Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Canım değişik olmuş gerçekten.Olsun, sağ salim kavuşmuşsun yavruna..Gerisi geçti gitti.Tebrik ederim sağlıkla büyüsün uzun,güzel bir ömrü olsun

Zor bir süreç olmuş, gelmis geçmiş olsun, bebegin de hayirli olsun saglicakla büyüsün

Çok zorlu bir doğuma benziyor. Helal olsun güzel atlatmışsınız. Allah ayırmasın, bebişinize uzun ömürler diliyorum

Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim

Günaydın.Bu sabah tartıda gördüğüm rakam 62.50Bu hafta çok güzel yedim amaBir de üstüne ödem var sanırım.Yani ödemdir inşallah

Günaydın kızlar archimom 68 çıktım tam bende almamışım bebeğim de almadı hayırlısı bakalım pazartesi ne diyecek doktor bu arada duruma göre eğer bebekte bi gelişme olmazsa pazartesi ya da salı doğumu başlatabilir fitille kızlar ne olur dua edin bi gelişme göstersin durduğu yere kadar dursun bebeğim

Günaydın.Bu sabah tartıda gördüğüm rakam 62.50Bu hafta çok güzel yedim amaBir de üstüne ödem var sanırım.Yani ödemdir inşallah
O kadar almış olamazsın ya
Günaydınn
Doğumun üzerinden 12 gün geçti ve güncel kilom 78.8 yani başlangıç kiloma düşmeme sadece 3.5 kg kaldı
Maşallah.Ama demiştik di mi
Canım bebeklerin kiloları ultrasonda çok farklı çıkabiliyor.Ayni doktor 10 dk arayla farklı ölçebiliyor bunu dert etme bence yeter kiloda doğacaktır.Ikincisi doğum başlasa da üzülme bebeklerimiz kendilerini kurtarabilecek haftalara geldiler.Ben de bugün 36+3 oldum.Bundan sonra doğabilirler artık.

Valla canım aynen öyleymiş. Ödemlerim gittikçe şaşırıyorum, ayaklarım eskisinden daha mı küçük oldu diye

Kızlar benim yattığım katta müdahale odası var.Orda bu agir kantar gibi olan tartılardan var.Ona çıktım kıyafetlerimle.89 cıktı 1 kilosunu düştüm yediğim içtiğim kıyafetimdir diye ama bilemedim.86 dan 88 e nasıl çıkmış olabilirim ki? Yedigimiz belli.Ac kalmıyoruz ama çok ta yemiyoruz burda..Cevizi avakadoyu biraz abarttım gerçi ama..Tartı muhtemelen fazla tartıyor ama neyse 1-2 kilonun lafı olmaz.1 ocak-4 ocak arası sc ye girecegim zaten kalmış surda 1 haftam

Bencede almamistirsin canım ben evde 71.2 cikiyorum kahvaltı su ilaçlar kıyafetler ki burası kış memleketi kıyafetlerim botlarim ağır oluyor doktor da 74 cikiyorum ebe de diyor zaten burada başlangıcına göre farka bakıyoruz sadece fazla çıkıyordur doğal olarak

35. haftadan selamlar Geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım iki haftada aldığım bir kilo ile 73.5 olarak yoluma devam ediyorum. 34. haftadan sonra geldiği söylenen iştah kapanmasını dört gözle bekliyorum

35. haftadan selamlar Geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım iki haftada aldığım bir kilo ile 73.5 olarak yoluma devam ediyorum. 34. haftadan sonra geldiği söylenen iştah kapanmasını dört gözle bekliyorum
Öyle birşey mi varmış34.haftam itibariyle 2.5 kilo almış bulunmaktayım

Öyle birşey mi varmış34.haftam itibariyle 2.5 kilo almış bulunmaktayım
Burada görmüştüm ben de birkac kişi 34'ten sonra istahlarinin kapandığını söylemişti. Hazımsızlik reflu oluyor bebek büyüdüğü için ondan heralde diye düşünüyorum. Bende de reflu oluyor ne yesem ama yine de hunharca yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…