Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Istekleri olmasın masajı geri kalsin ozamn rahat olurum belki

Canım olur mu öyle şey Sezeryan esnasında rahmin içini gayet güzel bir şekilde temizleyip dikip kapatıyorlar.Içerde pislik falan kalmıyor.Kalmis olduğunu düşünsek bile rahim onu atar.Sc ile normal doğum arasında hicbir fark yok.Sadece anestezi nedeniyle annede ödem farkı olabiliyor.

Hiç öyle düşünmüyorum, çok da kolay atlattım çok şükür akşam doğum yaptım ertesi sabah kalktım tek başıma duşumu aldım saçımı makyajımı yaptım
Kanamam da çok az, doğum sonrası işlemlerimi yapan hemşire bile dedi kanamanız çok az rahminiz de çok güzel topluyor kendisini hemen diye. Sanıyorum yapı meselesi..

Bence de
Ayrıca hepsinin iyi ve kötü yanları var. Bnm arkadaşım normal doğum yaptı, bayağı kanaması oldu, 50 gün geçmişti hala dikiş yerleri acıyor ilişkiye giremiyordu. Ben 2 gün oldu foşur foşur yıkıyorum aşağıyı afedersin bu da iyi bi şey benim için

Kızlar ben bugün hastaneye gittim bebek 2600 olmuş kafası kanala girmiş ultrasonda bunu görünce alttan muayene etti ve 2 cm açıklığım var hazırlıklarını tamamla ocağı beklemeyecek çarşamba günü tekrar gel dedi doktor

Canım Ocak annelerinde Tuğçekb vardı o da birkaç cm açıklıkla 1 ay kadar sürdürdü.Yine belli olmaz .Ama dogsa da sikinti degil artık.Hic dert etme.37 haftalık doğar benimki de öyle doğacak biliyorsun

Canım Ocak annelerinde Tuğçekb vardı o da birkaç cm açıklıkla 1 ay kadar sürdürdü.Yine belli olmaz .Ama dogsa da sikinti degil artık.Hic dert etme.37 haftalık doğar benimki de öyle doğacak biliyorsun
İnşallah canım ya en azından biraz ele avuca gelir az daha kilo alıp

Günaydın ben 64.5 olmuşum ay nasıl hızlı kilo alıyorum böyle anlamış değilim. Dikkat ediyorum hatta zehirli guatr ilaçları kullanana kadar hiç kilo alamazdım şimdi hamileliğin yarısına yuvarlanarak giriyorum. Allah ikinci yarıda sonumu hayr etsin

Günaydın kızlar Cumartesiden başlayarak bildirdim yapacak olanlar gelsin bakalım.Ben kilomu ölçemiyorum ama otomatik olarak 500 gr arttırmaya karar verdim.Cunku hastaneye bol miktarda nevale getirdim.(Meyve,peynir,badem,ceviz,yogurt,avakado,vb vb vb) ve fırsat buldukça hunharca yiyorum..Ne de olsa son 12 günüm

Geçen hafta da 64.4 müşsün zaten.Kilo almamışsın ki? Gayet iyi yuvarlanma durumu yok.Tebrikler
archimom Canım tartıldım 67.8 geldim bi ara durmuştu şimdi yine almaya devama diyorum az az da olsa bakalım doğuma laçka giricem
Canım 300 gr almışsın sadece..Haftana göre kilon çok iyi.Zaten doğum zamanlarimiz geldi.

Benim de son iki üç gündür iştahım inanılmaz açıldıDoğuma kadar rahat kilo alırım ben de.Ama artık kiloyu takmıyorum.Geçen hafta yaşadığım stresten sonra kendimi kısıtlamamaya karar verdim.Tabi abur cubur,rafine şekerli şeyler tüketmiyorum.Ekmeğimi de un aldım kendim eksimayali karakılçık ekmeği yapıyorum.Glutene karşı hassasiyetim olmasına rağmen gece gece aklıma peynir ekmek vuruyor YaaDayanamıyorum artık.Neyseki çikolata falan vurmuyor Allah'tan aklıma

Çok iyi yapmissin.Ben beceremiyorum öyle işleri..Tam buğday ekmeği yiyorum.Tatli niyetine de meyve...Kilonda takılacak birşey zaten yok ki kuzum.60 benim ideal kilom yani düşün.Doğumdan sonra inmek istediğim kilo..Sen hamileyken bu kilodasın.Neyine takacaksın.Ben olmuşum 86-87

Iştahim çok açıldı. Tutmaya çalışıyorum kendimi zor oluyor tabi çok yiyince de sığamıyorum, 32 de mi iştah azalıyordu ne
Evet öyle birşey olur gibi oldu bende..Sonra hemen geçti Aman yesen ne olacak hamileliğin sonuna gelmişsin nerdeyse +1 le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…