- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.861
Valla hamilelik uygulamalarında öyle yazıyorduBurada görmüştüm ben de birkac kişi 34'ten sonra istahlarinin kapandığını söylemişti. Hazımsızlik reflu oluyor bebek büyüdüğü için ondan heralde diye düşünüyorum. Bende de reflu oluyor ne yesem ama yine de hunharca yemek istiyorum
O parmağının izi miMerhaba kızlar, öncelikle doğum yapmış arkadaşlar tebrikler bebişleriniz güzel ömürlü olsun dilerim , doğum yapacak arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Ben de 1 haftada 2 kilo alarak bu sabah 63.5 gördüm, geçen salı 61. 4 iken nasıl oldu anlamadım. Artık takmicam 70 le giderim ben doğuma 19 20 kilo.Ne yaptıysam da ödem atamıyorum, bu normal mi? Bu arada ödem problemim gebeliğin başından beri devam ediyor tansiyon kontrolü yapıyorum şu an için bir problem yok.
Çatlama büyük oranda genetik.30 kilo alırsın çatlamaz,5 kilo alırsın çatlar68.1 gramı gramına değişmemiş bu haftada 2 haftadır almıyorumgöbeğim çok çatladı ama
Annemin hiç catlak yok babaannede yok ananede yok :) benim kücüklükten beri bacaklarımda catlak dolu kilo alıp vermememe rağmen yapıdan sanırım hediyesini bırakcak oğlum göbekte :)Valla hamilelik uygulamalarında öyle yazıyorduBenim de tam kapanır gibi oldu sonra açıldı yine yanlış alarmmış
O parmağının izi mi
Çatlama büyük oranda genetik.30 kilo alırsın çatlamaz,5 kilo alırsın çatlar
Evet parmağımın izi, hiç geçmiyor çok nadir azalıyor bir türlü düzelmedi.Valla hamilelik uygulamalarında öyle yazıyorduBenim de tam kapanır gibi oldu sonra açıldı yine yanlış alarmmış
O parmağının izi mi
Çatlama büyük oranda genetik.30 kilo alırsın çatlamaz,5 kilo alırsın çatlar
Feci ödem olmuşEvet parmağımın izi, hiç geçmiyor çok nadir azalıyor bir türlü düzelmedi.
İnşallah kuzum yaO kadar almış olamazsın ya
Maşallah.Ama demiştik di mi
Canım bebeklerin kiloları ultrasonda çok farklı çıkabiliyor.Ayni doktor 10 dk arayla farklı ölçebiliyor bunu dert etme bence yeter kiloda doğacaktır.Ikincisi doğum başlasa da üzülme bebeklerimiz kendilerini kurtarabilecek haftalara geldiler.Ben de bugün 36+3 oldum.Bundan sonra doğabilirler artık.
Aynen hep öyle diyorlarOlur olur o da olur :):) emzirme işe yarıyor sanırım
Kurabiyemusavir sen misin?archimom bu hafta kilom 77.5 hedefim 30. haftada başlangıç kiloma gelmekti en fazla çok şükür -900 var daha
Of Allam yaarchimom bu hafta kilom 77.5 hedefim 30. haftada başlangıç kiloma gelmekti en fazla çok şükür -900 var daha
Evet evet benimKurabiyemusavir sen misin?
Hadi insallah diyorumOf Allam yaDogurmalik oldun hala -900 diyor ya
Iyisin iyisin.21.hafta için +1.8 mükemmel.Daha ne olsunGünaydın kızlar64.8le tosbik göbeğim size selamlarını iletiyor
Benn hep tatlı yiyorumEvet evet benim
Hadi insallah diyorumAma tatlı yemiyorum canım onunda etkisi oldu
Teşekkür ederimIyisin iyisin.21.hafta için +1.8 mükemmel.Daha ne olsun
Tamam bekliyoruz bakalımGünaydın kızlarBugün anneme gidip tartilacagim. Evet 8 yıllık evli olarak herşeyin var ama baskülum yok evde Onu almaya sıra gelmedi Annemlerin tartısı 65.5 çıkarmıştı. Doktor kontrolünde 64.5 cikmistim. Bakalım bugün kaç çıkacağım . Bu aralar canınız çekmesin nolur ama hiç sağlıklı beslenmiyorum. Ne yumurta ne peynir hiç birini istemiyor canim. Aç bitirle kaşar ekmek yiyorum. Kendimi tutamiyorum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?