Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Merhaba kızlar, öncelikle doğum yapmış arkadaşlar tebrikler bebişleriniz güzel ömürlü olsun dilerim , doğum yapacak arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Ben de 1 haftada 2 kilo alarak bu sabah 63.5 gördüm, geçen salı 61. 4 iken nasıl oldu anlamadım. Artık takmicam 70 le giderim ben doğuma 19 20 kilo.Ne yaptıysam da ödem atamıyorum, bu normal mi? Bu arada ödem problemim gebeliğin başından beri devam ediyor tansiyon kontrolü yapıyorum şu an için bir problem yok.

Eklentiler

• IMG_20201226_124607.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 54
68.1 gramı gramına değişmemiş bu haftada 2 haftadır almıyorum göbeğim çok çatladı ama

Valla hamilelik uygulamalarında öyle yazıyordu Benim de tam kapanır gibi oldu sonra açıldı yine yanlış alarmmış
O parmağının izi mi
68.1 gramı gramına değişmemiş bu haftada 2 haftadır almıyorum göbeğim çok çatladı ama
Çatlama büyük oranda genetik.30 kilo alırsın çatlamaz,5 kilo alırsın çatlar

Annemin hiç catlak yok babaannede yok ananede yok :) benim kücüklükten beri bacaklarımda catlak dolu kilo alıp vermememe rağmen yapıdan sanırım hediyesini bırakcak oğlum göbekte :)

Evet parmağımın izi, hiç geçmiyor çok nadir azalıyor bir türlü düzelmedi.

İnşallah kuzum ya

Günaydın kızlar Bugün anneme gidip tartilacagim. Evet 8 yıllık evli olarak herşeyin var ama baskülum yok evde Onu almaya sıra gelmedi Annemlerin tartısı 65.5 çıkarmıştı. Doktor kontrolünde 64.5 cikmistim. Bakalım bugün kaç çıkacağım . Bu aralar canınız çekmesin nolur ama hiç sağlıklı beslenmiyorum. Ne yumurta ne peynir hiç birini istemiyor canim. Aç bitirle kaşar ekmek yiyorum. Kendimi tutamiyorum bu konuda.

Tamam bekliyoruz bakalım

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…