• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Görüşmedim kuzum ya..Elimde dünyanin diyeti var...Zaten bol emzirme biraz da dikkat ederek veriliyor kilolar.
Emzirme çok acıktırıyor ya canım alınması gereken kalori dengesi falan bilgin vardır diye soriyim dedim 😌😌zaten şuan için bişey yapmak mümkün değil. Bi kırkları çıksın bakalım görücez 😌

Emzirme çok acıktırıyor ya canım alınması gereken kalori dengesi falan bilgin vardır diye soriyim dedim 😌😌zaten şuan için bişey yapmak mümkün değil. Bi kırkları çıksın bakalım görücez 😌
Canım emzirme ile 300 ila 600 kalori harcanıyor.Dolayisiyla kilo vermek istemeyen anne ort 1800 kalori +300 ila 600 kalori almalı.Kilo verilecekse yine 1800 kalori civari almak gerek

Kızlar doğum sonrası gobegimin yanları baya çatlamış göbek inince iyice ortaya çıktılar şuan kırmızı kırmızılar yapılacak bişey var mı 😧

Kızlar doğum sonrası gobegimin yanları baya çatlamış göbek inince iyice ortaya çıktılar şuan kırmızı kırmızılar yapılacak bişey var mı 😧
Bol su içeceksin canım,yağlarla destekle çatlakların büyük kısmı çok derin olmadıkları için deri kendini yenilediginde yok oluyor.
Dogum bu sabah oldu iyiz sukur kizimda bende toparlanma surecindeyiz kizim ayindan once oldugu icin bende dikisim fazla oldugu icin ikimiz birbirimize bakicaz artik🤭
Çok şükür.Tebrik ederim.En kısa zamanda toparlanirsiniz inşallah
Cnm birşey sorucam bugün hurmaya başladım altı tane yedim kesinmi doğuma yardimcimi yada başlatıyormu senden duymuştum 😄
Evet günde 7 - 9 tane.Fazlasına gerek yok..Zarar

Kızlar selamlar,

Ben de varım.
Artık kilo alıyorum ve dikkat etmem gerek diye düşünüyorum.
Ben 32 yaşımdayım. İlk gebeliğim.
16+5 teyim bugün.
Boyum 1.68 m. 58.2 kg ile başladım. 16+1 de doktorda tartıldım 61.7 kg çıktım. 3.5 kg almışım.

Evde hiç tartılmıyorum moralim bozuluyordu ama artık tartılacağım. Böyle diye diye şişicem yoksa. Haftada 2 gün yoga yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Dün 6km yürüdüm. Bugün çıktım 8 km yürüdüm. ama yediklerime çok dikkat edemedim şimdiye kadar mide bulantıları yüzünden. Hep hamur işlerine yoğunlaştım karnımı doyurmak için.

bakalım bundan sonra nasıl gidecek :)

archimom archimom selamlar umarım bebiş de sen de iyisinizdir.
Şimdi benim bu 61.7 doktorda akşam saati tartımdı. Tartımın da pili bittiydi tartılamamıştım. Bugün tartıldım sabah aç karnına.
Başlangıç aynı. Benim sat 6 eylül en son 16 eylülde tartıldığımda 58.2 kg 😂

Bu sabahki tartım 60.8kg. Güncelleriz onu dimi sen müsait olduğunda. Çünküm benim daha 17. Haftadan +3.5kg gözüküyor şu an bu gruptaki azimli hatunların yanında moralim bozulu 😂😂

Eklentiler

• C340C4B6-3706-481C-AA77-080B72629E8A.jpeg
    C340C4B6-3706-481C-AA77-080B72629E8A.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 6F255642-A213-4FC8-90CD-A20A64A0CDC8.jpeg
    6F255642-A213-4FC8-90CD-A20A64A0CDC8.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 30
Bol su içeceksin canım,yağlarla destekle çatlakların büyük kısmı çok derin olmadıkları için deri kendini yenilediginde yok oluyor.

