- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.902
- 133
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.681
Sezeryan olacak. Ilki zaten sezeryandı. Ihtiyaç duyarsam, kayınvalidem de gelebilir dedi ama annemle hallederiz diye düşünüyorum.Kesinlikle kendini daha yalnız hissetmesin hem hastanede annen daha iyi yardımcı olabilir sana normal mi olcak sezeryan mi Bilmiyorm ama
Halledersiniz benimde ilk sezeryandi yine sezeryan olcak kalabalık olunca daha zor oluyo inanSezeryan olacak. Ilki zaten sezeryandı. Ihtiyaç duyarsam, kayınvalidem de gelebilir dedi ama annemle hallederiz diye düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun. Amin cnm.. Ben de doğuma giderken refakatçi annem mi olsun eşim mi ikilemindeyim. Oğlum gündüz kreşte ama geceleri kendiyle kim kalsa daha az etkilenir diye düşünüyorum. Cok taktım kafaya.. biraz hassas bir çocuk..
Ozaman 22 yaşındaydım 2 ayda gitti hiç uğraşmadım şimdi 31 veriliyormu bakcazO zaman 27 kilo almış birine sorumdur veriliyomu geri
İkizlerde 26 kilo aldım.Sonrasinda 47 kiloya kadar düştüm.Yani bence öyle bir veriliyor ki şaşırırsınO zaman 27 kilo almış birine sorumdur veriliyomu geri
Babası bakabiliyor rahatlıkla. Şüphem yok. Oğlum 30 haftalik erken doğum, küvezden çıktığında benden çok babası baktı. Ilişkileri de çok iyidir.Eşin oğluna bakabiliyor mu? Yakınlıkları iyi mi? Eğer iyiyse evde eşin kalsın.Annen hastanede yanında olsun..
archimom selam canım. Pazartesi günü akşam 18,25 de sezaryen ile doğum yaptım, 3820 gram bebeğim doğdu çok sağlıklı şükürler olsun
Dün eve geldim tartılmamıştım şimdi de çok sağlam bir kahvaltı sonrası tartıldım 84,5 çıktı. Doğuma giderken 87,5 tum. Sadece 3 kg gitmiş..... hani 10 kilo giderdi???????
Evet canım biliyorum sağlıkla aldın kucağına çok şükür.Emiyor mu?archimom selam canım. Pazartesi günü akşam 18,25 de sezaryen ile doğum yaptım, 3820 gram bebeğim doğdu çok sağlıklı şükürler olsun
Dün eve geldim tartılmamıştım şimdi de çok sağlam bir kahvaltı sonrası tartıldım 84,5 çıktı. Doğuma giderken 87,5 tum. Sadece 3 kg gitmiş..... hani 10 kilo giderdi???????
Evet emiyor canım. Sütüm var aslında ama takviye olarak mama da verdim bir kaç kez. Karışık ilerliyoruzEvet canım biliyorum sağlıkla aldın kucağına çok şükür.Emiyor mu?
Bende uğraşcak bişey oldumu yemeği unutanlardanım, muhtemelen bebekten sonra kurur kalırım o hengamede, gerçi çok vermicem zayıflık bana yakışmıyomuş onu farkettim meğersem burnum büyük değilmiş gız zayıfmışım az kilo aldım burnum küçüldü sevdim bu işiİkizlerde 26 kilo aldım.Sonrasinda 47 kiloya kadar düştüm.Yani bence öyle bir veriliyor ki şaşırırsın50 ole hamile kalmıştım bir de
Geldi mı bebisin çok sevindim Allah size bagislasin yavrunuzu sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah canım❤archimom selam canım. Pazartesi günü akşam 18,25 de sezaryen ile doğum yaptım, 3820 gram bebeğim doğdu çok sağlıklı şükürler olsun
Sadece bebeğin kilosu gitmiş gerisi kalmış sizde demekki ,annenim suyu ve şeyleri gidince kilosu azalan demelerine inanmamak lazımmışarchimom selam canım. Pazartesi günü akşam 18,25 de sezaryen ile doğum yaptım, 3820 gram bebeğim doğdu çok sağlıklı şükürler olsun
Bende şişme yok.Eller ayaklar yüzüm aynıKızlar sizlerde şişmeye basladinizmi ayaklarım oldu davul gibi sanki 100kiloyu geçmişim okadar çok kilo altmışım o haldeler ellerimde pek fazla yok parmaklarım az bise ama ayaklarım fena halde daha vücudumu taşımakta zorlanacak kadar oldular
Benim şiştiler şu toplamışsındır denildi aslında ben kilo sandım ama anneme gösterdiğimde ne kilosu kızım şişmişsin sen dedi bu kadar kilomu olur tombik tombik ayaklarım olduBende şişme yok.Eller ayaklar yüzüm aynı
Bebeğin kilosu bile neredeyse 4, benden 3 gitmiş gözüküyorSadece bebeğin kilosu gitmiş gerisi kalmış sizde demekki ,annenim suyu ve şeyleri gidince kilosu azalan demelerine inanmamak lazımmış
Evet canım geldii çok sağol rabbim sırasıyla herkese evladına kavuşmayı nasip etsinGeldi mı bebisin çok sevindim Allah size bagislasin yavrunuzu sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah canım❤
archimom sende hastaneye yatmışsın canim inşallah 3 hafta hemencik gececi bebisini kolayla sağlıcakla kucağına alacaksın
Ben de şişmiştim 35lerde falan başlamıştı herhalde. Çok can sıkıcı bir şey. Masaj iyi geliyor mümkün oldukça akşamları faln uzat eşinin kucağına oturduğu yerden yoğursun ayaklarınıKızlar sizlerde şişmeye basladinizmi ayaklarım oldu davul gibi sanki 100kiloyu geçmişim okadar çok kilo altmışım o haldeler ellerimde pek fazla yok parmaklarım az bise ama ayaklarım fena halde daha vücudumu taşımakta zorlanacak kadar oldular
Ayy allahım yardımcınız olsun sezeryende çok zordur rabbim herkeze normal doğumları nasip eylesin,sizin gibi olunca hep annem büyüklerim derdi sezaryen olunca insanın içindeki pis olanlar hep kalıyorlar onlarda kilo yapiyo diye normal doğumda cikiyomus sözde öyle diyolar ama bende bilemiyorumBebeğin kilosu bile neredeyse 4, benden 3 gitmiş gözüküyorŞaka bir yana, sezaryen olduğum için doğal bence. Vücut ödem tutuyor kendini korumaya alıyor. 2-3 haftaya belli olur herhalde kilonun ne kadarı inatçı ne kadarı geçiciymiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?