Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar ilk aylarda verilen kiloları geri alınca onları hesaplıyormuyuz yoksa başladığımız kilonun üstüne kaç kilo aldıysak o mu gerçek alınan kilo olarak hesaplanıyor

Benn hep tatlı yiyorum Beni kilo aldıran ekmekle tatlı. Bu aralar hiç iyi beslenmiyorum
Evet tatlı kilo aldırıyor bende tutamıyordum hiç kendimi hep yiyordum şeker sınırda çıkınca bıraktım belki çok küçük çikolata yiyorum arada süt ürünleri çok tüketmeye başladım

Reactions: Z P
Kızlar ilk aylarda verilen kiloları geri alınca onları hesaplıyormuyuz yoksa başladığımız kilonun üstüne kaç kilo aldıysak o mu gerçek alınan kilo olarak hesaplanıyor
Bence ilk aylarda verilen kiloların çoğu su kaybı. Yememe tiksinme su içsek kusma durumunda hep sıvı kaybı oluyor. 10-15 gibi ciddi kilolar verilmediyse verilen 1-2 kiloyu bence hiç hesaplamayın.

Evet tatlı kilo aldırıyor bende tutamıyordum hiç kendimi hep yiyordum şeker sınırda çıkınca bıraktım belki çok küçük çikolata yiyorum arada süt ürünleri çok tüketmeye başladım
Ben nasıl tutucam bilmiyorum kendimi. Fıstıklı bardan yiyorum hep iki günde bir ya muhallebi ya sütlaç ya da hazır aldiriyorum eşime baklava vs.

Benim onları hesaplamam işime gelmiyor hesaplamıyorum hamile kaldığım kiloyu baz alıyorum
Ben nasıl tutucam bilmiyorum kendimi. Fıstıklı bardan yiyorum hep iki günde bir ya muhallebi ya sütlaç ya da hazır aldiriyorum eşime baklava vs.
Belki geçicidir kilo sorunu olmasa bile bebiş sağlığı için tatlıdan biraz uzak durmak lazım ama bazı zamanlar bi iştahım açılıyor ki uzun zaman aç kalmışım gibi yiyorum yiyorum tatmin olmuyorum

Kesinlikle 1 hafta önce biraz dizgilenmistim kendimi. Bı hafta domates salatalığa sardım. Şimdide kasarla acbitir yiyorum süt de içiyorum yanında. Ama ne yumurta ne bişey hiç yemiyorum. 1 haftadır şaşırdım yine

archimom salı gece doğurdum çarşamba sabah tartılacağım cnm tam 1 hafta olsun dedim ama sanki hiç gitmedi kilolar karnım 1 tik indi gibi ama göğüslerim şişti ne olacak böyle

archimom salı gece doğurdum çarşamba sabah tartılacağım cnm tam 1 hafta olsun dedim ama sanki hiç gitmedi kilolar karnım 1 tik indi gibi ama göğüslerim şişti ne olacak böyle
Biliyorum yavrum konuştuk ya Ocak annelerinde Gitmiştir gitmiştir tartılınca yazarsın.Nasil gidiyor,iyi misiniz ?

Yumurta bende yiyemiyorum ayda yılda 1 yerim zorlasam midem bulanıyor. Hala tam anlamıyla istediğim gibi beslenemiyorum sebze pek sevmem et yemeye çalışıyorum balık da çok yemiyorum. Abur cubur hiç yemiyorum ama sende yemiyorsan çok iyi canım dönem dönem degisiyo benim anladığım hepimizin yoldan çıktığı zamanlar oluyordur

Malesef ben abur cubur yiyorum

Biliyorum yavrum konuştuk ya Ocak annelerinde Gitmiştir gitmiştir tartılınca yazarsın.Nasil gidiyor,iyi misiniz ?
Şükür iyiyiz. Adapte olmaya çalışıyoruz ikimizde. Annem yanimda . Elim ayağım resmen. Eşim de yardımcı oluyor. Yarın kontrolümüz var bakalim .Sen nasilsin cnm ?Asil sen de durumlar nasıl?

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım şuan kilom 74 boyum da 169 daha fazla kilo almak istemiyorum bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım şuan kilom 74 boyum da 169 daha fazla kilo almak istemiyorum bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır
Merhaba hoşgeldiniz.Tebrik ederim gebeliginizi..Ben 80 kilo ile hamile kaldım 88 ile tamamlıyorum.Elimden geldiğince sağlıklı beslenme yapmaya çalıştım.Burda listeler paylaşmıştım.Protein ağırlıklı beslenin.Karbonhidrat,şeker ve aşırı meyve tüketiminden kaçının.Sevgiler

Cok teşekkürler ederim size de hayırlı kolay doğumlar nasip olsun inşallah nerede listeler ben de bakayım

Gruptaki en kotu örnek benim sanırım ne bulursam yiyorum. Bugün çok rahatsız oldum. Şuan karnımın şişliğinden hareket edemiyorum. Yarın sağlıklı beslenmeye söz verdim kalori hesabi yapacağım az ve sık yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…