TM cnm teşekkürler ❤️ boşa yiyip kilo almim dedim

Bu kırmızılıklar zamanla geçiyor.Bol su için bir de nemlendirin.Ancak öyle bir iki ayda geçmesini beklemeyin.Bir yıl sabırlı olmak lazım.Bazilari iz kremleri de kullanıyorlar gerçi emzirirken süte geçer mi bilmiyorum.

archimom archimom selamlar umarım bebiş de sen de iyisinizdir.
Şimdi benim bu 61.7 doktorda akşam saati tartımdı. Tartımın da pili bittiydi tartılamamıştım. Bugün tartıldım sabah aç karnına.
Başlangıç aynı. Benim sat 6 eylül en son 16 eylülde tartıldığımda 58.2 kg 😂

Bu sabahki tartım 60.8kg. Güncelleriz onu dimi sen müsait olduğunda. Çünküm benim daha 17. Haftadan +3.5kg gözüküyor şu an bu gruptaki azimli hatunların yanında moralim bozulu 😂😂
Tabi ki güncellerim.En sevdiğim şey 🤣😋😍😍 Dışarıdaki tartilar hiç eksik tartmaz hep fazla tartar.Ben dışarıda kıyafetle tartılırsam direkt 1.5 kg düşüyorum zaten..Evde aç karnına ve çıplak tartiyi baz alıyorum ben şahsen zaten 🤣
Çok teşekkür ederim bebiş te ben de iyiyiz
70.8 ac karninaaaa
Hey maşallah 😃
Bu kırmızılıklar zamanla geçiyor.Bol su için bir de nemlendirin.Ancak öyle bir iki ayda geçmesini beklemeyin.Bir yıl sabırlı olmak lazım.Bazilari iz kremleri de kullanıyorlar gerçi emzirirken süte geçer mi bilmiyorum.
Evet hem sarkmalar hem çatlaklar 1 yılda ancak toparlıyor.Bu arada S sumici Ocak annelerinde yazdıklarını okuyorum hep dikkatle.Ciddi şekilde uğraş veriyorsun saçma sapan soruları ve düşünceleri aydinlatmak için ama nafile kuzum ya...Ben vazgeçtim şahsen..O kadar cahilce ve anlamsız ki çoğu şey.. Okumaya değmez..Sanırım çoğu annenin yaşı da küçük.Ozellikle şu son haftalarda belirti arama çabuk doğsun neden doğmuyor bu aksam doğar mi aşaması beni çok yordu.Herkes doğurur da bu çile biter inşallah ..Sağolsunlar destekleri çok iyi ama bazı konuşmalar da gerçekten koparıyor beni benden

Tabi ki güncellerim.En sevdiğim şey 🤣😋😍😍 Dışarıdaki tartilar hiç eksik tartmaz hep fazla tartar.Ben dışarıda kıyafetle tartılırsam direkt 1.5 kg düşüyorum zaten..Evde aç karnına ve çıplak tartiyi baz alıyorum ben şahsen zaten 🤣
Çok teşekkür ederim bebiş te ben de iyiyiz

Hey maşallah 😃

Evet hem sarkmalar hem çatlaklar 1 yılda ancak toparlıyor.Bu arada S sumici Ocak annelerinde yazdıklarını okuyorum hep dikkatle.Ciddi şekilde uğraş veriyorsun saçma sapan soruları ve düşünceleri aydinlatmak için ama nafile kuzum ya...Ben vazgeçtim şahsen..O kadar cahilce ve anlamsız ki çoğu şey.. Okumaya değmez..Sanırım çoğu annenin yaşı da küçük.Ozellikle şu son haftalarda belirti arama çabuk doğsun neden doğmuyor bu aksam doğar mi aşaması beni çok yordu.Herkes doğurur da bu çile biter inşallah ..Sağolsunlar destekleri çok iyi ama bazı konuşmalar da gerçekten koparıyor beni benden
Ben yazmıyım ya ne olsa sadece bildiiryorum😬

Canım hurma yi şekeri olanlar yiyebiliyor mu son haftalarda bu kadar olmasa da 1-2 tane

Back