Benim de yapıştırma canım estetik dikiş diye mi geçiyormuş ne bugün sanki ayaklarım indi gibi ama tartılmayacağım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…