- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.841
Canım değişik olmuş gerçekten.Olsun, sağ salim kavuşmuşsun yavruna..Gerisi geçti gitti.Tebrik ederim sağlıkla büyüsün uzun,güzel bir ömrü olsunarchimom
Merhaba doğum yaptim simdi firsatim oldu.Bir hafta once nisanim gelmisti
Pazar gunu saat 14.30da suyum geldi 2 cm acilmam varmis.yanliz suyum azar azar geldi ve 9 cme geldigimde dogum durdu tam 6 saat 10 cm olmasinj bekledik artik emerjim kalmadigi icin epidural yapildi.sonra baktik hala doğmuyor suni sanci takildi samci arttirildi.acilma oldu bebegi kafadi cikti cikacak halde son avazim kaldi ama ne yaptilarsa bebek gelmedi apar topar sezeryana alındım.
Sezeryan epidural olacakti bu seferde uyusma olmadigi icin narkoz verildi.28 saat suren dogum maratonumun sonunda yavruma kavustum cok şükür darisi hepinize olsun
Zor bir süreç olmuş, gelmis geçmiş olsun, bebegin de hayirli olsun saglicakla büyüsünarchimom
Pazar gunu saat 14.30da suyum geldi 2 cm acilmam varmis.yanliz suyum azar azar geldi ve 9 cme geldigimde dogum durdu tam 6 saat 10 cm olmasinj bekledik artik emerjim kalmadigi icin epidural yapildi.sonra baktik hala doğmuyor suni sanci takildi samci arttirildi.acilma oldu bebegi kafadi cikti cikacak halde son avazim kaldi ama ne yaptilarsa bebek gelmedi apar topar sezeryana alındım.
Sezeryan epidural olacakti bu seferde uyusma olmadigi icin narkoz verildi.28 saat suren dogum maratonumun sonunda yavruma kavustum cok şükür darisi hepinize olsun
Çok zorlu bir doğuma benziyor. Helal olsun güzel atlatmışsınız. Allah ayırmasın, bebişinize uzun ömürler diliyorumarchimom
Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederimarchimom
Tebrik ederim canım benim darısı bizlere inşallahGünaydınn
Doğumun üzerinden 12 gün geçti ve güncel kilom 78.8 yani başlangıç kiloma düşmeme sadece 3.5 kg kaldı
O kadar almış olamazsın yaGünaydın.Bu sabah tartıda gördüğüm rakam 62.50Bu hafta çok güzel yedim ama Bir de üstüne ödem var sanırım.Yani ödemdir inşallah
Maşallah.Ama demiştik di miGünaydınn
Doğumun üzerinden 12 gün geçti ve güncel kilom 78.8 yani başlangıç kiloma düşmeme sadece 3.5 kg kaldı
Canım bebeklerin kiloları ultrasonda çok farklı çıkabiliyor.Ayni doktor 10 dk arayla farklı ölçebiliyor bunu dert etme bence yeter kiloda doğacaktır.Ikincisi doğum başlasa da üzülme bebeklerimiz kendilerini kurtarabilecek haftalara geldiler.Ben de bugün 36+3 oldum.Bundan sonra doğabilirler artık.Günaydın kızlararchimom 68 çıktım tam bende almamışım bebeğim de almadı hayırlısı bakalım pazartesi ne diyecek doktor bu arada duruma göre eğer bebekte bi gelişme olmazsa pazartesi ya da salı doğumu başlatabilir fitille kızlar ne olur dua edin bi gelişme göstersin durduğu yere kadar dursun bebeğim
Olur olur o da olur :):) emzirme işe yarıyor sanırımTebrik ederim canım benim darısı bizlere inşallah
Valla canım aynen öyleymiş. Ödemlerim gittikçe şaşırıyorum, ayaklarım eskisinden daha mı küçük oldu diyeO kadar almış olamazsın ya
Maşallah.Ama demiştik di mi
Canım bebeklerin kiloları ultrasonda çok farklı çıkabiliyor.Ayni doktor 10 dk arayla farklı ölçebiliyor bunu dert etme bence yeter kiloda doğacaktır.Ikincisi doğum başlasa da üzülme bebeklerimiz kendilerini kurtarabilecek haftalara geldiler.Ben de bugün 36+3 oldum.Bundan sonra doğabilirler artık.
Wallahi tartı yalan söylemiyordur bence.Bu hafta öyle bir yedim ki almış olabilirim yani.Ama abur cubur tarzı yemedim içim rahatO kadar almış olamazsın ya
Valla öyle bakalım pazartesi kontrol var bebiş almış mi galiba benden besleniyor bizimkiAynısın yani
Bencede almamistirsin canım ben evde 71.2 cikiyorum kahvaltı su ilaçlar kıyafetler ki burası kış memleketi kıyafetlerim botlarim ağır oluyor doktor da 74 cikiyorumKızlar benim yattığım katta müdahale odası var.Orda bu agir kantar gibi olan tartılardan var.Ona çıktım kıyafetlerimle.89 cıktı1 kilosunu düştüm yediğim içtiğim kıyafetimdir diye ama bilemedim.86 dan 88 e nasıl çıkmış olabilirim ki? Yedigimiz belli.Ac kalmıyoruz ama çok ta yemiyoruz burda..Cevizi avakadoyu biraz abarttım gerçi ama..Tartı muhtemelen fazla tartıyor ama neyse 1-2 kilonun lafı olmaz.1 ocak-4 ocak arası sc ye girecegim zaten kalmış surda 1 haftam
Öyle birşey mi varmış35. haftadan selamlarGeçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım iki haftada aldığım bir kilo ile 73.5 olarak yoluma devam ediyorum. 34. haftadan sonra geldiği söylenen iştah kapanmasını dört gözle bekliyorum
Burada görmüştüm ben de birkac kişi 34'ten sonra istahlarinin kapandığını söylemişti. Hazımsızlik reflu oluyor bebek büyüdüğü için ondan heralde diye düşünüyorum. Bende de reflu oluyor ne yesem ama yine de hunharca yemek istiyorumÖyle birşey mi varmış34.haftam itibariyle 2.5 kilo almış bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?